perjantai 23. helmikuuta 2018

#SNIIF
Atshiu! Olen tässä jo viikkoja seurannut kun ympärillä yksi kerrallaan joku sairastuu flunssaan tai influenssaan, ja jännitellyt milloin se tauti saavuttaa minutkin. Toissapäivänä tunsin kurkun kipeytyvän ja jo alkuviikolla oli outo olo - pyörin sängyssä milloin horkassa ja milloin kuumissani. Eilen sitten alkoi olo huonontua ja ta-daa, flunssahan se sieltä tuli kyläilemään. Influenssa tämä ei luojan kiitos taida olla, sillä olo ei ole rekan alle jäänyt, vain inhottavan räkäinen ja päätä särkee. Ääni tekee välillä tepposiaan, mutta kun juon paljon niin äänikin kulkee ihan ok.

Loppuviikon aionkin lepäillä ja keskittyä paranemiseen, sillä ensi viikolla on vaikka mitä työjuttuja, mitä en halua missata. Mutta en valita, viime flunssasta on vierähtänyt jo kahdeksan kuukautta, otan tämän paljon mieluummin kuin sen, mitä ennen oli. Ennen nappasin kaikki taudit ja sairastin flunssan monta kertaa vuodessa. Tämä on siis oikein hyvä näin. Teetä naamaan ja lepoa, eiköhän tämä niillä keinoilla taltu pikku hiljaa.

Tänään tuli tasan kuukausi siitä, kun alettiin Tuukan kanssa pistämään meidän ruokailutottumuksia uusiksi. On ollut kiva huomata, miten paljon paremmin voi - kivut ovat poissa. On myös kunnon voittajafiilis, kun ei tule enää mentyä tietyille hyllyille kaupassa. Meillä on ollut jo liian kauan normaalia se, että joka kauppareissulta ostetaan jotain herkkuja kotiin. Pastaa ja vaaleaa leipää tuli myös syötyä useasti viikossa, kasviksien määrä oli aivan liian pieni. Olen super helpottunut siitä, että tästä on muodostunut tapa, ja silti on saanut herkutella fiksusti sallittuina päivinä. Totaalikieltäytyjäksi minusta ei ole, pitäähän tästä elämästä nauttiakin vähän. Olen asettanut painon suhteen fiksun ja saavutettavissa olevan tavoitteen, mutta iso palkinto on jo se, että on päässyt lähes päivittäisistä vatsakivuista eroon ja olo on parempi.

Tänään alkaa viikonloppu, ja kuten ylempänä mainitsin, suunnitelmissa on lepäilyä, sarjamaratoneja ja kotona oleilua. Ollaan Tuukan kanssa seurattu yhtä sarjaa johon ollaan ihan koukussa. Veikkaan, että tänä viikonloppuna saadaan katsottua ainakin yksi tuotantokausi - kunnon sohvaperunoimista tiedossa siis!

Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Oletteko pysyneet terveenä?

3 kommenttia :

  1. Sama täällä, tänään töissä tauolla aivastin sata kertaa ja sen jälkeen tuli heti todella kipeä olo ja nyt makaan peiton alla palellen ja niiskuttaen. Tajusin samalla etten oo antanu kropan levähtää kunnolla pitkään aikaan. Joten tää voi olla kropan tapa kertoa et nyt nainen lepoa 😬 Mä oon kans koittanut syödä viikot terveellisesti ja sit vkonloppuna saa vähän herkutella. Toisaalta jos mun esim tiistaina tekee töissä tauolla mieli kahvihuoneessa pullaa niin kyl mä sitä saatan ottaa enkä koe morkkista! Oon mielestäni löytäny suht hyvän balanssin vaikka kyllähän tässä vielä voisi vähän painoa pudottaa.. Mulla oli tosi nuiva nuori nainen työterveyslääkärinä ja hän sano mulle et oon merkittävästi ylipainoinen ja sano etten varmaan pääse edes kyykkyyn! Eikä hän uskonut et pelaan jääkiekkoa säännöllisesti 2-3krt viikossa ja sen lisäksi käyn salilla 3-5krt.. Ja vielä jännempää on se, että vuosi sitten kun olin 10kg painavempi olin lääkärin mielestä vain lievästi ylipainoinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parane pian! Äh jotkut ne ei osaa pitää päätään kiinni 😣 Tosi tympeä ja typerä tyyppi! Oma fiilis on tärkein 💪🏻 Kivaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.