perjantai 12. toukokuuta 2017

Juhlahumua ja yllätyksiä


Viikko on vierähtänyt mukavissa merkeissä, olen saanut paljon aikaan kotona sekä työrintamalla. Sain eilen valmiiksi ennakkotehtävät, jotka esittelen ensi viikolla kakkoskierroksen työhaastattelussa. Jännittävää nähdä, mitä he tykkäävät työstäni. jollain tapaa tällaisissa tilanteissa sitä alkaa epäilemään itseään, vaikka tiedän osaavani. Tässä ns. kilpailutilanteessa on vain niin erikoinen luonne - eihän sitä normaalisti kilpaile muita vastaan omassa työssään, ainakaan tällä alalla. Pienetkin asiat voivat vaikuttaa, eikä koskaan tiedä mitä toinen, vastahakija on tehnyt. Jännä tilanne tosiaan, onneksi tämä viikko on kulunut nopeasti, niin pääsee lähemmäs ensi viikkoa ja ratkaisua.

Työnhaun lisäksi tähän viikkoon on kuulunut myös juhlahumua, sillä keskiviikkona vietettiin hääpäivää ja eilen Tuukka täytti pyöreitä. Meillä ei ole ollut tapana viettää hääpäivää sen kummemmin, tänä vuonna tein meille Tuukan lempiruokaa - pasta carbonaraa ja minä sain ison kukkakimpun T:ltä, kun hän tuli töistä kotiin. Olin tosi iloinen kukista - ihanaa että niitä saa vielä näin lähes 13 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Eilen olin kutsunut Tuukan perheen meille yllätykseksi ja annettiin hänelle lahja yhdessä. Laitoin meille skumpat ja pientä tarjoilua. Onneksi T tykkäsi ylläristä, ja sain pidettyä sen salassa. Olen yleensä todella huono pitämään yllätyksiä salassa, ja joudun tekemään paljon töitä etten lipsauta mitään. Mutta tämä meni nappiin ja herra yllättyi täysin. 💙

Juhlat eivät ole vielä ohi tältä viikolta, huomenna juhlitaan Tuukan kolmekymppisiä vielä ystäväporukalla, olen järkännyt meille kivan tilan, jossa pääsee pelamaan mm. biljardia. Tykätään molemmat pelailla ja niin moni muukin kavereista, se on hyvää ajanvietettä siinä rupattelun lomassa. Meillä on siellä myös ruokaa, ja myöhemmin illalla suunnataan varmaan johonkin jatkoille. Parisenkymmentä juhlavierasta on tulossa, kiva nähdä kaikkia taas kunnolla.

Tällaisia juttuja on kuulunut meidän viikkoon, ja vielä kivaa tulossakin. Laitan muuten tänään kivan arvonnan pystyyn Instagramin puolelle, joten olkaahan kuulolla @kristiinamu <- 💋

4 kommenttia :

 1. Kiva kun kirjoitat tästä työnhausta niin avoimesti. Täälläkin on työnhaku meneillään, ja kyllä siinä saa välillä aika kylmät hermot olla kun joutuu odottelemaan, tekemään ns. turhaa työtä väkisinkin, ja tottua pettymyksiinkin. Että I feel you :D Tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinnekin! Totta turiset :) Aurinkoista viikonloppua! ☀️

   Poista
 2. Onko sun alalla yleistä ennakkotehtävät työnhaussa? Omalla alalla ei oo tullut vastaan enkä oo kuullut kenenkään aiemmin puhuneen tällaisista. Vaikuttaa kyllä siinä mielessä kivalta, että työnantajaa oikeasti kiinnostaa millainen ihminen firmaan palkataan. Oon joskus ollut muutamassakin työhaastattelussa, joissa huomasi ettei haastattelijaa kiinnostanut tilanne ollenkaan. Sellaisen kokemuksen jälkeen ei itsellekään tuu olo että täällä ois kiva olla töissä.
  Tsemppiä sulle tälle kakkoskierrokselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahteen paikkaan on nyt pitänyt tehdä! Eli ilmeisesti yleistymässä :) Totta, hyvä että työnantajia kiinnostaa :) kiitos paljon!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.