sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Kukapa ei hemmottelusta tykkäisi? (Lahjakortti arvonta!)

Jos rehellisiä ollaan, voisin maata hemmotteluhoidoissa, hieronnoissa ja kasvohoidoissa vaikka joka päivä - kyllä se vaan on niin ihanaa, kun joku taikoo ihosta kauniimman ja osaa rentouttaa olon. Joskus sitä joutuu kuitenkin vaikkapa kasvohoidon aikana muistuttamaan itseäni, että nyt vaan makaat ja relaat, älä mieti mitään vaan keskity rentoutumaan.

Vaikka hemmottelu on ihanaa, joskus on vaikea antautua täysin ja rentoutua kokonaisvaltaisesti. Arjen asiat pyörii päässä, ja yleensä kun makaa vain hiljaa, alkaa erilaisia ajatuksia pulpahdella mieleen. Siksi myös mielen hallinta ja meditaatio ovat tärkeitä; näiden avulla sitä osaa sitten relata myös niissä hemmottelutilanteissa. Tällaiset rentoutushoidot ovat yksi parhaista tavoista päästä hetkeksi ulos arjen stressaavista hetkistä.


Kampissa sijaitsevan Glory for you -kauneushoitolan aula

Tästä päästäänkin hyppäämään postauksen pääaiheeseen, ja se on hemmotteluelämykset lahjana. Olen itse harrastanut hemmotteluhoitojen antamista lahjaksi jo useamman vuoden ajan; jalkahoidot, kasvohoidot, hieronnat.. Näitä hoitoja on ihana antaa lahjaksi, sillä kaikki me niitä tarvitsemme, mutta niitä tulee hankittua itselle aivan liian harvoin. Senpä takia onkin ihana antaa lahjaksi jotain, mistä tietää lahjan saajan ilahtuvan.

Jos saisin valita, ottaisin itsekin mielelläni kaikki lahjat hemmotteluhoitoina; usein lahjakortti on pitkään voimassa, joten useammankin ehtisi käyttää hyvin.. Allekirjoittaako joku saman?

En halua paljastaa liikaa, mutta koska joulu (kyllä, joulu mainittu!) on jo kolmen kuukauden kuluttua, olen alkanut jo hieman suunnitella mitä kenellekin rakkaalle haluan antaa joululahjaksi. Tämä on aikaista, mutta olen monena vuonna todennut, että kun olen suunnitellut etukäteen lahjat, pääsen paljon helpommalla joulu-marraskuussa, kun lahjojen hankinta tulee ajankohtaiseksi.

Sen lisäksi, että joulu alkaa olla pian ajankohtainen ajatuksen aihe, on tässä syksyn ja alkutalven mittaan tulossa vielä muitakin merkkipäiviä, johon täytynee miettiä lahja valmiiksi. Miksipä ei miettiä hemmotteluja myös syksyn päivänsankareille - arki on alkanut ja moni kaipaa rentoutusta työkiireiden keskelle.

Kävin itse kasvohoidossa tuolla Glory for you -kauneushoitolassa ensimmäistä kertaa tänä syksynä ja paikka oli tosi siisti, ja hoitokin oli sellainen, kuin toivoin. Otin Kauneusuni -kasvohoidon ja se yllätti kyllä täysin. Minulle ei ole koskaan aiemmin tehty kuumakivihierontaa, ja tähän kasvohoitoon kuului dekolteen ja kasvojen alueen hieronnan ja hoidon lisäksi kuumakivihierontaa pienillä, sileillä kivillä. Kuumakivihieronta tuntui paljon mukavammalta kuin olin ajatellut ja tuon kokemuksen jälkeen haluaisinkin mennä kokeilemaan ihan koko vartalon kuumakivihierontaa.

Onko joku teistä testannut kuumakivihierontaa, ja mitä mieltä olitte?

ARVONTA 💝

Olisi kiva kuulla, mikä on teidän mielestä paras lahja saada tai antaa? Tykkäättekö antaa materiaa, vai elämyksiä tai kokemuksia?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Elämyslahjojen 50€ avoin lahjakortti, jolla saa ostaa itselleen esimerkiksi hemmottelua tai sen voi antaa vaikkapa lahjaksi läheiselle.

Arvonta suoritetaan 29.9. klo 21:00, osallistuthan ennen sitä. Jätä kommenttiisi sähköpostiosoite tai tunnistettava nimimerkki.


