sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Speedy Bandoulière 35Olen kirjoitellut teille aikaisemminkin siitä, kuinka olen karsinut laukkumäärääni lähivuosien aikana "ihanista" "käytännöllisiin". Oli aika, kun sijoitin lähes kaiken ylimääräisen rahani merkkilaukkuihin.  Käytän sanaa sijoittaa, sillä merkkilaukku on oikeasti joissain tapauksissa hyvä sijoitus. Arvo ei laske, ja parhaassa tapauksessa nousee vuosittain. Yhdessä vaiheessa laukkuja oli niin paljon, että en millään ehtinyt käyttää kaikkia. Minä kun olen sellainen ihminen, että käytän arkisin 1-2 erilaista laukkua, ja ulos lähtiessa pienempää laukkua. Pystyn siis pyörittämään arkea ja juhlaa kahdella, kolmella laukulla aivan hyvin.

Minimalisti minussa heräsi, ja päätin karsia laukkuja rankalla kädellä. Myin kaikki hyllyllä seisovat, ja mietin tarkkaan mitä käytän eniten, mitkä on järkevintä säästää. En kadu lainkaan, että olen sijoittanut laukkuihin, sillä olen maksanut monta matkaa ja tiukkaa tilannetta näillä sijoituksilla. Se on ollut vähän, kuin olisi laittanut rahaa säästöön, materiaalimuodossa.

Käytin viisi vuotta vaaleaa LV Siracusaa arkilaukkuna, ja nyt mielen ja tyylin muututtua hieman, kaipasin pitkästä aikaa vaihtelua. Halusin vaihtaa laukun kuosia ja mallia hieman - kaipasin pikkuisen tilavampaa laukkua, sillä tuohon Siracusaan sain juuri ja juuri mahdutettua 11 -tuumaisen MacBook Airini. Siispä päätin laittaa laukun myyntiin, ja hankkia siitä saamillani rahoilla tilalle uuden, kaipaamani mallisen laukun. Kaupat meni hyvin, sillä sain tismalleen samalla summalla uuden tilalle - vähän kuin olisi vaihtanut päittäin, muttei ihan kuitenkaan.Siracusan korvasi hieman tilavampi, Speedy Bandoulière 35. Olen ollut todella tyytyväinen päätökseen vaihtaa laukku toiseen, nyt tilaa on enemmän, ja kuosi on enemmän minun näköinen. Laukkujen määrä ei kasvanut taloudessa, joten tasapaino pysyi ennallaan.

Minulla on tälle laukulle base shaper, eli voin halutessani käyttää sitä saaakseni laukusta ryhdikkäämmän, mutta laukku sopii rentoon tyyliini kivasti ilman pohjatukeakin, minua ei haittaa jos laukun muoto on hassu, kunhan kaikki tarvitsemani mahtuu sisälle. Pakko muuten sanoa, että FB:n myyntiryhmät merkkituotteille ovat todella kiva lisä nettikaupitteluun. Saman sivun alle on kerääntynyt samanhenkisiä ihmisiä, ja sellaisia jotka tietävät paljon ko. tuotteista. Ja tottakai kauppaa on mukavampi käydä, kun näkee ostajan / myyjän, esim. Tori.fi palvelussa kun ei voi koskaan tietää, minkälainen tyyppi on toisena osapuolena. FB:ssä saa edes hieman paremman mielikuvan kauppakaverista. Suosittelen lämpimästi esim. Design Corneria.Tällaista laukkuhöpinää pitkästä aikaa. Tämä malli on myös siitä mieleeni enemmän, että se toimii hyvin myös käsimatkatavarana lennoilla. Siracusa oli aina aivan täyteen tungettu, ja vetoketju huusi hoosiannaa, kun yritin saada sitä kiinni matkoilla.

Mutta nyt ajattelin lähteä nauttimaan kauniista ilmasta ulos, ja katsomaan josko joutsenkaverini olisivat järvellä. Aurinko paistaa nätisti, pakko ottaa kaikki irti tästä nyt. Eilen oltiin myös koko päivä ulkona, kun öljyttiin meidän terassilaudat ja aloitettiin aidan öljyäminen. Hullun hommaa, mutta ai että tulee nättiä!

Mitä teidän viikonloppuun on kuulunut?

4 kommenttia :

 1. Tämä kommentti ei nyt liity tähän postaukseen; Olen odotellut pitkään että tekesit postauksen kulmien pigmentoinnista mutta sitä ei ole kuitenkaan näkynyt. Otitko siis pigmentoinnin vai peruutitko koko ajan? Kyselen ihan sen takia kun itseäni kiinnostaisi myös ottaa tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiva kun laitoit kommenttia :) Itseasiassa siinä kävi niin ikävästi, että yritys joka tarjosi kulmien pigmentointia, katosi ensin kolmeksi viikoksi ja kun kyselin perään, he peruivat yhteistyön. Olisin todella mielelläni kirjoitellut tästä teille, mutta katsotaan jos menen joka tapauksessa lähiaikoina pigmentoimaan kulmat, niin teen sitten tottakai postauksen. Kivaa uutta viikkoa ja kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 2. Tosi harmi ettei tuonne design corneriin pääse kuin suosituksella näköjään:/ harmittaa kun moni muukin bloggaaja sitä suostelee aina mutta jos ei tunne ketään ryhmäläistä niin eihän sinne pääse. Itselläkin myytävää olisi muttei torissa kehtaa tai uskalla myydä n.1000€ laukkuja....:(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.