sunnuntai 17. joulukuuta 2017

The joulukuusi

Käpykuusi on syrjäytetty, ja tilalle saapui aiemmin mainitsemani minikuusi. 7 yötä jouluun, ja ainoa toiveeni olisi se, että aattona olisi lunta maassa. Kulunut viikko on ollut hurja, töitä oli paljon ja perjantaina ja lauantaina tein 13 -tuntiset päivät. Eilen, puoli kymmenen maissa kun pääsin vihdoin kotiin, kävin pikasuihkussa ja juoksin naapuriin Nooralle. Tytöt oli siellä istumassa iltaa ja oli pakko päästä relaamaan hyvään seuraan. Pitkäksihän se ilta venähti, en ymmärrä miten jaksoin tuon viikon jälkeen lähteä vielä ulos.

Tänään on ollut tehokas päivä, tehtiin Tuukan kanssa joulusiivous kotiin, sillä en ehdi siivoilla ennen aattoa. Nyt on kiva alkaa odottamaan joulua. Tuleva viikko tulee myöskin olemaan pitkä, mutta suoraan sanottuna ei haittaa - joulumieli alkaa olla kohdillaan ja pian pääsee lepäämään. Töissä on kuitenkin kivaa, miksi siis ärsyttäisi jos viikko hieman venyy. Meidän pomolla onkin tapana sanoa, että tämä duuni on enemmänkin elämäntapa, ja tottahan tuo turisee.

Pestiin tänään aika paljon pyykkiä, ja tuntuu kuin koko koti olisi yksi iso pyykkiteline. Jokaisen oven päällä - jopa osan vaatekaappien ovien päällä on kuivumassa lakanoita ja pyyhkeitä. Kello tulee kahdeksan ja löhöilen jo sängyssä katsellen telkkaria. Ihana olo, viikko on ollut hyvä, paljon on saatu aikaan niin arkena kuin viikonloppunakin. Lahjat hankittu ja paketoitu, koti siivottu. Nyt voi ottaa jouluviikon vastaan hyvillä mielin.

Minkälainen jouluviikko teille on tulossa? 🎄

6 kommenttia :

 1. Yksi sana, kuivaava pyykinpesukone. Arjen helpottaja. :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä työviikkoon ja ihanaa joulunodotusta 😘 näitä kuulumisia ja höpöttelypostauksia on aina kiva lukea!

  VastaaPoista
 3. Siis viime viikolla yritin tyhjentää kalenteria ettei tälle viikolle jäisi niin paljon tekemistä mutta tuntuu että joka vuosi tämä viikko on se kiireisin kun on glögikutsuja ja viimeisiä lahjahankintoja vielä ja töissäkin kamala kiire. Ihanaa sitten aattona päästä rentoutumaan, toivotaan lunta!

  Meillä on muuten samanlainen kuusi punaisilla palloilla kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ihana kun kävit laittamassa kuulumisia, sinnekin ihana jouluviikkoa ja tsemppiä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.