keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Firman pikkujoulut ja Suomi100 etkotMeillä oli eilen firman pikkujoulut ja samalla tuli juhlistettua Itsenäisyyspäivän etkoja. Ohjelmassa oli alkuillasta hohtogolfia, jonka jälkeen siirryttiin ravintolaan syömään juhla-menut. Meille oli varattu oma kabinetti, joka oli hyvä ratkaisu - meidän porukasta nimittäin lähtee ääntä kun sille päälle satutaan.

Ilta oli mukava, ruoka oli hyvää ja tietysti seurassakaan ei ollut valittamista. Itse otin rauhallisesti ja pidättäydyin pelkissä ruokajuomissa, sillä tänään halusin herätä virkeänä ja nauttia Itsenäisyyspäivästä. Meillä on tänään ohjelmaa, joten krapula ei sopinut kuvaan. Tuukka oli ihana ja tuli hakemaan mua kotiin, kun muut lähti jatkamaan iltaa keskustaan johonkin baariin. Snapeista päätellen kaikilla oli hulvaton ilta. 😄Nukuin super hyvät yöunet, jotka tulivat tarpeeseen. Haukottelin kotimatkalla ehkä 8349 kertaa, joka johtunee siitä, että viime viikonloppuna en saanut kumpanakaan yönä ns. kunnon viikonloppu-unia. Joskus pitää osata ottaa omaa aikaa, vaikka sitten nukkuen. Kun heräsin aamulla, oli aivan upea auringonpaiste ja maassa makoili kevyt kerros lunta. Oli pakko laittaa koirille hihnat ja lähteä kävelylle metsään.

Mun pitäisi alkaa pian siivoilemaan, olen lykännyt siivousta sunnuntaista asti. Alkuillasta suunnataan Tuukan äidin luo juhlavastaanotolle syömään ja katsomaan Linnanjuhlia.

Nyt toivotan kaikille oikein ihanaa, ja rauhallista Itsenäisyyspäivää! 💙

2 kommenttia :

  1. Voi, siis en tiedä mistä tulit mun mieleen tänään, sillon joskus vuosia sitten ennen ku lopetit bloggaamisen seurasin sua päivittäin ja olit ihan mun suosikkibloggaaja tuolloin! Nyt jostain tuli mieleen googletella sua ja löysin sun uuteen blogiin, huippua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jenna! Ihana kun löysit :) Ja kiitos kommentista! Mukavaa joulun aikaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.