sunnuntai 6. elokuuta 2017

Ihanaa, kun sataa!


Kotona ollaan. Saavuttiin tänään yhden maissa päivällä takaisin sateiseen Suomeen. Pakko olla hieman outo, mutta rehellisyyden nimissä sade ja kropan omaa lämpötilaa viileämpi ilma tekee juuri nyt hyvää. Euroopassa on meneillään helleaalto, ja siitä olemme saaneet nauttia - ja "kärsiä" kuluneen viikon ajan.

Aamusta iltaan hikeä, jopa illallista nauttiessa sai pyyhkiä otsaa servietillä minuutin välein, enpä muista milloin viimeksi on ollut niin kuuma, kun olen ollut reissussa. Joten kyllä, juuri nyt tämä Suomen perinteinen keli tuntuu virkistävältä. Mutta viikon päästä olenkin varmasti taas jo toista mieltä.

Loma oli päivisin lähes täysin allas- ja merielämää, välillä otettiin aurinkoa omalla altaalla ja välillä karattiin kymmeniä riehuvia lapsia karkuun rauhalliselle spotille meren äärelle. Meidän hotellimme oli nimeltään Punta ja se oli todella lapsiystävällinen - tässä pieni suositus siis lapsiperheille! 😊 Oli mini-discoa useasti viikossa, oli lasten klubia baarin seinän toisella puolen samaan aikaan, kun aikuiset kiskoi Happy Hour drinkkejä, oli lapsillekin sopivaa vesijumppaa jne. Rauhaa kaipaaville aikuisille en suosittele hotellia.

Muutoin Punta oli keskitasoinen, siisti ja hyvällä sijainnilla. Ihan 5 minuutin kävelymatkan päässä oli useita ravintoloita, kahviloita, leipomoita ja oikeastaan kaikki elämä. Sijainnin puolesta hotelli oli nappivalinta. Allasalue oli ihan kiva, mutta olisin kaivannut laajempaa aluetta siihen nähden, kuinka paljon porukkaa sen ympärille päivittäin kertyi. Iltapäivää kohden altaasta tuli oikea lasten sirkus, kun joka puolelta hypittiin pommeja ja vesiplätsejä veteen, ja tuntui siltä, kuin olisi ollut itse tunkeilija lasten altaassa. Tässä hotellissa otettiin muuten lapset huomioon, mutta heidän turvallisuuteen ei kiinnitetty huomiota.

Kirjoittelen Vodicesta kohteena lisää vielä myöhemmin, mutta lyhyesti sanottuna olin todella positiivisesti yllättynyt, kuinka eläväinen ja hyvien palveluiden täyttämä paikka oli. Lämpimästi suosittelen! Vodicesta on helppo tehdä päiväretkiä lähistöön, jos samat nurkat alkaa jossain vaiheessa lomaa ottaa pannuun.

Viime yö meni vähillä, lähes olemattomilla yöunilla, tänään nukuinkin sitten melkein kolmen tunnin päikkärit, ja kohta sänky kutsuu taas. Nukuin myös koko lentomatkan molempiin suuntiin. Vaikka takana on ihana loma, on myös mukava palata kotiin ja huomenna töihin. Varmasti kiva loppukesä ja syksy edessä, motivaatio on korkealla ja mieli positiivinen.

Kotona on hyvä olla.

PS. vielä ehdit käyttää 20% alekoodin ihaniin iDeal of Sweden kännykän kuoriin, kurkkaa postaus ja koodi täältä tai skrollaa hieman alaspäin.

2 kommenttia :

  1. Ihana toi "kotona on hyvä olla" 😇 Tervetuloa ja kivaa arkeen paluuta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.