torstai 4. toukokuuta 2017

Parveke ennen ja jälkeen
Bargo tuolit 2 kpl / setti -20% alennuksessa täältä    Istuintyynyt täältä
Ruukut ja amppelit täältä    Valoköynnös täältä

Sanonpa vain, että VIH-DOIN! Vihdoin ja viimein parveke alkaa näyttää siltä, että siellä viihtyy ja jaksaa istuskella ilta-auringossa. Meillä paistaa parvekkeelle aurinko noin klo 15-21, ja se on mielestäni kiva aika. Tänäänkin olen istuskellut parvekkeella, lakkaillut kynsiä ja ollut koirien kanssa, parveke on vähän kuin ylimääräinen huone kesäaikaan.Vastaavanlaiset tuolit 2 kpl / setti täältä    Vastaavanlaisia räsymattoja täältä
(meidän matto on Cobellosta)

Tykkään hurjasti näistä mustista rautatuoleista, ne oli lisäksi äärettömän helppo kasata. Tuoleissa on mukava istua, ja niiden selkänoja joustaa mukavasti hieman. Elloksella myytävät istuintyynyt sopivat juuri kokonsa puolesta näihin tuoleihin.
Kaapo on kova poika ottamaan aurinkoa, ja se haluaisikin aina hypätä tuolille istumaan. Se raukka vain ei oikein meinaa ymmärtää, että taitaa olla hieman liian iso koira istumaan tuolilla. Siispä Kaapo sai oman tyynykasan matolle, jolla voi loikoilla auringossa.Tässä vielä kuvaa parvekkeesta talven jäljiltä, ennen sen ehostusta. Aika karua, kun ei ole kasveja eikä mitään muutakaan. Mieluummin sitä sisustetulla parvekkeella hengailee, kuin tällaisella tyhjällä partsilla.Ai että, miten kiva olo on, kun sai tämän projektin näin hyvälle mallille! Kesä saa tulla. Viikonloppuna olisi tarkoitus öljytä terassi, ja sen jälkeen pääsee laittamaan takapihankin uuteen uskoon. Kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa!

Onko teillä muuten vastaavaa projektia käynnissä? Pihan tai parvekkeen laittoa?🌱


Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia :

 1. Upeasti olet laittanut parvekkeen kuntoon :). Tuo valoköynnös on todella kivan näköinen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Valoköynnös on ihana! Ostin sen jo viime tai toissa vuonna 😊

   Poista
 2. Aivan ihana parveke! Tykkään itsekin tuollaisesta vaaleasta tyylistä ja olen jo monta vuotta miettinyt samantapaista valoköynnöstä meille. Pitääpä varmaan vihdoin hommata se kun näyttää noin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään myös valoköynnöksestä kovasti :)

   Poista
 3. Toi on tosi kiva tuo hyllykkö jossa pidät ruukkukasveja. Mistä olet löytänyt sen? :) Ihana simppeli parveke!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on Ellokselta viime vuonna tilattu 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.