perjantai 23. maaliskuuta 2018

Viikkoni iPhone-kuvina
Tämä viikko on ollut yksi tämän vuoden inhottavimmista. Jouduin jäämään sairaslomalle maanantaina, kun selkä ei enää yksinkertaisesti toimi. Kävin viime viikolla fysioterapiassa selkäni takia, ja viikonlopun aikana selkä meni pahempaan kuntoon. Olen istunut tällä viikolla vähiten varmaan koko elämässäni, sillä se on ollut vähän niin kuin kiellettyä. Toisaalta, enpä olisi edes voinut istua, sillä kivut olivat ihan järkyttävät. Mutta olen tästä selkä-asiasta marmattanut niin paljon, että en jaksa kirjoitella siitä enempää. Siispä tässä tulee muutama kuva tältä viikolta puhelimeni kautta.

Tällä viikolla on tullut levättyä enemmän kuin tarpeeksi, ja sänky on tullut tutuksi.Olen näyttänyt kuin haudasta nousseelta koko viikon ja peiliin katsominen ei ole ollut lemppari asioitani..

Eilen oli selkä koetuksella, kun kävin kampaajalla vähän ehostamassa haudasta nousseen lookiani.. Samalla vein rakkaalle ystävälleni kukkia kampaamon koristeeksi.

Olen käynyt joka päivä kävelyllä ja nauttinut välillä hyvästä, ja välillä huonosta säästä. Tänään olen tehnyt selkäjumppaa ja kävelyä muita päiviä enemmän, olisi tarkoitus ihan oikeasti olla ensi viikolla kunnossa..Siinäpä se, kotia ja ulkoilua paria kauppakäyntiä ja maanantain lääkärikäyntiä lukuunottamatta. On tullut taas kotiympyrät tutuksi, ei voi muuta sanoa. Mutta tästä noustaa vielä, kirjaimellisesti!

Ihanaa viikonloppua teille, ja pahoittelut hiljaisuudesta blogin puolella, ei ole voinut edes ajatella istua koneella tällä viikolla, tämänkin sain naputeltua makuuasennosta, läppäri mahan päällä. Ensi viikolla toivottavasti tälläkin puolella piristyy! :)

6 kommenttia :

 1. Hei, suosittelen selkään kiropraktikkoa. Täytyy olla tohtoriks lukenut. Miulla meni täysin oikeelta puolelta liikuntakyky, otti niin paljon alaselkään kun koitti oikean puolen jalkaa tai kättä liikuttaa. Lääkäri laitto niin vahvat lääkkeet että olin viikon aivan pöllyssä.. kiropraktikolla selvisi että oli vaan niin jumissa nikamat. Suosittelen ehdottomasti käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle on suositeltu viikon aikana naprapaattia, kiropraktikkoa, osteopaattia.. Tällä hetkellä käyn fysioterapiassa ja yritämme selvittää mistä vaiva johtuu, jotta voi valita oikean hoitomuodon :) ihana kuulla että sait apua, parasta on kun voi taas liikkua! ☺️

   Poista
 2. Tsemppiä! Selkävaivat on tosi ikäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin ovat, kyllä se tästä! 😊 Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Saikulla kampaajalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olen myös tehnyt töitä päivittäin sairaslomalla. Nyt on mielenmaailman avartamisen paikka. Vietä ihana viikonloppu ja katso maailmaa avoimin silmin! ☺️

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.