tiistai 11. huhtikuuta 2017

Parvekkeen tuolit & muu sisustus

Olen himoinnut jo pitkään metallisia tuoleja parvekkeelle. Viime kesänä parvekkeenlaitto jäi vähiin, mutta tänä vuonna ajattelin vihdoin panostaa siihenkin. Vaikka meillä on etu- ja takapiha, käytämme kesäisin myös paljon parveketta - lasitettu parveke on kuin ylimääräinen huone kesäisin.

Siksi halusinkin hankkia sinne hyvät tuolit, joissa jaksaa istuskella vaikka iltaa viinilasillisen äärellä. Meillä on mielestäni superkiva ilmansuunta parvekkeella, sinne nimittäin paistaa aurinko iltapäivästä auringonlaskuun. Innolla odotan tuolien saapumista, tässä vielä kuvaa siitä mitä olen tilannut. Tuolit myydään 2 kpl pakkauksessa.Bargo tuolit täältä    Istuintyynyt täältä

Vielä olisi tuollainen pieni, pyöreä pöytä etsinnässä, ajattelin katsoa jos sellainen löytyisi Ikeasta viikonloppuna. Näiden lisäksi parvekkeellamme on jo viime vuonna hankittu marmoritasoinen hyllykkö, johon hankin myös viime vuonna ihania ruukkuja. Näihin ajattelin laittaa joitain kauniita kukkia - toivottavasti ehdin tehdä tämän pääsiäisenä. Yksi asia, jota olen myös himoinnut parvekkeelle, on tämä ihana Bamboo-kuivausteline.Istuintyynyt täältä  ❤  Bambutuoli täältä

Jotenkin ihan hirmuinen hinku laittaa parveketta ja ihanaa, kun kohta pääsee jo pihalle mylläämään. Tällä viikolla siivotessani pihaa ja haravoidessani keksin taas kaikkea, mitä aion tehdä kun ilmat hieman lämpenevät. Aika paljon oli jäänyt lehtiä vielä syksystä lumen alle, mutta nyt on haravoitu kuivat heinät ja talveksi pihalle jääneet lehdet pois. Nyt vain odottelemaan, että nurmikko alkaa kasvaa ja saadaan piha vihreäksi. Muutama kukka sieltä lehtien alta paljastui, ja kesä se on ihan selvästi tuloillaan. Olen äärettömän onnellinen, kesä on parasta aikaa!

Mitenkäs siellä, onko pihan tai parvekkeen laitto jo mielessä? 🌷

Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia :

 1. Hei!
  Mielelläni kuulisin kokemuksiasi tuoleista. Onko niissä mukava istua? Oon haaveillut niistä ja huomaan tarjontaa selaillessani aina päätyväni niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kerron heti kun ne ovat saapuneet! :)

   Poista
  2. Oikein paljon kiitoksia uusimmasta postauksesta. Sain siitä kysymykseeni kaipaamiani vastauksia :) t. Kata

   Poista
  3. Kiva! Mukavaa alkavaa viikonloppua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.