sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Alevinkki pakkaskeleille + kosmetiikkahulluille

Huuh, sieltä ne sitten tulivat, ekat pakkaskelit tälle syksylle. Auton ikkunat piti jo pariin otteeseen skrabailla ja hansikkaat sujahti käteen. Toisaalta inhoan kylmää henkeen ja vereen, mutta samalla se mahdollistaa kivan pukeutumisen. Vielä pitäisi se kiva talvitakki hankkia, vanha alkaa nimittäin vedellä jo niin viimeisiä, että halkeaa varmaan liitoksistaan ihan pian. No mutta eipä siinä, kyllähän se on palvellutkin jo useamman vuoden ajan.

Kokosin tähän kivannäköisiä takkeja, jotka ovat nyt -25% alennuksessa. En oikein itse osaa päättää etsinkö siistimpää villakangastakkia vai superlämmintä talvitakkia. Toki molemmille olisi käyttöä.. Tuosta -25% alesta löytyy sivukaupalla, takkeja, kenkiä ja neuleita. Meni tovi selatessa nuo kaikki, mutta kannatti.Katso kaikki -25% alennuksessa olevat takit, neuleet ja kengät TÄÄLTÄ

Kauneustuotteita alessa: Mid Season Sale on meneillään myös kauneuspuolella, josta löysin kosmetiikkaa muutamalla eurolla. Näihin superedullisiin tuotteisiin pääsee tästä. Alessa oli kaksi lempparimerkkiäni, Ciate ja Lumene. Kyseisten merkkien aletuotteet löytyy täältä.

Kulunut viikonloppu on ollut kyllä mukava. Juhlittiin eilen ystävän 30 -vuotis syntymäpäiviä isolla porukalla. Alkuillasta kokoonnuttiin eräälle saunatilalle, josta suunnattiin vielä baariin jatkamaan. Väsy tuli ennen pilkkua, ja suunnattiin hampparipaikan kautta kotiin.

Tänään onkin sitten ollut lepopäivä, joka tuli kieltämättä tarpeeseen, sillä ensi viikko on hurja työviikko ja työpäiviä kertyy normaalin viiden sijaan kuusi. Kiirettä ja vilinää tulee olemaan, mutta mukavaa sellaista, eli kirkkain mielin kohti uutta viikkoa.

Miten teidän viikonloppu on sujunut? 😘

Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.