perjantai 17. maaliskuuta 2017

Metallinhohtoiset tennarit kevätkaduille

Meninpä ja tilasin metallinhohtoiset tennarit kevääksi. Aika repäisevää minulta, mutta esim. kokomustan asun kanssa voisi toimia kivasti. Tennarit olivat miellyttävämmän sävyiset livenä, kuin tuotekuvassa nettikaupassa. Livenä sävy on pehmeämpi, enemmän siis sen sävyinen, kuin tässä alla olevassa kuvassa.Metallinhohtoiset tennarit täältä - nyt -30% alessa!

Kengät tuntuvat jalassa tukevilta ja napakoilta, olen tyytyväinen laatuun näin ensikosketuksen jälkeen. Tuo matalavartinen malli sopii itselleni parhaiten, omalle vartalotyypille ei käy lainkaan mielestäni pitkävartiset tennarit. Näissä tennareissa oli vielä niin hyvä tuo pohja, että näitä voi käyttää jo nyt vaikka on vielä hieman kosteaa.

Joskus sitä vaan hairahtaa ja ostaa jotain normaalista poikkeavaa, mutta aina ei tarvitse olla niin vakavaa. Olen ehdottomasti tennari-ihminen ja on hauskaa, että tarjolla on kaikenlaisia, erikoisiakin tennareita meille tennari-friikeille. 😊

Metallinhohtoisten tennareiden lisäksi tilasin nämä ihanan kevyet, mustat tennarit. Nämä minulla olikin jo testikäytössä viime viikolla ja myös matkalla tänne Ajmaniin, ja tajusin että omistan nämä samat myös valkoisena. Todella kiva ja kevyt malli, ja pehmeä jalalle. Kyllä edullisestikin saa mukavia ja hyviä tennareita - ei aina tarvitse olla mitään tunnettua merkkiä.

Täällä reissussa kaikki hyvin, koitan kirjoitella kuulumisia pian. On kyllä tehnyt hyvää tämä paussi arjesta, ja vielä yli puolet jäljellä - ihanaa. Nyt toivottelen teille mukavaa viikonloppua!


Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia :

 1. Onpas tosi kivat! :)
  Mulla on kevätkenkien metsästys vielä menossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä metsästykseen! 😊💪🏻

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.