sunnuntai 25. helmikuuta 2018

3 x haave ostoskorissani

Jotex.fi
Vaikka kuinka haluaisi laittaa kotia ja ostaa uutta sekä uudistaa, ei kukkaron nyörit anna periksi ihan kaikkeen. Olen hakenut inspistä nettikaupoista ja blogeista kotiin, ja törmännyt muutamaan kiinnostavaan elementtiin.

Samettiverhot - siis mitä! Murretun sävyiset, paksut samettiverhot olisi ihan super kiinnostava sisustuselementti jota haluaisin kokeilla. Alla olevat sävyt sopisi meille parhaiten, ai että uskaltaisikohan sitä testata? Verhoista ja verhotarvikkeista saa vielä tänään 25.2. 20% alennuksen.
Samettiverhot täältä

Erikoiset valaisimet - olen aina pitänyt jollain kieroutuneella tavalla valaisimista ja rakastan meidän ruokapöydän yllä olevaa valaisinta. Makuuhuoneemme on kaivannut jo pitkään uutta lamppua kattoon, mutten tahdo millään löytää sopivaa. Alla oleva valaisin on kiinnostava ja hauska, mutta en ole aivan varma sopisiko tuo sävy meille.Valaisin täältä  / Pikkupöytä täältä

Lasimania - ihastuin näihin alla oleviin vesilaseihin, tuon muotoiset lasit herättävät aina mielenkiintoni, sanokaa hulluksi, mutta lasilla on mielestäni paljon merkitystä. Tykkään juoda lähes kaiken ohuesta lasista, siksi juon monesti vissyt ja mehutkin Iittalan viinilaseista. Siksi uudet, ohuet vesilasit tulisivat tarpeeseen. Nämä kyseiset oli vielä niin edulliset, että ne voisi kyllä tilatakin.
Viinilasit täältä / Vesilasit täältä

Mitä muutoksia kotiin?

Lamppuja, laseja ja verhoja - niistä olen haaveillut lähiaikoina. Ja jos nyt tälle linjalle lähdetään, niin haaveilen paljon muustakin täällä kotona. Esimerkiksi porrasremppa pitäisi tehdä pian, samoin kuin haluaisin laittaa meidän koko kodin lattiat vaihtoon. Koko asunnossa on nyt hyvin perus tummat laminaatit, ja rehellisesti sanottuna alkaa tulla korvista ulos nämä tummat lattiat. Vaalea sävy tuo koko tilaan niin paljon avaruuden tuntua ja on siistimpi. Keittiöön haaveilen laattalattiasta. Porrasremppa tehdään varmasti pian, mutta lattian vaihtoon en usko, että Tuukka lähtee ihan heti - mutta suostutella voi. ;)

Tässä kun on ollut vähän kipeänä ja makoillut sohvalla, on ollut aikaa katsella kotia ja etsiä ns. vikoja ja tarpeita. Jos olisin kaikki päivät kotona 24/7, tulisin hulluksi. Keksisin kokoajan jotain mitä haluan tai mitä haluan uudistaa. Onneksi suurin osa päivistä menee siihen, että ei ehdi tehdä kotona muuta kuin hoitaa arkiaskareet ja nukkua. Ei tule liian kalliiksi tämä elämä.


Mitä uudistusta tai muutosta sinä haaveilet kotiin?


Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia :

 1. Nuo lasit on kyllä myös mun mieleen! Meillä on vaan kaapit niin kovin täynnä laseja (ja taitaa löytyä myös häkkikellarista.. :D) niin pakko tyytyä näihin nykyisiin vielä toistaiseksi..

  Tuli mieleen postaustoive! Olisi mielenkiintoista jos kirjoittaisit rahaan liittyen. Monet bloggaat on avanneet jollain tapaa omaa rahankäyttöään/säästöjä/ sijoituksia yms. Niin olisi tosi mielenkiintoista lukea lisää aiheesta :) ei siis välttämättä sellaista kuukauden menot ja tulot tyyppistä, vaan lähinnä mitä raha sulle merkitsee, mitä mieltä olet esim.sijoittamisesta yms. En tiedä oletko tänne aiemmin aiheesta jo kirjoitellut (tai ei ole minun silmääni osunut) ja jos tuntuu liian henkilökohtaiselta niin ymmärrän sen myös :)

  Ihanaa alkavaa kevättä ja kiitos mahtavasta blogista. Tämä on sellainen hyvän mielen paikka, josta pääsee ammentamaan inspiraatiota ja tykkään kun kirjoitat välillä syvällisempiä juttuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos postaustoiveesta, täytyy miettiä saisiko siitä inspistä postaukseen! 😊 Kiva kuulla että viihdyt täällä, kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.