maanantai 5. maaliskuuta 2018

Sulatin varpaat nuotiossaViikonloppu sujahti aivan supereissa merkeissä! Ai että, miten hyvä mieli oli aloittaa uusi viikko, kun koko viikonlopun on saanut nauraa, olla hyvässä seurassa ja levätä mielin määrin. Perjantaina käytiin ystäväni kanssa vetämässä Fajitas-ähkyt ravintolassa, ja suunnattiin sen jälkeen extemporena toisten ystäviemme luo istumaan iltaa. Tyttöjen illat on parhautta, ei sitä voi lähteä kiistämään.

Lauantaina heräsin virkeänä uuteen päivään, ja tiedossa oli retki Luukkiin pulkkamäkeen ystävien ja heidän perheidensä kesken. Mittari näytti -12 astetta, mutta eikun miljoona kerrosta vaatetta päälle ja menoksi! Meitä oli noin viidentoista hengen porukka, iloa ja naurua riitti. Ja niin riitti myös jäätyneitä varpaita. Onneksi aivan pulkkamäen vieressä oli pari makkaran grillauspaikkaa, ja kun muut grillasi toisella nuotiolla makkaraa, sulattelin minä varpaitani toisen puolen grillin hiilloksella.Monta tuntia vierähti nopeasti hyvässä seurassa, ja kun kuuden jälkeen tultiin takaisin kotiin, alkoi silmät lumpsua aikalailla. Loppuilta menikin kivasti sängyssä vällyjen välissä, kun katselin Ruudusta TVOF:in molemmat kuluneen viikon jaksot ja torkahtelin samalla. Oli tosi kiva lähteä vähän ulkoilemaan pidemmän kaavan mukaan, yksin kun sellaista tulee tehtyä niin harvoin.

Sunnuntai oli ihan naurettava. Olin nukkunut lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 11 tuntia, ja silti päätin vetää vielä sunnuntaina kolmen tunnin päikkärit - mistä sitä unta riittää? Mutta silloin täytyy nukkua, kun nukuttaa. Parasta viikonlopuissa on aikatuluttomuus ja vapaus tehdä mitä huvittaa, milloin huvittaa. Vaikka sitten nukkua koko päivä, ja käydä välillä vessassa tai jääkaapilla.

Miten te vietitte viikonloppua? Oletteko käyneet pulkkamäessä tänä talvena?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.