lauantai 19. elokuuta 2017

Kun nössö meni ihmislinkoon

Huh huh, viikko hurahtanut taas siihen malliin, etten ole tajunnutkaan. Maanantain jälkeen en ole päässyt edes blogin äärelle, tänäänkin laitoin herätyskellon soimaan, että ehtisin ja muistaisin tulla lataamaan kamerasta kuvia koneelle ja kirjoittelemaan postausta.

Eilen vietettiin meidän yrityksen kesäpäivää Vauhtifarmilla. Aamulla suunnattiin työkavereiden kanssa kauppaan, ostettiin koko porukalle grillattavaa, pakattiin auto ja hurautin meidät Nurmijärvelle. Siellä meidät otti vastaan jättikokoinen tontti, joka oli täynnä toinen toistaan hauskempia tai hurjempia vekottimia. Lisäksi itse Vauhtifarmin talo oli ihan mahtava, saunat, paljut, baari, kaikki tykötarpeet isompiinkin juhliin. Tänne on pakko viedä oma kaveriporukka joskus.

Suurimman huomion sai tietenkin jo etukäteen hieman pelätty ihmislinko. Ihmislingossa kiinnitetään lingottava valjailla benjiköyteen, vedetään tappiin asti mönkkärillä tai muulla ajoneuvolla ja päästetään irti. Vähän kuin ihmisritsa, mutta lingottava pysyy kokoajan kiinni köydessä ja sinkoaa edes taas ilmassa, ja kyllä, se ottaa vatsanpohjasta!Itse olen todella nössö, mutta päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ilmoitin haluavani lingottavaksi. Katsoin parin kollegan menevän ensin, ja se näytti hauskalta, eikä niin pahalta. Siinä sitten kun mua vedettiin taaksepäin ja kuski huusi "lähtee", pääsi kiljahdus tai pari. Kyllä se olikin ihan suht extreme, otti vatsasta ja oli ihan tarpeeksi paha tällaiselle jänishousulle. Suosittelen ehdottomasti joskus kokeilemaan, oli hauska kokemus!

Tässä video siitä, kun työkaveri ammutaan ihmislingolla. Video mun omasta "suorituksesta" kommenteillani löytyy Instagramin puolelta: @kristiinamu


Ihmislingon lisäksi päästiin kokeilemaan kaikkea muutakin kivaa, en osaa päättää kumpi oli hauskempaa, jousiammunta vai lännenammunta. Lännenammunnassa olin parempi, mutta kyllä jousessakin on se oma viehätyksensä.

Jousiammunta ei ole mitään kevyttä puuhaa, ja ottaa kyllä olka- ja käsilihaksiin, varsinkin jos ampuu useampia nuolia ja ottaa homman tosissaan.Jousiammunnan jälkeen päästiin tosiaan vielä ampumaan länkkäripyssyillä tölkkejä, ja otettiin pieni kilpailukin. Ammuin ensimmäistä kertaa käsiaseella, ja pärjäsin siinä ihan kohtalaisesti. Meidän ryhmä voitti ryhmäkisan, ja olin kolmas yksilötasolla. Heh, vaikka en ole kovin kilpailuhenkinen, heräsi jonkin sortin kilpailija tässä kohtaa. Tätä voisin tosi mielelläni tehdä enemmänkin. Ammunnan lisäksi oli mielenkiintoista oppia käyttämään tällaista asetta, lataamaan panokset ja purkamaan hylsyt.
Aktiviteettien jälkeen meitä odotti sauna ja lämmin palju. Oli ihana rentoutua saunassa ja paljussa puuhastelujen jälkeen. Istuin yksin saunassa pitkän tovin, nautin kun pääsin pitkästä aikaa kunnon saunaan. Meillä kun ei ole tässä kodissa saunaa ollenkaan.

Saunan jälkeen alkoi totta tosiaan ramasemaan, ja kun vielä vedettiin grillimakkara- ja salaattiöverit, oli tämä lady taputeltu ja valmis unille. Hetken aikaa vielä istuskeltiin terassilla ja osa tyhjensi skumppapulloja, kunnes kerättiin kimpsut ja ajoin meidät takaisin kotiin. Kahdeksan maissa illalla olin niin poikki, että kaaduin sänkyyn katsomaan leffaa ja menin aikaisin nukkumaan.

Huippupäivä, on superia kun pääsee viettämään tällaisia työkavereiden kesken. Kävin Vauhtifarmilla ensimmäistä kertaa ikinä, ja ihastuin paikkaan toden teolla. Tänne pitää päästä uudelleenkin.

Käykää tosiaan kurkkaamassa se ihmislinko video Instasta, ja varsinkin mun sekavat kommentit kun vielä roikun ilmassa! 😂

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.