torstai 1. maaliskuuta 2018

Pakkanen paukkuu ja kohta paukkuu myös hermot

Kyllä menee tämä kylmyys luihin ja ytimiin! Tuo aurinko on ihana, mutta sen mukanaan tuoma pakkanen saisi puolestani jo loppua. Täällä odotetaan kevättä jo aivan täysillä - tennarit, ohuet takit ja aurinkolasit ovat hyvin tervetulleita.

Tällä viikolla on hieman normaalista poikkeava työviikko, kun yhtenä iltana  meni kymmeneen ja tänä aamuna työpäivä alkoi klo 06:00. En tykkää ollenkaan pitkistä illoista tai aikaisista aamuista, mutta joskus niitäkin on tehtävä. Meillä on ollut vähän happeningia töissä ja se on vaatinut näitä erilaisia työaikoja sekä työtehtäviä normaalin toimistotyön sijaan. Tämä muistuttaa jälleen siitä, että en enää jaksaisi tehdä vuorotyötä, mitä tein opiskelujeni ohella kymmenen vuoden ajan.

Pakkasten lisäksi hermo meinaa mennä yskään joka jäi viime viikkoisesta flunssasta, lisäksi nenä irtoaa kaikesta niistämisestä. Osaapahan arvostaa taas jos / kun yskä lähtee pois pikkuhiljaa, eikä tarvitse enää kuluttaa päivittäin rullallista vessapaperia niistämiseen. Muuten olo on suht. normaali ja olen niin tyytyväinen että en ainakaan tällä kertaa napannut influenssaa, joka tuntuu jylläävän joka nurkassa tällä hetkellä.

Tänään kello tosiaan herätti viiden jälkeen, joka tuntui keskeyttävän sen syvimmän unen. Äkkiä ylös sängystä, ettei ehdi shokki iskeä, kasvojen pesu kylmällä vedellä ja hammasharja suuhun. Kyllä sitä ihan hyvin pääsi ylös, mutta en kyllä jaksaisi joka päivä herätä kukonlaulun aikaan. Onneksi ei tarvitsekaan. Herätys seitsemän pintaan on aika hyvä - tosin mielelläänhän sitä vaikka tunnin pidempäänkin nukkuisi, mutta se tarkoittaa että päiväkin venyisi sitten tunnin pidemmälle iltaa kohden.

Perjantai huitelee ihan nurkan takana, viikko on sujahtanut super nopeasti! Viikonlopulle ei ole vielä suunnitelmia, mutta vaatekaupassa on ehkä ihan pakko käydä - mulla ei nimittäin melkein kirjaimellisesti ole mitään päälle pantavaa ja vedän viikko viikon jälkeen samoissa kledjuissa. Pari uutta paitaa ja yksi alaosa pitäisi hankkia, joten ehkä lähden niitä metsästämään lauantaina.


Mitä suunnitelmia teillä on loppuviikkoon? :)

4 kommenttia :

 1. Alkaisi kyllä nämä pakkaset riittämään, inhottava kävellä töihin noin kovassa pakkasessa.. Minulla olisi vielä pari päivää töitä ja sitten pari ansaittua vapaapäivää :). Vapaapäivinä pitää varmaan hieman alkaa suunnittelemaan Venetsian matkamme sisältöä - pelkkä ajatuskin tästä matkasta lämmittää näissä pakkasissa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, Venetsia! Kauanko viivytte? Milloin olette lähdössä? Ihanaa loman suunnittelua! :)

   Poista
 2. Minäkin odotan jo kovasti kevättä, lumikaaos maaliskuussa ei ole yhtään mieleinen yllätys. Tuntuu jotenkin joulukuulta. Nythän on ollut paljon lunta myös etelä-Euroopassa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.