perjantai 8. joulukuuta 2017

Virtaa silloin, kun akku meinaa hyytyä

Olen kaivannut jo pitkään virtapankkia käyttööni. Varsinkin pitkien päivien aikana akku saattaa hyytyä ennen kuin pääsee kotiin, ja tietenkin matkoilla ja lyhyemmissä reissuissa virtapankki on kätevä vempain. Olen nyt käyttänyt tätä hetken aikaa, ja on ihana olla ns. huoletta, kun tietää että virtaa on saatavilla käden ulottuvilla, jos vaikka työpäivä venyy ja olen paljon pois toimistolta.

Omani on Carrara Gold Power Bank ja se on mielestäni niiin hieno! 😍 Käytössäni on myös samaan sarjaan kuuluva Carrara Gold Fashion Cable, mutta se ei ole pakollinen, sillä virtapankkiin käy myös ihan normaali iPhone laturin piuha.

JOULUTARJOUS:
Koodilla Kristiina saat tilauksestasi -20% alennusta. Koodi voimassa 15.12.2017 asti. Selaa ja tilaa täältä.

Carrara Gold Power Bank täältä
Koodilla Kristiina saat kaikista iDeal of Sweden tuotteista -20% alennusta.
Koodi voimassa 15.12. asti.

Olen ennen nähnyt vain mustia, rumia kapuloita, jotka ajavat samaa asiaa. Nämä kyseiset virtapankit ovat aivan ihania ja jos haluaa, saa samalla kuosilla myös kuoret kännykkään. Käytämme elektronisia kapistuksia nykyään niin paljon, että on kiva kun joku tarjoaa niihin tyyliä. Tällainen power bank voisi olla aika hyvä joululahja jollekin some-addiktille. Power bank on hieman pienempi, ja kevyempi kuin iPhone 7, joten se on helppo sujauttaa pienempäänkin laukkuun.

Onko sinulla jo käytössä virtapankki? 😊


Yhteistyössä

8 kommenttia :

 1. Mulla on sellanen peili mistä voi ladata samalla virtaa puhelimeen. Samassa myös valo niin näkee pimeälläkin peilailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa fiksulta! 😊👍🏻 Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Ei ole vielä virtapankkia, mutta pitäisi kyllä harkita moisen hommaamista. Toi marmorinen on super nätti! :)

  http://www.pochetteroulette.com/

  VastaaPoista
 3. Eikö vieläkään ole alekoodia Mustiin ja Mirriin=(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti Musti ja Mirri ei kuulu yhteistyökumppaneihini, joten en voi sellaista teille tarjota :)

   Poista
 4. Hienoa, yritin siirtyä tuolle sivulle(Carrara Gold Power Bank), mutta sivua ei löydy, kun mä valitsin maaksi Suomen. Voisitko linkata suomen oikean sivun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitat vaan hakukenttään nimen niin löytyy kyllä :) tuo .eu sivu toimii yhtälailla eli sitä kutta voi myös tilata Suomeen.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.