maanantai 9. huhtikuuta 2018

Uudet kengät kevätkaduille

Kevät on vihdoin alkanut kunnolla täällä eteläisessä Suomessa, ja kadut alkavat olla kuivat. Vielä kun saadaan nuo perskuleen kivet ja hiekat pois kaduilta, niin voi heittää jalkaan kevyemmät kengät. Tämä on ehdottomasti paras aika keväästä, kun saa alkaa käyttää taas tennareita, ballerinoja ja vähän myöhemmin myös avokkaita.

Mietin ensin, että vetelen vielä tämän kevään vanhoilla Reebokin valkoisilla tennareillani, mutta kun katsoin vähän tarkemmin, tajusin että valkoisuus on niistä hyvin kaukana. Siispä suuntasin nettikaupoille katsomaan kevään kenkätarjontaa. Löysin kahdet ihanuudet, jotka tilasin ja nyt toivon sormet ristissä, että ne ovat hyvät jalassa.

Kokosin alle 6 kenkäsuosikkiani kevätkaduille. Kaikki ovat alessa, eli ei missään nimessä hinnalla pilattuja. Merkkasin myös kuvan yhteyteen mitkä tilasin itselleni.

(tilasin itselle! 💜)
Tällä merkillä muuten muitakin tosi kivoja kenkiä, katso kaikki täältä(tilasin itselle! 💜)

Katso kaikki alekengät täältä

Löytyikö omia suosikkeja? Olen aivan innoissani noista molemmista kengistä, jotka tilasin ja nyt vaan peukut pystyyn, että ovat hyvät! Tuo aurinko tekee kyllä ihmeellisen efektin ihmisiin. Ainakin itseeni se vaikuttaa aivan selvästi. Heti kun aurinko paistaa, on paljon positiivisempi fiilis, ja sitä huomaa hymyilevänsä enemmän. Ei kyllä yhtään haittaa haudata toppatakkia varaston perukoille ja alkaa pukeutumaan kevyemmin.

Itselle kengät ovat aina keväisin aika tärkeässä roolissa, ja niistä huomaa jotenkin konkreettisimmin sen, että keli alkaa lämmetä ja mennä kohti kesää. Keväällä tulee aina kamala kenkäkuume, eikä tälläkään kertaa vältytty siltä.

Mikä on parasta keväässä pukeutumisen saralla? Ehkä sinullakin ne kengät, tai se, että saa heittää heipat paksuille vaatteille?

EDIT 16.4.: tilaukseni saapui ja valitettavasti palautin molemmat kengät. Vinkki: tilaa slip in tohvelit yhtä kokoa isompana kuin normaalisti. Valkoiset tennarit eivät olleet muodoltaan omaan jalkaani sopivat. Etsintä jatkukoon!


Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia :

 1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos sait inspistä! Elloksella on tosi kivoja tuotekuvia 😊👍🏻

   Poista
 2. Tykkäisin kovasti noista, mutta elloksella omaan jalkaan tosi pienet kengät 🤔 mulla esim 40 kokonen jalka ja joudun aina tilaamaan 41 kokoiset ja hädin tuskin menee lestistä.. Todella outoa! Yhdet korkkarit tilasin kerran 41 koossa ja ne ei menny mun jalkaan ollenkaan 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Koskeeko Elloksen oman merkin kenkiä? Varmaan vaihtelee vähän merkeittäin kuten vaatteissakin ☺️ Ei auta kun tilata parit ja palautella jos ei passaa 😅 kiitos kommentista!

   Poista
  2. Mulla taas aina vastannut kokoaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.