Yhteistyössä Elämyslahjat

68 kommenttia :

 1. Vanhemmalla iällä ei tuu enää niin paljon saatua ja annettua lahjoja mutta äitienpäivä ja isänpäivälahja tulee aina annettua! :) äitille yleensä kosmetiikkaa tai hemmottelua ja iskälle sellasia iskä-kamoja :D

  Inzku@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Kukkaihmisenä tykkään tietysti kaikista kasvilahjoista ja etenkin lahjakortti johonkin kukkakauppaan on aivan mieletön. Itsensä hemmottelu arkena on jäänyt kyllä aivan totaalisesti ja olenkin usein pohtinut, että pitäisi kokeilla jotakin hemmotteluhoitoa. Lahjojen antaminen on myös kivaa ja on mukava pohtia, mistä kukakin tykkää. Tykkään myös antaa itsetekemiä lahjoja.

  VastaaPoista
 3. Minusta parasta on antaa semmoinen lahja, josta tiedän satavarmasti, että se on lahjan saajalle mieleen :D Typerä vastaus ehkä, mutta tiedän ihmisiä, jotka hankkivat lahjojen saajalle semmoista, mitä tämä juuri heidän mielestään tarvitsisi. Itse yritän mennä nimenomaan lahjan saajan mieltymyksien mukaan, vaikka lahja olisi mielestäni "hölmö" tai jotain. Kyseessä voi siis olla materia tai elämys, sillä ei ole väliä.

  - Tiia (tiia.ahlgren@gmail.com)

  VastaaPoista
 4. Mielestäni lahja voi olla tuote tai palvelu. Lahjan saaja on aina se, kenelle lahja ostetaan ja määrää lahjan suuntaa. Harvoin olen ostanut elämyksiä, harkinnut kyllä miehelle esim. Pianotunteja. Hemmottelujen hinta vaan on pistänyt jarrua haaveisiin, ehkä vielä joskus. Hemmottelujuttuja kotiin sitäkin enemmän. Etsin lahjan aina jostakin "tarpeesta", kun ystävä valittelee niskakipua voi ostaa kauratyynyn jne. 😊
  jonna.ahokas@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mielestäni paras lahja on ehdottomasti elämykset ja muut aineettomat lahjat! Materiaa ihmisillä on yleensä jo ennestään liiankin kanssa, joten en tykäännöstä antaa tavaraa lahjaksi. Lisäksi ainakin itse olen sellainen, että harvoin raaskin hemmotella itseäni kasvohoidoilla ym, joten sellaisia on myös kiva saada lahjaksi.

  VastaaPoista
 6. Annan itse tekemääni ruokaa, vaikkapa voisilmäpullia tai lasangea lahjaksi.
  Appa

  maijamummu1@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Kuumakivihieronta kuulostaa ihanalta, en ole sellaista vielä kokeillut. Tykkään antaa hemmottelulahjoja ja onhan niitä ihana saadakin. Kasvohoito tai hieronta parhaimmasta päästä. :) piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mää tykkään sekä antaa että saada lahjakortteja. Äidiltä tulee monesti myös ihan vaan rahaa, mikä on myös kiva niin saa sitten itse päättää mitä ostaa. Ja sitten jos on puhunut joku jostain tavarasta, mikä on hieman kalliimpi niin tykkään myös sellaisella yllättää. :)

  -M-
  minnasie@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Avoin lahjakortti lahjansaajan haluamaan kauppaan 😊

  VastaaPoista
 10. Erilaiset hemmotteluhoidot on ehdottomasti parasta mitä lahjaksi voi saada. Varsinkin kun on tullut hieman ikää lisää niin sitä houkuttelevammilta lahjoilta ne tuntuvat. Erilaiset hoidot eivät kuulu perusarkeen, ainakaan kovin usein, joten lahjana sellaisia on erittäin miellyttävä saada!

  emmijuuliam@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Lahjakortti on mukava lahja, voi valita haluamansa.

  ruusumuumi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Yleensä annan johonkin kauppaan lahjakortin niin voi itse hankkia mitä haluaa. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Sain synttärilahjaksi kuumailmapallolennon, josta olin haaveillut jo kauan. Paras lahja tähän asti. Itse tykkään siis elämyksistä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Mä rakastan antaa niin tavaroita kuin elämyksiäkin. Riippuu siis tosi paljon lahjan saajasta :) Parhaimman lahjan olen kuitenkin todennut olevan esimerkiksi matka. Hyvällä tuurilla siitä pääsee hyötymään myös itse :D

