perjantai 28. huhtikuuta 2017

Vappu - vaikea juhla

Vappu on ollut minulle aina jotenkin vaikea juhla. Meidän kaveriporukka hajoaa aina vappuisin miljoonaan osaan, ja vappusuunnitelmien teko jää lähes joka vuosi todella viime tippaan. Tänäkään vuonna meillä ei ole mitään tietoa siitä, mistä itsemme sunnuntaina löydämme.

Meillä ei ole vappupäivän piknik-perinnettä, emmekä vietä vappua oikeastaan lainkaan vappupäivänä. Toisaalta kun ajattelee, niin miksi sitä pitäisikään olla mitään erikoista, mutta itse olen niin juhlien ystävä, että olisi aina hauska järkätä jotain, kun on syytä.Pian alkaa kolmipäiväinen viikonloppu, ihan hassua, juurihan oli pääsiäinen. Meillä on huomiseksi tosiaan menoa, sillä meille on varattu liput Profeettojen keikalle ja sitä ennen saadaan nauttia hyvää ruokaa VIP-aitiossa. En ole koskaan aiemmin ollut aitiossa Hartwallilla, kiva kokemus varmasti. En ole mikään tajuttoman suuri Profeetat-fani, mutta toisaalta en kyllä useinkaan fanita juuri mitään. Pidän heitä mahtavina artisteina, ja on hauska mennä katsomaan showta. Siitä nimittäin olen varma, että pojat laittaa kunnon shown pystyyn!

Aloin eilen prosessoimaan oikein kunnolla tätä lähtöäni nykyisestä työpaikasta, tuli hirmuinen suru puseroon, kun tajusin, etten enää naura lähimmän työkaverini kanssa urpoille jutuillemme, enkä näe enää muutenkaan usein näitä ihmisiä täällä. Tulee kyllä iso ikävä. On ollut todella etuoikeutettua työskennellä näin mukavassa tiimissä. Ja ei sillä, etteikö muuallakin voisi olla samanlaista, yhtä mukavaa. Varmasti voikin, uusi vain aina jännittää aluksi. Varsinkin nyt, kun en vielä edes tiedä, mistä seuraavaksi itseni löydän.

Kuten huomaa, mielessäni pyörii tällä hetkellä hyvin vahvasti tämä työtilanne, mutta eiköhän se pian taas tasaannut ja saan suollettua tänne blogiin jotain muutakin sisältöä. 😁 Olette muuten olleet aivan ihania, kun olette ottaneet osaa työ-keskusteluun täällä blogissa, mutta myös Instan sekä Snapchatin puolella. On ollut kiva jutustella teidän kanssa ja kuulla myös teidän kuulumisianne.


Mitä suunnitelmia teillä on tulevalle viikonlopulle ja vapuksi? Tuleeko joku muu lauantaina (tai sunnuntaina) katsomaan Profeettoja?

8 kommenttia :

 1. Itse menen tänään (Turussa) katsomaan Profeettoja omaan aitioon! :)

  VastaaPoista
 2. Saako kysyä miksi siis jätä nykyisen työsi? Olit vähän aikaa sitten onnessasi esimiestehtävästä. Eikö se sujunutkaan suunnitelmien mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, tottakai saat :) Olenkin kirjoitellut aiheesta jo tänne blogiin: http://cavablogi2.blogspot.fi/2017/04/tarkeimmat-elamanarvoni.html ja jos et jaksa lukaista koko tekstiä, niin vastaus on, että olen lipunut tekemään täällä nykyisessä paikassa sellaisia tehtäviä, jotka eivät vastaa mielenkiintoni kohteita tai suuntautumistani / alaani. Haluan siis kehittyä omalla alallani ja mennä siinä eteenpäin, joka ei ole enää mahdollista täällä valitettavasti. Hyvää vappua ja kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 3. Siis oletko jo saanut uuden työpaikan kun puhut että lopetat nykyisessä työpaikassa..? Mikäli et ole vielä saanut, niin miten olet noin varma että saat kyseisen paikan? 0_o

  Mukavaa vappua!
  t.Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Leena! En ole missään nimessä varma, saanko tätä ko. työpaikkaa. Eli olen tehnyt tietoisen päätöksen lopettaa, vaikka en työllistyisikään heti. Jatkan työnhakua luonnollisesti koko ajan. Sinne myös ihanaa, ja toivottavasti aurinkoista vappua! :)

   Poista
 4. Ei vappu suunnitelmia täälläkään! Joku brunssi hommeli vois olla aika jees 🤔 Kivaa vappua ja viikonloppua kuitenkin sulle ☺️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.