keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Paska kesä

Kuva viime viikolta, kun oli vielä aurinkoa näkyvissä


Hahaa, muistatteko tuon biisin? Se on soinut päässä koko alkuviikon, sillä kun ulos katsoo, niin ei siitä kyllä ole muutakaan sanottavaa. Tässä vaiheessa sitä kiittää itseään siitä, että ollaan varattu reissu vielä tälle kesälle - jos nämä "lomasäät" jatkuvat tällaisina, ei hyvä heilu. On tämä kyllä ihan naurettavaa, miten paljon on satanut tänä kesänä.

Käytiin eilen ostamassa uusi ruohonleikkuri, sellainen kunnon sähkökäyttöinen työnnettävä - meillä oli ennestään vain trimmeri, ja meidän pihat on liian suuret leikattavaksi pelkällä trimmerillä. Mutta 2,5 kesää jaksettiin sillä hinkuttaa, nyt ei onneksi enää tarvitse. Nyt vaan odotellaan kuivia kelejä, että voi leikata nurmikkoa. 😏

Vaikka kelit on kököt, on meillä muuten ihan mukavaa puuhaa tälle lomaviikolle vielä tiedossa. Huomenna mennään pitkästä aikaa oikein kunnolla istumaan iltaa Tuukan isän ja hänen vaimon luo, syödään ja otetaan rennosti. Ajateltiin ottaa hyllyllä odotteleva samppanja mukaan, kilistellään sitten vaikka sille paskalle kesälle. Tällä viikolla pitäisi vielä heittää keikka sorttiasemalle, nimittäin parveke on täynnä kylppärin uudistuksesta jääneitä vanhoja kylppärikalusteita ja roinaa. Viikonloppua JOS sää sallii, mennään kuuntelemaan kun kaveri heittää DJ-keikkaa puistossa, olisipa ihana nauttia kesäpäivästä ulkona, jännityksellä odotellaan millainen ilma on.

Ensi viikon olen töissä, heti maanantai aamuna lennän työmatkalle Latviaan ja palaan keskiviikkona. Pari päivää toimistolla ja sunnuntaina on lento Kroatiaan. Tämä vuosi on kyllä mahtava sen suhteen, että pääsen käymään neljässä itselle uudessa maassa. Malta kesäkuussa, nyt tässä heinä-elokuun vaihteessa Latvia ja Kroatia ja elo-syyskuun vaihde vietetään Itävallassa Tuukan isän 60 v. -matkalla. Ihanaa päästä uusiin kohteisiin, ja vieläpä sellaisiin mistä on kuullut paljon hyvää.

Että nopsasti se tämäkin kesä hurahtaa, mutta nyt täytyy vain pysähtyä ja nauttia siitä kaikin rinnoin. Ollaan kyllä lomailtukin aivan täysillä, nimittäin on tullut nukuttua 12 tuntisia yöunia, mitä en ole nukkunut sen koommin sitten teinivuosien. Ihan hassua herätä keskellä päivää, mutta lomalla saa tehdä mitä huvittaa - ja kyllä sitä ehtii taas nukkua lyhyitä yöunia, kun paluu arkeen tulee eteen.

Nyt Tuukka huutelee, että voisimme mennä kokeilemaan jos nurmikko olisi tarpeeksi kuivaa leikkaamiseen, eli pitää nousta tästä koneelta ja lähteä puuhastelemaan. 

Kivaa päivää! 💛

2 kommenttia :

 1. Hahah, repesin ääneen otsikolle! :D Kivaa viikonloppua!
  xx Jenna
  http://www.jennaclaudiat.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😂👍🏻 kiitos Jenna ja samoin sinne! ☺️

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.