  VastaaPoista
 15. Lahjakortit ovat parhaimpia lahjoja ja silloin saaja voi hankkia mistä itse pitää tai mitä tarvitsee!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Elämykset ja hemmottelut on ihania lahjoja. Kuumakivihieronta olis taatusti kokeilemisen arvoinen. Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 17. Itsekkin oon materiaalilahjoista siirtyny elämyksiin ja nyt odotuslistalla on synttärilahjaksi saamani matka yllätyskohteeseen lokakuun lopulla😍 tiia_emilja@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Tykkään antaa materiaa, jos tiedän että toinen todella tarvitsee kyseistä tuotetta ja etenkin, jos on haaveillut tuotteesta kauan. Myös lahjakortit ovat todella käteviä. Kuitenkin kokemukset jäävät parhaiten mieleen, esimerkiksi lempiartistin keikalle vieminen olisi todella hyvä lahja! Mukana.
  leila.niiva@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Elämys/kokemkokemuslahjana meno konserttiin tai hotelliin tai kylpylään hyvässä seurassa mainion ruuan kera (jota ei tartte ite tehä -Kaisa-

  VastaaPoista
 20. Itselleni tykkään saada lahjat yleensä lahjakorttina, nykyään kun on vanhempi niin ei ole niin mielessä mitään materiaa jota tarvitsisi ja yleensä se tulee ha kuttua itse. Lahjat tykkään myös antaa lahjakorttina, tai yleensä kuulostelen jo esim monta kuukautta etukäteen kavereiden/miehen puheista mistä he haaveilevat tai tarvitsevat, jotta osaan yllättää oikeanlaisella lahjalla (jos eivät itse ehdi hankkia sitä) :)

  satzumi@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Hieronta tai ravintolalahjakortti..

  jokinen.sara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kaikenlainen hemmottelu on ihanaa, tärkeintä on, että hemmotellessa on ajatellut kohdetta ja miettii, mistä hän pitäisi eniten <3

  pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Molemmat on mieluisia. Muistot ja elämykset, riippuen siitä kenelle lahjan antaa.

  VastaaPoista
 24. Kysyn mielelläni mitä toinen tarvitsee, mutta jos vastausta ei kuulu/osaa sanoa, niin hemmottelulahjakortti on aina varma valinta. Tämä pätee myös itselläni. Otan mieluiten lahjaksi jonkun hemmotteluhoidon, koska jotenkin niitä ei raaski itselleen ostaa :)

  VastaaPoista
 25. Elämykset ovat paras lahja, koska se ei jää turhana nurkkiin pyörimään - teatteria, festarit, hemmottelulahja.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mielummin otan vastaan elämyksiä kuin tavaraa. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Parhaita lahjoja ovat ehdottomasti saajan näköiset elämyslahjat :) ottaisin itsekin mieluusti tällaisen lahjan !

  VastaaPoista
 28. Yritän aina antaa lahjaksi jotain mitä lahjan saaja haluaa ja yritän onkia tätä tietoa jo hyvissä ajoin. Oli se sitten tavaraa tai elämyksiä. Itse pidän myös molemmista ja lahjakortitkin ovat mieluisia.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kuumakivihoidossa käyn säännöllisesti. Ihanaa.
  Minusta lahjan saajan ikä tulee ottaa huomioon. Pienten lasten vanhemmilta voi kysyä onko erityistoiveita/tarpeita. Nuorelle voi ostaa lahjakortin hänen lempiliikkeeseensä.Vähän vanhemmat saattavat ilahtua itsetehdystä lahjasta tai vaikkapa lahjakortista palveluihin. Itse ilahdun lämpimistä villasukista tai lahjan antajan tarjoamasta hieronnasta.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 30. Parasta on antaa hemmottelulahjakortti(hierontaan,kasvohoitoon esim.) sellaiselle, kenen tietää sen todella ansaitsevan/tarvitsevan <3
  Crista.long@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Lahjominen riippuu aina vähän ihmisestä ja tilanteesta. Jos tiedän että jokin tietty tavara kiinnostaa toista ja hänellä ei sitä vielä ole, saatan ostaa sen. Sitä kuitenkin tapahtuu aika harvoin, joten usein tulee päädyttyä helppoon ja toimivaan ratkaisuun, lahjakorttiin :)

  VastaaPoista
 32. Tarpeelliset lahjat tietysti :) Elämyslahjat ovat parhaita varsinkin sellaisille ihmisille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Riippuu niin lahjan saajasta, esim. tyttäreni on usein toivonut lahjakorttia hierontaan, välillä taas jotain tarpeellista tavaraa. Eli aina jos mahdollista, yritän kysellä toiveita. Itselleni mieluisia lahjoja ovat esim. kosmetiikka tai lahjakortit :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ompa kivan ja rauhallisen näköinen paikka!
  Minusta on tosi kiva miettiä ja antaa lahjoja toisille. Laitan aina pienetkin vinkit matkan varrella muistiin ja on kiva miettiä tarkkaan ja hankkia sellainen lahja minkä tietää todella ilahduttavan lahjansaajaa. Siitä tulee tosi hyvä mieli itsellekin. Lahja voi henkilöstä riippuen olla materiaa tai sitten joku elämys tmv. Itseäni ilahduttaa lahja kuin lahja ja ajatus siitä, että sen eteen on nähty vaivaa, oli se sitten mitä vaan.

