tiistai 11. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen to do -lista1. Vaihda kesärenkaat autoon. Meillä vaihdetaan renkaat autoon aina itse, Tuukka tekee irrotus- ja kiinnitystyön, ja minä pesen renkaat & vanteet. Meillä on sen verran kiva piha-alue, että voidaan vaihtaa renkaat omalla tontilla, eikä tarvitse ajaa mihinkään muualle.

2. Käy Ikeassa. Kotonamme on tosi vähän mitään Ikean tavaraa kotona, lähinnä torkkupeittoja ja aputuoleja / jakkaroita. Mutta nyt sisustussormia syyhyää ja olisi kiva käydä kurkkimassa mitä keväistä Ikesta löytyy. Ikea on siitä kiva, että sieltä saa ideoita vaikkei ostaisikaan mitään. Ikea näytti kivasti olevan auki läpi pääsiäisen.

3. Kevätsiivous. Pääsiäisenä ajattelin tehdä kunnon kevätsiivouksen. Tähän kuuluu kaikki listojen hinkkauksesta ikkunoiden pesuun. Pihan siivosin eilen aika hyvään kuntoon, eli pääsiäiselle jää lähinnä sisätilojen siivous.

4. Ystävän syntymäpäivä. Juhlimme jo viime viikonloppuna ystäväni kolmekymppisiä, mutta nyt perjantaina on hänen oikea syntymäpäivä. Meillä on suunnitelmissa käydä syömässä jossain perjantaina, eli pientä juhlintaa siis tiedossa pääsiäisenäkin.

5. Parvekkeen kevätsiivous. Tilasin Ellokselta parvekkeellemme hieman kalusteita, ja sitä ennen pitää saada parveke siihen kuntoon, että sinne voi nuo kalusteet laittaa. Eilen siivotessani pihaa, sain hieman siistittyä myös parveketta, mutta vielä jäi puuhaa pääsiäiselle. Haluaisin myös laittaa hieman kukkia parvekkeelle viikonlopun aikana.

Näiden lisäksi tiedossa on syöminkejä sukulaisilla ja tietenkin ihan sitä rentoutumista sohvannurkassa. Täällä odotellaan pääsiäistä oikein mukavissa tunnelmissa, ihanaa kun on aikaa puuhastella kotona oikein kunnolla.


Mitä suunnitelmia teillä on tulevalle pitkälle viikonlopulle? Oletteko vapaalla vai töissä? 😊

4 kommenttia :

 1. Torstain tentin jälkeen saan lyöttäytyä vapaalle, ja suunnataanki porukoille maalle, tällä kertaa talonpitäjiksi ja koiranhoitajiksi kun porukat itse lähtee Luostolle. Sisko perheineen ja veli tyttöystävänsä kanssa aikoivat tulla kans käymään kotipaikassa, kivaa hengailua ja ulkoilua tiedossa! Eiköhän sitä hiihtämäänki vielä tuu lähettyä, lapin mettissä riittää vielä lunta :) Hauskaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaapa kivalta! Kiitos Noora, sinne myös ja nauti vikoista laduista! :)

   Poista
 2. Kuulostaa mukavan touhukkaalle, mutta kuitenkin rennolle sun tuleva pääsiäinen. Pihahommat pitäisi meilläkin aloittaa, mutta jää nyt pääsiäisen jälkeen ne. Mies lähtee kavereidensa kanssa moottorikelkkailemaan Lappiin ja itse suuntaan vanhempien luokse Keski-Suomeen. Tarkoitus olisi vain rentoutua työstressistä, nauttia äidin jääkaapin antimista ja käydä tapaamassa myös isovanhempia pitkästä aikaa. :) Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Mona! Oi ei sinunkaan suunnitelmat hullummalta kuulosta! 😊👌🏻 Ihanaa pääsiäistä sinnekin ❤

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.