tiistai 23. toukokuuta 2017

Kesä on täällä


Terassista on tullut kuin toinen olohuone, aivan ihanat kelit on ollut nyt jo monta päivää - ja niistähän otetaan kaikki irti! Käytiin sunnuntaina ostamassa meille vähän istutustarvikkeita, ja lykättiin karviaispensas meidän takapihalle. Ihan vauvahan se vielä on, saa nähdä miten pärjää, mutta yritetään ainakin. Karviaiset on lempparimarjoja meille molemmille, olisipa ihana saada marjoja omasta puskasta.

Lisäksi ostettiin alppiruusu, mutta tajusin vasta kotona, että sehän on myrkyllinen koirille, jos ne päättää mennä popsimaan kasvia. Meillä on etupihalla alppiruusuja, joten saatan laittaa tuon sinne niiden seuraksi - etupihalla kun koirat eivät saa olla vapaana, niin eivät pääse naukkailemaan paloja ruususta.
Koirat on nauttineet silmin nähden, joka päivä pitää päästä vetämään itsensä piippuun. Noilla kahdella on hauskaa ihan keskenään, leikkivät jahtausleikkejä ja tappelevat lelusta. Pilvi on kunnon poliisi, kokoajan vahtaamassa Kaapoa ja lelua, ja yrittää varastaa lelun itselleen. Välillä joutuu rauhoittelemaan niitä, ne kun juoksisi varmaan maailman tappiin asti, jos kukaan ei olisi laittamassa rajoja.

Kaaposta on kuoriutunut noutaja, se tykkää tosi paljon noutaa lelua ja tuo sen aina minulle heitettäväksi, sitä leikkiä Kaapo jaksaisi vaikka monta tuntia putkeen. Nyt kun on kuuma, täytyy muistaa koirien nesteytys ja viilennys. Meillä on suihkepullo takapihalla, josta ammun näitä aina välillä vedellä, Kaapo tykkää ja ottaa aina lisäspurttia, kun saa vesiruiskusta takalistoon. Pilvi taas ei oikein välitä, ja olenkin ottanut vesisuihkun siihen käyttöön, että ammun Pilviä jos se vahtii liikaa naapureita. Joskus nimittäin luulen, että ollaan hankittu vahtikoira - Pilvillä on aika kova vahtivietti ja jos meidän pihan ohi kulkee joku, sillä nousee heti selkäkarvat pystyyn ja menee mölyämään aidalle. Onneksi kuitenkin on iloinen eikä vihainen, mutta aina alkuun pitää vähän pitää meteliä. Tätä olen siis pyrkinyt karsimaan ja tuo vesisuihku on ollut ihan hyvä apu siihen. Eilen ei tarvinnut kuin näyttää Pilville suihkepulloa, ja se rauhottui heti kun tajusi, että kohta tulee ruiskusta naamalle, jos alkaa haukkumaan.

Täällä viedään viimeistä vapaapäivää, huomenna alkaa uusi työ ja olen siitä todella innoissani. Aloitankin heti Suomen toimistolla, aluksi minun piti lähteä toiseen maahan viettämään ekat työpäivät, mutta reissu siirtyikin toiseen ajankohtaan. Tämä parin viikon "loma" on ollut todella tarpeellinen, olen saanut tosi hyvin levättyä ja kasattua ajatuksia, ja mikä tärkeintä, karistettua koko kevään minua kiusanneen stressin. Nyt on mahtava aloittaa täysin uudella modella uusi työ, en malta odottaa. 😎

Tänään on tiedossa puutarhalla tai jossain kukkakaupalla käynti, ja lähdetään ystäväni kanssa viettämään kesäpäivää. Oikein kivaa tiistaita teillekin!

4 kommenttia :

 1. Olipas mukava lukee kivoja kuulumisia sulta :) tsemppiä ekaan työpäivään! 😘

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ekaan päivään! Sattuupa hyvään saumaan kun torstaina on vapaa niin pääsee heti sulattelemaan uusia asioita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä samaa nauroin että kevyt aloitus 😅☀️

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.