torstai 10. elokuuta 2017

Suojatie-enkeleitä

Kylläpäs ilahdutti, kun lähes koko työmatkani pituudelta melkein jokaisen isomman suojatien molemmin puoli pyöri keltaliivisiä suojatie-enkeleitä turvaamassa koululaisten tien ylitystä. He olivat muistuttamassa meitä autoilijoita siitä, että pikkuisia kulkee tänään enemmän liikenteessä, kuin koko kesänä. Tänään nimittäin alkoi koulut. Tempaus oli mielestäni todella kiva ja tarpeellinen. Näin NRJ:n porukan kuvaamassa erästä risteystä ja tekemässä juttua siitä, hyvä että tämä saa huomiota. Autoilijoita ei voi muistuttaa liikaa suojateiden turvallisuuden tärkeydestä.

Ette muuten arvaa mitä sörsselöin eilen.. Ostin kaupasta jonkun sävyttävän hoitoaineen ja valkkasin väriksi sinisen. Väri oli niin tarttuvaa, että oli pakko laittaa aine hanskoilla ja varoa ettei vaan minnekään tipu väriä. Noh, hanskoja ei ollut, mutta halusin värin päähän, joten fiksuna tyttönä käytin toisessa kädessä puutarhahanskaa ja toisessa muovipussia. 😂 Sain kuin sainkin levitettyä aineen latvoihin (en tasaisesti) ja annoin vaikuttaa viitisen minuuttia. Hyppäsin iloisena suihkuun ja meinasin saada paskahalvauksen, kun näin että hiuksista tuli aivan merenneitohiukset. Tulos on nyt sitten tässä..Viikko on hurahtanut vauhdilla ja viikonloppu häämöttää yhden työpäivän päässä. Viikonloppuna minun piti mennä ratsastamaan maastoon ystäväni kanssa, mutta joudummekin katsomaan uuden päivän tälle. Mutta sitten kun pääsemme, on kiva mennä maastoon, nimittäin viimeksi kun ratsastin, tehtiin se hikisessä maneesissa. Toin Kroatiasta paikallisen tuottamaa luomu-viikunahilloa ja ajattelin nautiskella sitä juustojen kanssa viikonloppuna. Muuten tämä viikko on mennyt hieman kevyemmin, pakko vähän keventää lomien ja herkuttelujen jälkeen.

Lomaltapaluu on sujunut kivasti, on mukavaa olla töissä ja nähdä työkavereita. Juuri eilen juttelin kollegalleni, kuinka olen iloinen tästä porukasta - kävi hyvä tuuri työkavereiden suhteen. Saan paljon kyselyitä töistäni varsinkin Snapchatin puolella ja mietinkin, että voisin ehkä tehdä postauksen siitä, mitä mm. työpäivääni kuuluu. Työaiheiset jutut ovat olleet aika suosittuja, joten sellainen postaus voisi olla kiva lisä tänne blogin puolelle.

Tällaista tänne, suojatie-enkeleiden ihailua ja merenneitohiuksia. Onneksi se haalenee nopeasti!

Mitäs sinne? 💋

15 kommenttia :

 1. Hiuksethan on tosi makeet! Onnistunut vahinko! 😄

  T. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki sanoo samaa 😅 Täytyy uskoa! Kiitti Sanna 😘

   Poista
 2. Minusta tuo väri on ihana!! Minulla kun oli tuloksena turkoosi latva laitettuani kampaamomerkkistä RUSKEAA suoraväriä vaaleisiin latvoihin. Tosi kiva ylläri 😊 Onneksi kyseessä oli vain suoraväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihan hauska se kyllä on 🙈 Kiva kun kommentoit!

   Poista
 3. Siis toihan on upee väri 😘 hassu ajatella et koulut alko jo, eihän kesä ole edes vielä alkanut 😅

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi hiukset! Minkä merkin hoitsikka? Pakko ehkä saada samaa! Oon hetken pitänyt violetteja, mut vaihtelu vois virkistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ☺️ Palaan tähän kun olen päässyt kylppärin kaapille tarkastamaan nimen! :)

   Poista
 5. Laitoin tämän vuoden alussa ruokailuni ja liikuntatottumukseni remonttiin. Olen 170cm pitkä ja housukokoni oli 42. Puolessa vuodessa kokoni pieneni niin, että tällä hetkellä koon 38 housut ovat väljät. Laihduin 30 kiloa puolessa vuodessa eli noin kilon viikossa. Sen jälkeen lähdimme mieheni kanssa kuukaudeksi ulkomaille ja söin siellä ihan järkevästi koko sen ajan, mutta silti jännitin mitä vaaka näyttää kotiin palatessa. No se näytti +100g 😄 Ihanaa oli huomata, että lomalla pystyin nauttia hyvästä ruuasta ilman, että syöminen menee ähkyn puolelle. Jotenkin matkan aikana järkevänä pysynyt syöminen sai minut uskomaan, että tämä muutos on pysyvä.

  VastaaPoista
 6. Oii mikä hoitoaine???? <3

  VastaaPoista
 7. Noistahan tuli super ihanat!! Olisin halunnut olla näkemässä, kun askartelit menemään muovipussi kädessä. 😂
  Laitatko mulle kuvaa siitä purnukasta? Jos olis vaikka jotain vastaavaa, mutta pinkkinä. Jotain tököttiä testailin omiin latvoihini, mutta niihin ei jäänyt mitään väriä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.