lauantai 30. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 tykätyimmät kuvat


Instagram: @kristiinamu

Kuten moni muu, myös minä jaan vuoden yhdeksän tykätyintä kuvaa. Kollaasi perustuu siis Instagramin vuoden 2017 eniten tykkäyksiä saaneisiin kuviin ja omasi voit käydä katsomassa 2017bestnine.com -sivustolta. Ja eikun kuvien pariin!

1. Kesällä päätin värjätä hiusten latvat turkooseiksi. Niistä tykkäsi moni, niin kuin itsekin tykkäsin. Aikansa kutakin, ja nyt olen jo takaisin ruskealatvainen nainen.

2. Tulppaanit ovat ehdottomasti yhtiä suosikkikukkiani, ja ymmärrän hyvin miksi moni muukin niistä on tykkäillyt.

3. Ananaskamut Maltalla. Yksi omia lempparikuviani tältä vuodelta - ja samoin yksi lempi hetkiäni. Oltiin ystäväni kanssa Maltalla viikko kesäkuun alussa. Tämä kuva on Blue Lagoonilta, Cominon saarelta.

4. Matkailulla jatketaan, perinteinen passikuva lentokentältä. Tässä tosin vähän väsyneenä, eilisissä meikeissä. Olin autolla kaverin synttäreillä, ajoin kotiin aamuyöllä ja suunnattiin Tuukan kanssa lentokentälle, kohti Kroatiaa. Reissu oli aivan ihana.

5. Huomaa, että pidetyimmät kuvat ovat hyvin usein reissuaiheisia. Tämä kuva on maaliskuulta meidän Arabiemiraattien reissulta. Kohteemme oli Ajman ja kuva on hotellimme, Fairmont Ajmanin parvekkeelta otettu. Tähän näkymään jaksoi herätä mainiosti joka aamu.

6. Pilvi pönöttämässä olkkarissa. Oikein harmittaa että en ole loppuvuodesta ehtinyt / jaksanut / voinut panostaa sisustamiseen, mutta vuonna 2018 teen siihen muutoksen.

7. Kaapo viime tammikuussa, yksi lemppari kuvani Kaaposta. Pakkasta oli lähes kolmekymmentä astetta, juostiin ulos, napattiin kuva ja juostiin takaisin sisälle.

8. Kroatian lomalta tämä kuva. Instassa kuvan yhteydessä oli kuvatekstinä asiaa siitä, että on tärkeää olla kotona omassa vartalossaan. Se unohtuu meiltä naisilta liian usein.

9. Viimeisenä kuva 29 -vuotis synttäreiltäni, olin kutsunut tyttöjä meille syömään ja juhlimaan. Tänä vuonna tuleekin sitten pyöreät täyteen, ja juhlin vähän eri tavalla vanhenemista.

Sellainen oli Best Nine tänä vuonna. Hyvää uutta vuotta! 🎉❤️😘

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.