tiistai 8. toukokuuta 2018

Viikonloppuna tapahtui..

Ai että, kyllä kesä meitä nyt hellii. Eilen oli ihan mahtava päivä ja olin takapihalla koko illan töiden jälkeen. Ystäväni tuli ottamaan aurinkoa, grillattiin ja sanottiin varmaan sata kertaa, miten ihanaa on kun on lämmin ja aurinko paistaa. Suljettiin silmät ja kuviteltiin olevamme etelässä, jonne muutaman viikon päästä vihdoin oikeastikin suunnataan. Ja tänään jatkuu sama rata, upea ilma ja auringossa tulee kyllä hiki jo ihan pienestäkin oleilusta.

Viikonloppu sujui myös mukavasti, olin nimittäin ensimmäistä kertaa ristiäisissä aikuisiällä. Ristiäiset olivat yhtä kauniit, kuin koko perhekin ja tilaisuus oli mukava. Aurinko porotti koko seinän korkuisista ikkunoista sisään ja muistin kesäjuhlien huonot puolet; mies-parat joutuvat hikoilemaan puvuissaan. Ristiäisten jälkeen suunnattiin ystävälle avaamaan ristiäislahjoja ja katsomaan Suomen peliä.

Viikonloppu kului ja lauantai vaihtui sunnuntaiksi. Sunnuntaina oli jälleen kaunis ilma, ja meninkin Pilvin kanssa meidän lemppari-spottiin laiturille kuuntelemaan järven liplatusta ja nauttimaan sinisestä taivaasta. Kaapo ei oikein uskalla tulla laiturille, ja jos tulee niin pyrkii kokoajan rantaan. Sen vuoksi Pilvi on parempaa istuskeluseuraa jos paikkana on laituri. Meillä kävi tuuri, eräs nuori poika souti meidän vierelle ja alkoi viskoa virveliä - Pilvi seurasi silmä tarkkana poikaa ja hetken aikaa nautittiin luonnosta. On kyllä niin suuri siunaus ja etu, että lähellä on järvi jonka ympärillä voi liikuskella ja harrastaa.

Tällä viikolla on tosiaan - kuten puhuin täällä aiemminkin - kiva viikko vielä tuloillaan. Torstaina on meidän neljäs hääpäivä, ja samalla sattui sopivasti että on vapaapäivä. Mennään Tuukan kanssa syömään ja juhlistetaan pienimuotoisesti hääpäivää ja meitä tietenkin. Huomenna on myös pieni treffi-ilta, mennään vihdoin katsomaan Avengers! :)

Onko täällä naimisissa olevia? Miten vietätte hääpäiväänne?

Lauantaina meille kokoontuu porukkaa katsomaan viisuja ja Suomen matsia, toivotaan hyvää menestystä molemmissa lajeissa!

Aiotko katsoa euroviisut? Entäs kannustetaanko teillä Leijonia?

4 kommenttia :

 1. Noi housut instassa mitkä oli prismasta, niin onko niissä tarkemmin merkkiä? Yritin nettisivuilta ettiä, mutten löytäny.
  Mää en jaksa euroviisuja kattoa, mutta Leijonien pelit katon. :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Niissä lukee MyHailys jos saan selvää ☺️👌🏻 Tsempataan Leijonat voittoon myös tänään! Kivaa iltaa sinne 😎

   Poista
 2. Meillä oli viime lauantaina häät, joten hääpäivän traditioita ei ole ehtinyt muodostua. Varmaankin ostan jatkossa kimpun pioneja (mun hääkukat) ja sitten ehkä mennään syömään. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.