sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

FOTD - tumma silmämeikki
Eilen juhlittiin ystäväni syntymäpäivää kolmannen kerran, ja oltiin tyttöporukalla liikenteessä. Sain jonkun ihmeellisen päähänpiston kihartaa tukan, vaikka yleensä en viihdy kikkarapäänä. Kiharoihin yhdistin vahvan silmämeikin, ja yleisilme olikin sitten aika juhlava, mutta mikäs siinä.

Ilta oli temmellystä täynnä ja naurun täyteinen ilta päättyi siihen, että synttärisankari tanssi niin kovin, että housut repesivät aivan totaalisesti takamuksesta 😄 Onneksi kello lähenteli tuolloin pilkkua, ja olikin jo aika lähteä kotiin.Silmämeikissä käytin the Balmin NUDE'tude luomiväripalettia, josta löydät lisätietoja tästä postauksesta. Tarkemmin sanottuna käytin meikkiin sävyjä Snobby, Stubborn, Sultry ja Sleek.Tuo paletti on ollut tosi mieluinen, ja sitä tuleekin käytettyä aina, jos meikkaan silmiä yhtään enempää. Arkisin kuljen mahdollisimman vähällä meikillä, ripsienpidennysten ansiosta saatan vain sipaista alaripsiin ripsiväriä, eikä muuta tarvita. Arkimeikkiini kuuluukin lähes poikkeuksetta vain meikkipohja, alaripset ja kulmat.

Pääsiäinen on sujunut täällä mukavasti, iltaisin on ollut menoa ja päivät olen pyhittänyt pieneen pintaremonttiin sekä siivoukseen. Huomenna suunnistetaan vielä Ikeaan, saapi nähdä mitä sieltä tarttuu mukaan. Ensi viikolla saapuu myös parvekkeelle tilaamani tuolit, toivon että löydän niihin sopivan pöydän Ikeasta.

Tänään viettelen koti-iltaa, käytiin äsken Tuukan isällä syömässä ja nyt on mukava köllähtää täyden mahan viereen sohvalle. Pitkät yöunet edessä, kyllä tämä miniloma on ollut ihana.

Mitä teidän pääsiäiseen on kuulunut? 🐣

4 kommenttia :

 1. Oot kyllä niin taitava meikkaamaan :)

  Täällä ei ihmeempiä pääsiäiseen, ei edes tunnu et olis pääsiänen :o maanantai vielä vapaa ja sitten taas töihin pakertamaan! Jotenkin tässä odottaa (kesä)lomaa jo aika paljon! Tuntuu ettei riitä yksittäiset vapaat töistä palautumiseen ja onkin vähän pelko et meinaako työuupumus uusiutua :(

  Oikein ihanaa päivää sulle 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ❤ Voimia töihin, toivottavasti tilanne helpottaa pian.. sinne myös kivaa vapaapäivää ☺️

   Poista
 2. Vitsi sun kulmat on jumalaiset! Kulmakarvojen meikkaamisesta olisi kiva saada postaus vai oletko tehnyt sellaisen jo aikaisemmin? En aikaisemmin kiinnittänyt kulmiin huomiota ja omat kulmani olivat pitkään hunningolla, mutta nyt olen innostunut juuri kulmien ehostamisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Siiri! Voi ei, ihana kiitos paljon kehuista! :) Voisin miettiä päivitettyä postausta kulmien laitosta - kiitos toiveesta! Suosittelen Anastasia Beverly Hilssin Brow Wiz -kynää. Itsellä sävy soft brown. Kivaa päivää ja kiitos vielä kommentistasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.