tiistai 26. joulukuuta 2017

Hieman erilainen joulu


Joulu alkaa olla tältä vuodelta taputeltu. Tänä vuonna oli tietyiltä osin hieman erilainen joulu. Yleensä olen aloittanut joulun jo aaton aattona, mutta tänä vuonna pääsin kunnolla omaan joulutunnelmaan vasta aattona, sillä tein vielä lauantaina töitä. Perinteinen aaton aaton ruokakauppakäynti jäi siis väliin, mutta onneksi Tuukka ja anoppi pärjäsivät ilman minuakin.

Aatto vietettiin muutoin perinteiseen tyyliin, mutta sen verran se poikkesi viime jouluista, että tänä vuonna en vetänyt hulluja jouluruokaähkyhjä, vaan osasin syödä fiksusti. Suklaatakin meni vain neljän konvehdin verran. Tosin, en ole koskaan ollut konvehtien suuri ystävä. Aattona syötiin, katseltiin telkkaria, saunottiin ja pelattiin seurapeliä yömyöhään. Juuri meidän näköinen, rento joulu.


Joulupäivänä käytiin syömässä ja vaihtamassa lahjat puolestaan äitini luona. Ilta katseltiin leffoja ja sarjoja Tuukan kanssa sängystä. Nukuttiin hyvät yöunet ja noustiin sängystä aika myöhään. Tänään ollaan jatkettu relauslinjaa, käytiin Tuukan isällä syömässä fajitaksia ja tänään oli sitten ähkyjen vuoro. Hyvin perhekeskeisesti on mennyt joulu, kuten aiempinakin vuosina.

Kyllähän sitä joskus miettii, että näin lapsettomana ja aikuisporukalla olisi joskus kiva lähteä vaikka etelän lämpöön jouluksi, mutta nuo meidän karvaiset lapset aiheuttaa tässä kohtaa ”ongelman”, nimittäin koiranhoitajia ei ole jonoksi asti joulun aikaan. 😄 Ehkä ulkomaan joulun aika on sitten, jos joskus ei ole enää koiria tässä taloudessa.

Huomenna jatkuu virallisesti työt, mutta meillä on näin joulun jälkeen hyvin rauhallista ja työskentelen kotoa käsin välipäivät. Eli villasukkalinja jatkukoon vielä uudenvuoden päivään asti, ja toinen päivä tammikuuta sitten reippaana takaisin toimistolle. Tällainen pieni paussi tekee kyllä aivoille hyvää, huomaa että joulukuussa alkanut työstressi alkaa vasta nyt pikkuhiljaa hälvetä, eikä työ tule enää joka yö uniin.

Ainiin! Käytiin tänään hyödyntämässä välipäivien alennusmyynnit ja ostettiin uusi sohva. Sen pitäisi saapua noin kuukauden kuluttua, enkä tietenkään malttaisi odottaa. Sohva on aivan ihana, mukava istua ja on varusteltu superhyvällä jousituksella. Sohvassa on tuplaleveä divaaniosa, jossa on sitten mukava viettää leffahetkiä yhdessä. 

Tällaista kuuluu meidän jouluun ja pyhiin. Miten te olette viettäneet joulua? 🎅🏼🎄🎁

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.