sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kuulumisia

Heipsan! Laitetaanpas välillä matkailupostauksien sekaan ihan normaaleja kuulumisiakin. Täällä ollaan edelleen kipeänä, tosin pientä valoa näkyy jo tunnelin päässä. Eilen päivällä olo oli sen verran parempi, että päätin mennä ystäväni uudelle asunnolle auttamaan maalauksessa. Siellä on nyt tosiaan kaikki paikat purettu ja seiniä kaadettu, ja pinnat tasoitettu ja pystyimme aloittaa ensimmäisten maalikerrosten levittämisen. Jostan kumman syystä valkkasin koko kodin suurimman seinän, ja parasta oli se, että minulla ei ollut kovin montaa maalauskertaa takana, eli aika amatöörinä aloin hommaa hoitamaan. Onneksi minua osattiin neuvoa hyvin ja sain kuin sainkin homman hoidettua. Ihmettelin siinä maalatessani, että miten helposti tulee hiki ja ns. hengästyy niin pienestä.

Ei mennyt kauaa, kun koko yleisoloni romahti todella nopeasti. Alkoi väsyttää ihan tuhottomasti, yskä voimistui ja oli pakko mennä istumaan lattialle. Kolmen tunnin puuhastelun jälkeen päätin lähteä kotiin. Kotiin päästyäni kaaduinkin samoin tein sänkyyn, ja olo oli kehno. Tämä oli ihan selvä osoitus siitä, että ei saisi siirtyä ns. normaaliin arkeen ja puuhasteluihin jos on yhtään kipeä olo. Nyt vietettyäni 15 tuntia sängyssä, olo on jo parempi, muttei vieläkään terve. Toivon kovasti, että kun otan tämän päivän iisisti, alkaisi elämä voittaa.

pinkki takki Forever 21

Kotiinpaluu on tuntunut todella hyvältä, vaikka meillä oli ihana loma, on se Suomi vaan aivan ihana paikka asua. Vaikka UAE on hyvin kansainvälinen paikka, löytyy sieltä silti todella poikkeavia kulttuurieroja ja myös sellaisia, mitä ei länsimainen ihminen niin helposti osaa sisäistää. Kohtasinkin kaksi todella mielenkiintoista hetkeä matkan aikana, joista kerron erillisessä postauksessa enemmän. Nämä hetket liittyvät moniavioisuuteen.

Matkalaukku makaa tuttuun tapaan vielä lattialla purkamatta, olen ottanut laukusta vain tärkeimmät asiat pois, ja ns. lomavaatteet ovat vielä laukussa. Oma ennätykseni matkalaukun purussa kokonaisuudessaan on kaksi kuukautta, saa nähdä kauan nyt kestää. 👀  Tosin osan vaatteista voisin käyttää pesukoneen kautta ja jättää laukkuun, sillä lähden kesäkuun alussa Maltalle ja osa samoista vaatteista lähtee sinne mukaan. Yleensä en ole kovin saamaton ihminen, mutta tämä matkalaukun purkaminen on ehdottomasti yksi heikkouksistani.

Sisäinen kelloni on ihan sekaisin, ensin kahden tunnin heitto Ajmanista palatessa, ja nyt yksi tunti takaisin Ajmanin suuntaan. Minulla on sellainen "taito", että osaan sanoa kellon todella tarkasti jos sitä minulta kysytään - vaikken olisi katsonut kelloa tunteihin. Joskus se menee jopa minuutilleen oikein, mutta yleensä se osuu muutaman minuutin tarkkuudella oikeaan. Nyt jos minulta kysyttäisiin, en osaisi varmasti sanoa edes oikeaa tuntia. Siksi onkin hieman sekava olo, yleensä sisäinen kelloni on hyvin vahva. Tämä on syy, miksi jo tunninkin aikaero heittää minut sisäisesti sekaisin.

Tänään on jännä päivä, Tuukan serkku tulee kuvaamaan Pilviä johonkin videotuotantoon - hauskaa! 😊 En yhtään tiedä mihin tuo tulee, mutta hauskaa sitten nähdä Pilvi osana jotain filkkaa kun se näkee päivän valon. Tänään ajattelin muuten ottaa rennosti, mutta haluaisin käydä illemmalla katsomassa miten ystäväni remppa etenee, tänään taloon asennetaan uudet lattiat ja se tekee hyvin paljon yleisilmeeseen. Ensi viikolla onkin jo muutto edessä, ihanaa saada heidät tähän ihan viereen asumaan.

Tällaisia kuulumisia tänne, miten teidän viikonloppu on sujunut? 💋

4 kommenttia :

 1. Hauska tuo vahva sisäinen kello, mulla taas on hyvä päivämäärämuisti, varmaanki funtsin menneitä tapahtumia päivämäärien kautta.. Esimerkiksi 11 vuotta sitten 28.03.2006 meillä oli yläasteella laskettelupäivä Syötteelle ja rikoin silloin oikean polveni, joka on sen jälkeen silloin tällöin vielä reistannu. Mut ehkä hassua et jääny päivämäärä tarkasti mieleen, eikä vaikka niin että ysiluokalla rikoin polveni..

  Viikonloppu menny tääl lepposasti, tuli käytyä eilen lähipubissa laulamassa karaokea vaikka vieläki pieniyskä vaivaa ja ääni vähän painoksissa. Jännä kyllä lauluääni kesti ja parin vähän jännittävän laulukerran jälkeen sitten innostuin laulamaan varmaan vielä kymmenen biisiä, hahah. Parasta tommosissa pikkupubeissa kun ei tarvi paljoa jonotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aika hyvä tuo päivämäärämuisti! :D Ja vitsi miten kiva että pääsit lauleskelemaan :) Olen samaa mieltä, jonotus on inhottavaa! Kiitos Noora kun kävit kommentoimassa taas :)

   Poista
 2. Täällä mie olen vietellyt talvilomaa, ja keskiviikkona sekin riemu loppuu taas, töihin olisi suunnattava vaikka koitan kovasti suunnitella miksi ei tarvitsisi enää koskaan mennä sinne :D Talviloma on mennyt mukavissa merkeissä onneksi, kaikkea kivaa on saanut tehdä :)

  Muutoin täällä ollaan jo ihan kevätfiiliksissä, vaikkakin ulkona on aika järkky keli, juurikin tupruttelee lunta ja minnuu inhottaa. Kyllä se kevät sieltä tulee pikkuhiljaa meillekin tänne pohjoiseen :) Mukavaa viikonalkua sinne suuntaan K <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihana Katri! :) Tsemppiä töihin paluuseen! Toivotaan että se kevät tulee pian sinnekin <3 Samoin!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.