torstai 8. helmikuuta 2018

Synttärietkoilua

Eilen vietettiin töissä sekä minun, että meidän markkinoinnin harjoittelijan synttärietkoja. Aamuni alkoi niin ihanasti, kun kollegani iski ruusukimpun käteeni, kukista tulee aina niin iloiseksi! :) Himoitsen tähän aikaan vuodesta ehdottomasti kaikista herkuista eniten laskiaispullia, joten tarjosin niitä koko porukalle. Harkkarimme oli tehnyt ah niin herkullista rockyroadia itse ja toi sitä kaikille nautittavaksi. Posautin skumpan ja herkuteltiin hetki pöydän äärellä. Sokeritankkaus aiheutti kamalan olon ja loppupäivä sitten valitettiinkin kimpassa.

Viikonloppu on nurkan takana, ja ai että miten odotankin sitä! Kiva risteily edessä kaveriporukalla, en voisi parempaa synttäriviikonloppua tähän hätään keksiä - jos etelänreissua ei lasketa ;) Tiedossa on rentoa hengailua, buffet-ähkyjä, jammailua hyvän bändin säestyksellä ja tietenkin pieni pyrähdys Tukholmassa. Ruotsin puolelle onkin luvattu kivaa ilmaa lauantaille, pitäisi olla aurinkoakin jonkin verran ja asteet pysyttelee nollassa - I like!

Tänään pitäisi vähän siivoilla ja pakata. Meille tulee Tuukan serkku hoitamaan koiria viikonlopuksi, eikä viitsi jättää kotia ihan hullunmyllyksi. Mulla on ollut kamala stressi tästä risteilystä, kun on pitänyt järjestää isolle porukalle reissua, soitella milloin mistäkin muutoksista laivayhtiölle ja säätää mm. ruokailuja. Ihana lähteä mutta kyllä sen aina muistaa kun järjestää, että ei se stressivapaata ole. :D Mulle on jotenkin niin tärkeää että juhlavieraat eli tässä tapauksessa kanssamatkustajat saa kaiken helpolla ja haluan itse hoitaa kaiken. Onneksi järkkäily alkaa olla ohi ja huomenna päästään relaamaan. Minipaussi arjesta tekee hyvää, nyt vaan risteilyä odottamaan!

Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?

4 kommenttia :

 1. Itsekin olen miettinyt vähän vastaavaa omien synttärieni viettämiseksi, mutta kustannukset hirvittää. Mäksatko sinä vieraiden kulut; ruokailut ja matkat ja kuinka monta henkeä teiltä lähtee? Mukavaa ja muistorikasta matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Pahoittelut, kommenttisi oli mennyt roskapostiin jostain syystä. Meitä oli 12 henkeä ja olin hankkinut meille bonuskorteilla tosi edulliset hytit (10€/hlö). Jokainen joka halusi osallistua maksoi omat kulunsa :) Ilmoitin että en järkkää juhlia vaan lähden laivalle ja saa tulla mukaan jos haluaa. Onneksi niin moni pääsi mukaan! :)

   Poista
 2. Noh, laivalle olisi tarkoitus tänään lähteä ja lauantaina hieman Tukholmaa tutkailemaan:D Voisi siis sanoa että aika samansuuntaiset suunnitelmat :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.