torstai 13. huhtikuuta 2017

Päähänpisto

Sain päähänpiston maalata meidän eteisen vaatekaapin ovi. Meillä on liukuovinen kaappi, jossa toinen ovi on peili ja toinen tummaa "puuta". Siispä hain naapurista ystävältäni ylijäänyttä kalustemaalia ja muita tarvikkeita eilen illalla. Tuo kaappi on sen verran vanha, että jos satun sen jollain konstilla pilaamaan, voidaan ostaa joko uusi ovi tai koko hökötys vanhan tilalle.

Ai että otti päähän aamulla, kun ulkona satoi lunta. Nyt täytyy toivoa, että sitä ei tule läpi pääsiäisen, sillä suunnitelmissa oli laittaa kukkia parvekkeelle ja muuta keväistä puuhaa.. Ahdistava näky, ja hei kamoon, nyt on huhtikuun puoliväli! 👀

Kävin äsken koirien kanssa metsässä kävelyllä ja vetäsin kunnon lipat paluumatkalla alamäessä. Onneksi oli pehmeä maa, mutta tuo märkä keli tekee kyllä ruohon ja metsäpolut liukkaiksi. Molemmat ranteet ja polvet tärähti, ja oikea käsivarsi venähti siten, että nyt pitää olla sen kanssa ihan hissukseen.. Onneksi ei käynyt pahasti ja jollain konstilla sain pidettyä koirien fleksitkin kädessä pudottamatta niitä. Hetken aikaa piti keräillä itseä kyykyssä, ja odottaa että alkaako jotain paikkaa kolottaa enemmänkin. Onneksi ei alkanut ja pienillä tärähdyksillä selvittiin.

Eipä tänne sen kummempia tänään, pääsiäisloma alkaa pian ja kuten aiemmin tännekin kirjoittelin, kaikkea mukavaa puuhaa löytyy tälle pitkälle viikonlopulle.

Mukavaa pääsiäisviikonlopun alkua kaikille! 🐥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.