keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Vertailussa: Anastasia Brow Wiz & IsaDora Precision Brow Pen
Olen käyttänyt noin 1,5 vuoden ajan kulmiin pääosin Anastasian Brow Wiz -kynää. Se on ollut minulle täydellinen tuote, ja olen pitänyt juurikin tämän tyylisestä kynästä, jota ei tarvitse terottaa lainkaan. Kynän kärki on tarpeeksi ohut, jotta kulmiin saa tarkat rajaukset ja vedot.

Huomasin vasta hetki sitten, että IsaDoralle on tullut vastaava tuote valikoimaan. Ostin IsaDoran Precision Brow Penin heti testiin ja olen nyt muutaman kerran käyttänyt näitä tuotteita ristiin. Tuotteet ovat hyvin samantyyliset, huomaan käytössä vain pieniä eroja. Olenkin Ottanut IsaDoran kulmakynän arkikäyttöön ja viikonloppuisin / iltamenoissa käytän anastasian Brow Wizia.

Näissä tuotteissa erona on oikeastaan vain koostumus ja pigmentti. IsaDoran kynässä koostumus on aavistuksen pehmeämpi, mutta ei kuitenkaan liian pehmeä. Isadoran kynä ei myöskään kestä yhtä hyvin harjausta, kuin Anastasian Brow Wiz. Tuotetta siis kuluu hieman enemmän käytössä, kun harjailun jälkeen pitää lisätä vielä hieman väriä. Muutoin tuotteet kulkevat todella nätisti käsi-kädessä keskenään ja siksipä olenkin alkanut käyttää molempia tuotteita.

Alla vertailukuva, josta huomaa että eroa ei juurikaan ole. Vasemmalla Anastasia / oikealla IsaDora.
Hintaero onkin sitten suurempi; Anastasia Brow Wiz noin 25€ (Kicks) ja 19,40€ (BeautyBay), kun taas IsaDoran Precision Brow Pen maksaa vain 9,90€.

Käytän Anastasian kynässä sävyä Soft Brown ja Isadoran kynässä sävy 74 Taupe vastaa lähes täysin Soft Brownia. Soft Brown on ehkä aavistuksen lämpimämpi sävy, kuin 74 Taupe.

Huomionarvoista: IsaDoran kynä on vedenkestävä ja se tuntuu aavistuksen verran tekstuurisemmalta kulmissa, kun sivelee sormella.

Onko teillä kokemuksia jommasta kummasta tuotteesta? Mitä piditte? 👀

4 kommenttia :

 1. Ostin myös juuri tuon Isadoran kulmakynän ja toimii! Olen todella positiivisesti yllättynyt ja rahaa säästyy. Myös Nyxillä on vastaava versio. Minun piti ostaa uusi sellainen, mutta se oli loppu kaupasta juuri kun olin sitä hakemassa, joten ostin Isadoran ja se taitaa jäädä käyttöön ihan pysyvästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä kun vinkkasit Nyxistä! Täytyy sekin testailla ☺️ Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Löytyy kokemusta molemmista tuotteista, mutta kaikista paras vastaava kynä on NYXin Micro Brow Pencil. Väittäisin että se on koostumukseltaan ja kestoltaan parempaa kuin lähes puolta kalliimpi Anastasia. Kannattaa testata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Täytyy ehdottomasti laittaa ostoslistalle :) Kiitos vinkistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.