  VastaaPoista
 35. Lahja riippuu saajasta. Lahjakortit ovat aikuisille useimmiten mieluisempia kuin materia.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 36. Annan yleensä lahjaksi neuleita,teen sukkia,lapasia,pipoja,huiveja...itse olen saanut lahjakortteja ja esim. keittiöön pannuja,patoja.
  Hemmotteluhoidot olisivat tervetulleita.
  Ihana arvonta,mukana siis....irkka60@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Kokemukset ovat parhaita lahjoja, esim. hotellit, matkat, konsertit, kylpylät :) tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 38. Lapsille vielä menee materialistiset lahjat..vaatteet, lelut jne mutta jo nuorisolle, aikuisista puhumattakaan tykkään antaa erilaisia lahjakortteja..leffalippuja, ruokapaikkoihin, hemmotteluhoitoihin..ne vaan toimii hyvin, kun en varma ole, mistä saaja tykkää/onko hänellä jo jokin tietty esine jne..
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 39. Mielestäni paras lahja on sellainen, jota toinen on kovasti toivonut tai ohimennen maininnut, muttei ole itse raaskinut tai voinut sitä hankkia. Lahjan tulisi kuitenkin olla hyödyllinen ja käytännöllinen lahjansaajalle.

  VastaaPoista
 40. Lahjakortteja olen viime aikoina antanut eniten. Lahjan saaja saa sitten valita itse mieluisensa :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Mä en tykkää antaa turhaa tavaraa. Ennen olin sitä mieltä, että lahjakortti on maailman tylsin ja mielikuvituksettomin lahja koskaan, mutta pakko myöntää, että nykyään niitä tulee ostettua lahjaksi eniten. Ostan esimerkiksi hemmottelua tai vaikkapa ravintolalahjakortin. :)

  m.kurtelius@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Musta parhaita lahjoja on just elämykset (ja lahjakortit). Itseasiassa päätettiin miehen kanssa et mitään materiaa ei enää anneta lahjaksi toisillemme (paitsi jos oikeesti tarvii jotain) vaan mielummin just jotain elämyksiä, mistä jää ihana yhteinen muisto. Nytkin oon menossa yli 10 vuoden tauon jälkeen ratsastamaan kun mies antoi synttärilahjaksi lahjakortin ratsastukseen. :)
  jepunposti@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Lapsille annan yleensä materiaa, yleensä jotain itsetehtyä. Näin aikuisena sitä osaa arvostaa elämyksiä aivan eri tavalla kuin muksuna. :) Mukana kivassa arvonnassa. saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Paras joululahja aikuiselle on mielestäni jollain tapaa tarpeellinen tai sitten juurikin hemmottelua:) Lapsille ostetaan aina heidän toivomaansa<3 janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Paras lahja antaa on sellainen, mitä tietää toisen haluavan:) Oli se sitten materiaa tai elämystä
  tiiak122@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Taitaa suklaa olla kaikkein kivoin lahja. ;) Materiaa annan itse useimmiten lahjaksi, mutta toki joskus myös elämyksiä.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 47. Tykkään suunnitella ja panostaa läheisteni lahjoihin paljon. Tärkeintä on mielestäni lahjaan käytetty ajatus, ei niinkään rahallinen arvo. Annan mielelläni lahjaksi niin materiaa, kuin elämyksiäkin. Kumpi tahansa on lahjansaajalle sopivampi. Mielestäni yksi parhaita ja samalla ärsyttävimpiä tunteita ikinä on se, kun on keksinyt/hankkinut läheiselle sen täydellisen lahjan, mutta ei voi kuitenkaan antaa sitä vielä :D Silloin tekisi niiiin mieli aina lipsauttaa mitä on keksinyt!

