tiistai 29. elokuuta 2017

Syksy on nurkan takanaNyt se sieltä tulee, kaivakaa kaulahuivit ja hansikkaat kaapeista. Olen jo monena aamuna kironnut kylmyyttä - ihan eri tuntu kuin pari viikkoa sitten. Huomenna päästään hetkeksi lämpimämpään, mutta ei sitäkään kauaa kestä, sillä Salzburgiin on luvattu keskiviikolle ja torstaille +30 astetta ja perjantaille sekä lauantaille +13-16 astetta.. Eli täytynee pakkailla fiksusti vaatetta mukaan.

Alkuviikko hujahti todella nopeasti, oikeastaan niin teki viikonloppukin. Ja tuntuu, että olen sanonut tätä samaa jo pari kuukautta. Noh, ehkä syksyllä aika menee hitaammin - silloin ehtisin ehkä istuskella koneellakin enemmän.

Käytiin tänään töiden jälkeen illallisella työporukalla Cantina Westissa ja nyt pakkailen laukkua reissuun. Aamulla on aikainen herätys ja suunnataan lentokentälle kukonlaulun aikaan. Pakko sanoa, että matkustaminen jotenkin jännittää.. Mutta ei saa antaa pelolle valtaa, ja onhan se loppujen lopuksi aika pieni todennäköisyys että sattuisi jotain ikävää.Rehellisyyden merkeissä on myönnettävä, että tästä kirjoittamisesta ei meinaa nyt tulla mitään. 7 tunnin päästä pärähtää jo kello soimaan ja vielä pitää tehdä vaikka mitä + nukkuakin vähän. Siispä jätän tämän postauksen tähän ja toivotan teille ihanaa loppuviikkoa.

En ota konetta mukaan reissuun, meillä on iso porukka matkalla mukana ja nyt keskitytään vain ajanviettoon yhdessä ja Salzburgin sekä lähialueiden tutkimiseen.

Seuraile reissun kulkua Instassa & Snapissa: @kristiinamu

2 kommenttia :

  1. Hei, snapchatissa vilahti army kuvioineen takki, mistä takki on ostettu? Näytti erittäin kivalta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.