perjantai 26. tammikuuta 2018

Luova etäpäiväAh - meidän uusi sohva on saapunut, vieläpä viikkoa etuajassa! Kävimme tosiaan joulun välipäivinä katselemassa sohvia alesta, ja löysimmekin täydellisen sohvan Askosta. Sohva oli 45% alennuksessa, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, otettaisiinko se vai ei. Sohva luvattiin meille tammikuun aivan lopussa, ja olin henkisesti valmistautunut siihen, että sohva kuitenkin myöhästyy, ja saamme sen vasta helmikuussa. Viime viikolla saatiin kuitenkin soitto, että sohva olisi tulossa jo, tällaiset positiiviset yllärit on kyllä aina tervetulleita.Tänään olen viettänyt luovaa etäpäivää kotitoimistolla, tai voisiko sanoa, että sohvatoimistolla. Tällaiset päivät on loistavia välillä, kun pitää esim. miettiä jotain uutta kampanjaa tai tehdä paljon tekstisisältöä. Minulla toimii ajatus parhaiten kun olen yksin, silloin sormet syyhyää näppiksellä ja saan yleensä paljon aikaan.Viikonloppu alkaa näillä näppäimillä ja nukuin viime yön ekaa kertaa moneen päivään ilman kipuja - fiilis on siis aikamoisen hyvä! Viikonlopulle ei ole sen kummempia suunnitelmia, katsotaan mitä tekee mieli puuhailla. Täytyy toivoa, että ei sataisi, niin voisi käydä vähän ulkoilemassa pidemmän kaavan mukaan. Meiltä puuttuu vielä olkkarista telkkari, joten ehkä voitaisiin käydä Tuukan kanssa pyörähtämässä jossain elektroniikka-puljuissa kurkkimassa löytyisikö hyvä töllö meille.

Eipä sen kummempia, ihana sanoa kerrankin että olo on hyvä ja kivuton - nautitaan siis tästä nyt!
Hyvää viikonloppua teille ihanille. 😘

4 kommenttia :

  1. Isot suositukset tälle telkkarille! Hankittiin se puoli vuotta sitten ja sen jälkeen leffojen sekä netflixin katselu on siirtynyt aivan toiselle levelille! Kuvanlaatu on täydellinen.

    https://www.verkkokauppa.com/fi/product/38231/hvjsq/LG-OLED55B7V-55-Smart-4K-Ultra-HD-OLED-televisio

    VastaaPoista
  2. Ehkä oletkin jo jossain tästä maininnut, joten pahoittelut jos tulee toistoa, mutta mistä tuo teidän olohuoneen matto oikein on? Aivan täydellisen värinen ainakin kuvissa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.