maanantai 3. heinäkuuta 2017

"Kasuaalisti Lamborghinin kyydissä"Olen ollut aina semisti ja vähän salaa autotyttö. Ensimmäinen poikaystäväni opiskeli autonrassaajaksi, joten jo teininä sain kuulla päivät pitkät autoista ummet ja lammet. Ensimmäinen autoni oli jokseenkin ketterä Audi TT turbo (nyttemmin siirtynyt ah niin-ei-kiihtyvään Kia Sportage maasturiin) ja kiihtyvyys on aina ollut kiva asia, kuka nyt haluaisi vetää jonoa perässään kun valo vaihtuu vihreäksi. Noh, leikki leikkinä, mutta valehtelisin jos väittäisin, että hyvä auto ei kiinnosta.

Mainitsinkin edellisessä postauksessa, että lauantaina oli todella hauska päivä - ja niin se totta vie olikin! Pääsin nimittäin duunijutun ohella istahtamaan Lamborghinin kyytiin. Olisinpa saanut sitä ajaakin, mutta tällä kertaa päätin istua vain kyydissä. Seuraavalla kerralla haluan ehdottomasti kokeilla itse, kuinka superauto kiihtyy. Olihan se jännä tunne, istua nyt talon hintaisessa autossa, joka murisee kuin mikäkin urosleijona. Lambon lisäksi paikalla oli Ferrari, joka piti ihan kivaa kehräystä sekin.
Ensimmäisten murahtelujen jälkeen huomasin, että adrenaliini alkoi virrata - emmekä olleet vielä edes poistuneet parkkialueelta! Taisin jopa miettiä, että onneksi ei olla Saksassa autobaanalla, tuon vempeleen kyydissä nimittäin voisi jopa pelätä. Mutta sainpa kokea hieman sitä kiihtyvyyden ja vauhdin hurmaa ihan täällä Suomessakin, tosin täällä ei voi liikoja revitellä, koska rajoitukset ovat mitä ovat - ja ihan syystäkin. Paineen tunne kiihdyttäessä oli ihan mahtava ja taisinpa pariin otteeseen huudahtaa "woohoo", kuskin nauraessa minulle.Innostuin niin paljon tästä, että muutama tuttu tai perheenjäsen saattaa saada meiltä lahjaksi kyydityksen tai ajon seuraavan vuoden aikana. Jo pelkästään auton näkeminen ja sisustan ihailu ovat kokemus itsessään, mutta kun musavolat laitetaan kaakkoon ja kuski painaa kerran pari kaasua - ai jumaleissön mikä fiilis.

Lamboon itsellä tuskin koskaan tulee olemaan varaa, mutta aloinpa haaveilemaan auton vaihdosta toiseen, edes vähän tykimpään.

Onko muita autotyttöjä paikalla? Onko joku muu päässyt ajamaan tai vastaavanlaisen vempeleen kyytiin? 😍

2 kommenttia :

  1. Täältä löytyy!! Katsoin ihan huumassa snäpistä sun videoita😄😎👌🏼

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.