  - minttu

  VastaaPoista
 48. Materiaalisen ähkyn aikakaudella toivoisi, että lahjaksi riittäisi se lahjakortti elämykseen, jokin syötävä, läheiset yhteen kokoontuneena tms.
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Tykkään eniten antaa lahjaksi materiaa, mutta toisinaan annan kummilapselleni lahjaksi esim. Yhteisen Hoplop -reissun.:) emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Hennajenniina
  Lahjakortti on usein hyvä aikuiselle, lapselle annan mieluiten leluja ja vaatteita. Itse tykkään hierontalahjakortista.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 51. Parhaita lahjoja ovat mielestäni ehdottomasti yhteiset elämykset! :) Kiireisen arjen keskellä hetken hyppy pois oravanpyörästä tekee ihmeitä<3 jasmin.seppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Annan lapsille lahjoja, eli leluja ja aikuisille sitten tilanteen ja henkilön mukaan, yleensä jokin matka tai kauppaan lahjakortti johon laitan itse summan.

  peholapp(at)

  lailanet.fi

  VastaaPoista
 53. Riippuu aina ihmisestä, kenelle lahja tulee :) Annan monenlaisia lahjoja, lahjakortteja tai tavaraa yleensä :) Täytyy kokeilla joskus antaa jonkinlainen elämys :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Paras lahja saada on joko ruokaa tai elämys/kokemus. Helpointa antaa on lahjakortti, sillä ei ole mahdollista mennä kovin pieleen.

  pautsi_p@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Itse tykkään saada lahjakortteja, sillä niillä saa sitten aina ostaa sellaista mistä tykkää :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 56. elämykset ja kokemukset ovat kivoja lahjoja, varsinkin ihmisille joilla "on jo kaikkea" :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea! Arpaonni suosi sinua! Kurkkaa meiliboksi :)

   Poista
 57. Parhaat lahjat antaa sekä saada, ovat ehdottomasti elämykset ja aika rakkaiden parissa.
  Itse olisin otettu jos lahjan antaja veisi minut esim. syömään/leffaan.
  Lahjan ei tarvitse olla suurta.
  Mielestäni annettu aika voittaa aina materiaalin. :)

  VastaaPoista
 58. Lahjakortteja suosin :) Käteviä.
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Heippa, ihana arvonta :) Tykkään miettiä lahjan tarkasti. En anna mielelläni tavaraa joka saattaisi päätyä vain kaappiin... Toki joskus tietää, että joku todella tarvitsee jotain "tarpeellista". Viime vuosina siis lahjakortit juuri esim.ravintoloihin tai sukulaisten lapsille Hoploppiin ovat olleet hyviä valintoja, ja jos oon antanut "materiaa", suussasulavaa sellaista, se on ollut esim. jotain ihania luomuruokia, hunajaa, teetä tms. :)
  Mukana johanna.tuulia@hotmail.fi Leppoisaa syksyä!

  VastaaPoista
 60. Tykkään antaa sellaisia lahjoja, joita tiedän lahjan saajan toivoneen. Jos suoraa toivetta ei ole, lahjakortit, minilomareissu tai raha toimii aina. Itse tykkään elämyslahjoista enemmän kuin materiasta, koska liian harvoin tulee käytyä hierojalla tai hemottelussa eri hoidoissa. Marraskuulle varasin elämäni ensimmäisen jalkahoidon :'D

  VastaaPoista
 61. Annan yleensä höytylahjoja eli esim. astioita, joita lahjan saaja on jo kerännyt tms.

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 62. Suosin lahjakortteja helppouden takia :) Tietysti jos lahjansaaja on erikseen jotain toivonut, niin...
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Saajan mukaan annan lahjoja, olen kauttarantain usein tiedustellut mikä olisi saajalle mieluisin, pieni hemmotteluloma hotellissa sopii aika monelle.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 64. Lahjat pyrin antamaan saajan mukaan ja miettimään, mille olisi käyttöä ja jopa tarvetta. Tykkään myös antaa ja saada lahjakortteja tai elämyslahjoja. Kivempi vaihtoehto kuin tarpeeton materia ja esimerkiksi ylimääräinen hemmotteluhetki ei ole ikinä turhaa. :)

  laura.kilpi@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 66. Enemmän suosin palveluita eli siis lahjakortteja. Harmittaa, kuinka paljon ihmisille (itsellenikin) kertyy turhaa tavaraa ja materiaalia, jotta ei välttämättä edes käytetä. Jos en tiedä tarkkaa, mitä toinen todella haluaa/tarvitsee, on mielestäni parempi ostaa esim. lahjakortti hemmotteluun. :)

  VastaaPoista
 67. Suklaa toimii aina.
  t. Odette123(at)luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.