torstai 21. joulukuuta 2017

Munan keltuaista naamaan - tulee muuten puhdasta!

Nyt on juttu niin, että olen löytänyt itselleni todella sopivan ja hyvän kasvotuotteen. Kyseessä on MISSHA NearSKIN Egg Yellow Pack. Egg Yellow Pack on kasvonaamio, mutta myönnän että käytän sitä itse kahteen eri tarkoitukseen. Nimittäin olen ollut hölmö, ja luulin aluksi tuotteen olevan puhdistusvaahto - siispä olen käyttänyt tuotetta myös meikinpuhdistusaineena. Ja se toimii loistavasti omalle ihotyypilleni. Tämä tuote on siis ajanut kahta asiaa käytössäni, silloin tällöin kasvonaamiona ja päivittäin puhdistustuotteena. Tuote on kuin kuohkeaa kermavaahtoa, ja sen levittäminen on helppoa ja tuntuu hyvältä iholla.

Katso lisää ja tilaa tuote täältä.

5 syytä, miksi tuote on hyvä:

1. Koostumus on äärettömän samettinen, ja se tuntuu ihanalta iholla.
2. Tuoksu on miellyttävä, eikä lainkaan liian vahva hajuherkälle.
3. Hinta on sopiva tuotteen kestoon nähden; 14,80 €.
4. Se puhdistaa ihon tehokkaasti ja jättää ihon kimmoisaksi ja sileäksi käytön jälkeen.
5. Kasvoille jää mattainen pinta, eikä iho kiillä.

Tietoa tuotteesta:

Ainutlaatuinen MISSHA NearSKIN Egg Yellow Pack on nopeavaikutteinen kasvonaamio, jonka vaahtoava koostumus hyödyntää kananmunaa. Kananmunan keltuaisuute uute auttaa tekemään ihosta kiinteämmän ja kimmoisamman tuntuisen. Samalla maitoproteiini ja kaakaovoi kosteuttavat ja ravitsevat kuivaa ihoa. 
Nopeavaikutteinen kasvonaamio on loistava tuote käyttää kiireisinä arkiaamuina. Pehmeä vaahtonaamio auttaa hoitamaan ihoa ja luomaan kasvoille pohjan, jolle meikkituotteet levittyvät kauniisti. Samalla se tuo iholle napakoittavan tunteen.
Kasvonaamion käyttö:

Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Ota tuotetta kämmenille ja hiero se puhdistulle, kuivalle kasvojen iholle. Huuhtele iho puhtaaksi haalealla vedellä.

Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.