perjantai 24. maaliskuuta 2017

Marrakech vai Ocean Marble?

Siinäpä vasta kysymys. Olen itse molempien tyylien suuri fani, ja näitä molempia kuoseja löytyy myös meiltä kotoa sisustuksesta. Sain tässä jonkin aikaa sitten käyttööni iDeal of Swedenilta iPhone kuoria ja siitä lähtien olen ollut pienoisessa identiteettikriisissä. En nimittäin osaa päättää kumpi näistä kahdesta on hienompi. Onneksi kuoret saa vaihdettua nopeasti, vaikkapa tilanteen mukaan.

Melkein koko matkan ajan käytin tuota marokkolaishenkistä kuorta, ja sitä ennen pidin pari viikkoa marmorikuoria kännykässäni. Marrakech kuori sopii hyvin kesään, ja Ocean Marble taas mihin vain. En edelleenkään ole päättänyt, kumpi on hienompi. Mutta ehkä ei tarvitsekaan, vaan menee ihan fiiliksen mukaan.Marrakech kuori täältä
Käytä koodia "Kristiina" ja saat 20% alennuksen
Muista valita oikea malli valikosta

Rehellisesti sanottuna olen löytänyt kuorien hauskuuden vasta viime vuoden lopulla, sitä ennen iPhoneni kulki aina paljaana - pidin siitä enemmän sellaisenaan. Ostin viime lokakuussa kännykkääni kuoret ja aloin pikkuhiljaa tottua niihin. Ostin ne täysin siitä syystä, että kännykkäni harrastaa satunnaisia ilmalentoja ja toivon, että kuoret suojaavat edes hieman puhelintani. Noh, ei ole yllätys, että tulin tähänkin trendiin hieman myöhässä.Ocean Marble kuori täältä
Käytä koodia "Kristiina" ja saat 20% alennuksen
Muista valita oikea malli valikosta

Olen tykännyt näistä iDeal of Swedenin kuorista sen vuoksi, koska niitä paikalleen laittaessa ei tarvitse pelätä että kuori halkeaisi kun sitä "venyttää" puhelimen päälle. Materiaali on kivan joustavaa ja napakkaa, mutta samalla kuori on hyvin kevyt. Kuoren sisäpuolella on pehmuste, joka on myös puhelimen omalle pinnalle hyvä. Lisäksi pehmuste vaimentaa iskuja entisestään jos puhelin esim. putoaa maahan.

iDeal of Sweden on hurjan suosittu Ruotsin puolella, ja on tosi kiva että verkkokaupasta voi nyt tilailla myös Suomeen. Tuotteet on suunniteltu Ruotsissa ja jokainen tuote on tehty käsityönä.

20% ALENNUSKOODI

Pyysin teille alennuskoodin, jos olette olleet aikeissa hankkia uusia kuoria puhelimeen.
Alennuskoodi on "Kristiina" ja saatte sillä 20% alennuksen koko tilauksestanne 24.3.-2.4. välisen ajan.

Kurkkaa kaikki ihanat kuoret täältä.Yhteistyössä iDeal of Sweden

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.