sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Cheers!

Juhlaviikonloppu alkaa olla takana päin. Eilen vietettiin kaveriporukalla Tuukan kolmekymppisiä ja tänään ollaan otettu rennosti. Meillä oli varattuna tila, jossa oli pari bilispöytää käytössämme, ja sitähän pojat jaksoivat pelata monen tunnin ajan. Pelailun jälkeen siirryttiin jatkoille ja vietettiin iltaa pilkkuun asti.

Tänään on onneksi ollut hyvä ja pirtsakka olo valvomisesta ja juhlimisesta huolimatta, ja olen mm. nauttinut lämpimästä auringonpaisteesta terassilla koirien kanssa. Aurinkotuolissa pystyi loikoilemaan hihattomassa puserossa ja hameessa, kun aurinko lämmitti niin lempeästi. Tilattiin pizzat ja söin ulkona, pakko ottaa kaikki irti näistä lämpimistä hetkistä, kun ei koskaan tiedä miten tämä Suomen keli muuttuu tai on muuttumatta seuraavina päivinä. Koirat oli aivan intona myös, ja temmelsivät takapihalla minkä kerkesivät. Ihana päivä, kerrassaan.

Kuten jotkut saattoivat nähdä Snapchatin puolelta, tilasin tarvikkeet akryylirakennekynsiin, ja teinkin ekat harjoituskappaleet ystävälleni perjantai-iltana. Kynsistä tuli ihan passelit näin ensimmäisiksi, vaikka kyllähän se aikaa ottaa, ennen kuin tuon hallitsee hyvin. Nähtäväksi jää, kuinka kauan kynnet kestävät, sitten vasta voi sanoa miten onnistui. Minulla olisi siis tarkoituksena alkaa vääntää kynsiä lähinnä itselleni, on helpompaa kun osaa itse, niin voi huoltaa aina kun mieli tekee. Omat kynteni ovat aika lirut, ja tykkään että kynnet on kovat ja kestävät - akryylit ovatkin sopineet itselleni parhaiten. Mutta ai kamala, mikä haju siitä akryylista lähtee ja jää leijailemaan koko kotiin! 😳

Uusi viikko edessä, jota odotan jännittynein tunnelmin. Toivon, että alkavalla viikolla saan tietää hakemastani työpaikasta, josta olen täällä teille kirjoitellut. Alkuviikolla on siis haastattelun toinen vaihe ja esittelen tekemäni ennakkotehtävät. Olisipa mahtavaa, jos ratkaisu selviäisi myös lähipäivinä. Mutta odotellaan, kaikki aikanaan. *Hilluu ja hyppii sisäisesti, mutta esittää rauhallista ja tyyntä.*

Illalla tulee taas Suomen peli, joka pitää kyllä ehdottomasti katsoa. Vaikka näiden tämän vuotisten matsien katsominen onkin lähinnä aiheuttanut harmaita hiuksia ja rytmihäiriöitä, on pakko jaksaa seurata Suomen pelejä ja kannustaa Leijonia. Nyt siis iltapuuhiin ja ysiltä kisakatsomo pystyyn.

Kivaa iltaa ja oikein mukavaa viikon vaihdetta teille! 💋

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.