sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Rantaelämää AjmanissaHeippa hei, ja terveiset lämmöstä. Täällä Ajmanissa on ollut viimeiset kaksi päivää todella kuumat oltavat, ja lämpömittari on kivunnut yli kolmenkymmenen molempina päivinä. Ollaankin vietetty tiivistä rantaelämää koko viikonlopun ajan, ja nautittu vain olemisesta ja aikatauluttomasta elämästä. Ollaan nukuttu yhdeksän tunnin yöunia ja syöty aamupalaa rauhassa ehkä parhaasta buffetista ikinä. Loikoiltu auringossa meidän "vakkari" loungessa ja käyty allasbaarissa kahvilla / drinksuilla aina kun mieli on tehnyt. Vaelleltu matalaa rantaa pitkin tutkien hienoja simpukoita ja todistettu rapujen paritteluhetkeä. Levätty iltapäivän lempeän auringon alla ja poltettu nenänpäät.

Kuvan rapu ei liity yllämainittuun paritteluhetkeen.


Ainiin, ja itse olen ollut koko viikonlopun kipeänä, tämä tapahtuu melkein aina matkalla. Ja ei, ilmastointi ei ole ollut päällä. Silti, flunssan pukkasi heti tokana päivänä, itse syytän lentokonetta, vaikkei sielläkään puhaltimet ollut päällä. Mutta en valita, mieluummin vaikka kuumeessa täällä, kuin normi arkea kotipuolessa. Loma on tehnyt hyvää, ja vielä saa nauttia pari päivää tästä kiirettömyydestä ja stressittömyydestä. Tai no, tämän paikan hintataso on kyllä aiheuttanut pienimuotoista stressinpoikasta, mutta kerran sitä vaan eletään. Kerron tästä ja kaikesta muusta tarkemmin, kun palaan kotiin.

Terkkuja täältä, toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti. 😘

2 kommenttia :

  1. Näyttää niin ihanalle!! Kauhea matkakuume iskee ja mitään reissuja ei ole tiedossa, enkä niitä ole tehnyt kolmeen vuoteen :/ Mukavaa loppulomaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🙏🏻 Toivon että pääset pian matkalle! 😇

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.