torstai 7. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivä: herkkuja ja hermoromahduksia
Eilen oli koko vuoden odotettu Suomen 100 -vuotis itsenäisyyspäivä. Tänä vuonna moni taisi juhlistaa itsenäisyyspäivää enemmän, kuin normaalisti. Moni meidänkin lähialueen talo oli valaistu sinisin valoin, taloyhtiömme järjesti glögihetken pihallamme ja some täyttyi Suomi100 hashtageista. Myös me juhlistimme itsenäisyyspäivää hieman normaalia hienommin.

Tuukan äiti oli järjestänyt juhlavastaanoton, ja meitä odotti kunnon herkkupöydät kuohuviineineen ja juustoineen. Siellä sitten istuttiin koko ilta, tulipahan syötyä - ja arvosteltua pukuja. Tänä vuonna pisti silmään kaksi asiaa: liikaa sinisiä pukuja (Suomi100, tottakai..) ja liian vähän WOW -efektin herättäviä pukuja. Näiden vuoksi ääni kohosi ajoittain korkeallekin, kun hermot alkoivat pikkuhiljaa pettää. Noh, vitsillähän sitä aina näitä arvostelee, koitapa itse mennä samaan tilanteeseen ja hankkia itselle 1. täydellisesti istuva puku 2. jokaisen mielestä täydellisessä sävyssä ja 3. kanna se vielä päälläsi hyvin. Ei ole helppoa, ei!


All in all, itsenäisyyspäivä sujui ihanasti ja oli mukavaa seurata jo 5.12. illalla Linnanjuhlien etkoja telkkarista ja eiliset Linnan jatkot kyllä täydensivät kokonaisuuden hyvin. Kyllä sitä vaan miettii, että onko noissa kekkereissä oikeasti ns. mukavaa, kun niin tungosta näyttää olevan. Upeat kutsut silti, kunnianarvoisia vieraita ja muutama kiva "valopilkku", yhden niistä mainitakseni, Alma. On hienoa seurata, kun suomalaiset nuoret menestyvät niin kotimaassa, kuin maailmallakin.

Laitoin eilen joulua kotiin hieman, mutta mitään kovin suurta en aio laittaa. Pari minikuusta / sypressiä aion vielä hankkia viikonloppuna, jotta kotiin tulisi hieman enemmän joulutunnelmaa. Emme vietä aattoa kotona, mutta joulupäivänä äitini tulee meille syömään ja sen vuoksi on myös mukava laittaa hieman joulutunnelmaa kotiin. Nyt tulevana viikonloppuna täytyy myös hankkia loput lahjat, tosin niitä ei tänä vuonna onneksi tarvitse ostaa monia. Tämän viikonlopun jälkeen olenkin lähes päivittäin kiinni töissä jouluun asti, joten kaikki hankinnat tulee tehdä nyt.

Miten te vietitte itsenäisyyspäivää? 💙

2 kommenttia :

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja herkullisen näköisiä herkkuja! :) Olisi ihanaa jos jaksaisit vastata seuraavaan kysymykseeni, mutta millä kameralla kuvailet blogiin kuvia? :)
  Ihanaa joulun odotusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Siiri! :) Kiitos <3 Kuvaan Olympus PEN E-PL7 -kameralla. Mulla on 25mm kiinteä linssi, jolla yleensä kuvaan. Kiitos, sinne myös! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.