maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pientä pintaremonttia - eteisen kaapin uudistus
Meidän kodissa on kaksi asiaa, jotka haluaisin muuttaa. Tummat lattiat vaaleammiksi ja kylpyhuoneen ehostus tai taikominen suuremmaksi. Kylpyhuone saa ensi kuussa uusia kalusteita vanhojen tilalle, joten siitä tulee niiden myötä hieman nätimpi. Tummien lattioiden muuttaminen vaaleiksi ei ole ihan niin pieni homma, joten päädyin tekemään jotain muuta sen eteen, että eteisestämme tulisi hieman valoisampi. Päätin nimittäin maalata eteisen kaapin oven valkoiseksi.Se oli tosiaan ennen tuollainen tumman puun värinen, oikeastaan lähes saman sävyinen, kuin meidän laminaattilattia on. Kaappi on vanha ja raihnainen, ja uskalsin alkaa maalauspuuhiin - kaapin voisi heivata sorttiin, jos pilaisin sen täysin.

Lopputuloksesta tuli ihan ok, ei mikään ammattimiehen tulos, mutta menettelee. Väristä tuli tasainen, vain pari pientä valumajälkeä pääsi syntymään, ja nekin näkyy onneksi vain läheltä katsomalla. Tämä saa siis kelvata nyt toistaiseksi, ja se mitä lähdin hakemaan - eli vaaleampaa kokonaisuutta, onnistui hyvin. Harmi etten tajunnut ottaa kauempaa tuota "ennen" kuvaa, mutta ehkä näistä kuvista kuitenkin välittyy homman pointti.

Tänään meillä on edessä Ikea-reissu, pitäkää sormet ristissä, että löydän sieltä haluamani. Saisi nyt vaan nämä kelit parantua ja vaihtaa suunnan hieman keväisemmäksi, oikein ahdisti, kun Facebook muistutti, että viime vuonna tähän aikaan on voinut olla jo auringossa shortsit ja T-paita päällä omalla takapihalla.

Mukavaa pääsiäisen viimeistä päivää teille, toivottavasti olette saaneet levätä viikonlopun aikana, ja on ollut muutenkin mukava pääsiäisen aika. 😽

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.