perjantai 10. maaliskuuta 2017

Fairmont Ajman hotellimme

Kuva: Apollomatkat

Loma lähestyy päivä päivälä, ja enää on muutamia päiviä siihen, kun pääsemme nauttimaan Arabiemiraattien lämmöstä ja hyvästä hotellista, ihan hiekkarannalla, meren äärellä. Tällä kertaa halusimme panostaa hotelliin; kriteereinä oli sijainti ihan rannalla, hyvä allasalue ja tasokas huone. Joskus on ihana saada vähän luksusta elämään ja valita tasokas hotelli perinteisen huoneistohotellin sijaan. Lisäksi toivoimme, että hotelliltamme olisi kohtuullinen matka Dubaihin, sillä siellä haluamme käydä kuitenkin useamman kerran.

Selailimme vaihtoehtoja ja päädyimme UAE:n pienimpään emiraattiin, Ajmaniin. Ajmanissa saa nauttia rauhallisesta menosta, kristallinkirkkaasta vedestä sekä pehmeästä, valkeasta hiekasta aivan Persianlahden rannalla. Ajman valikoitui kohteeksi myös sen takia, että siellä rantahotelli oli edullisempi, kuin ihan Dubain keskustan laidalla, rannalla. Säästö on satoja euroja, eli tämä vaikutti kohdepäätökseen myös paljon.Kuva: Apollomatkat

Kohde ja hotelli löytyi Apollomatkoilta, ja lentoyhtiönä toimii Finnair. Apollomatkojen hotelli Ajmanissa on Fairmont Ajman, joka vaikuttaa palveluineen ja merinäköalahuoneineen juuri sopivalta meille. Tuo meidän hotelli on loppuunmyyty kevään osalta, mutta ensi syksyksi / talveksi on jo matkat myynnissä, jos tämä hotelli sattuu kolahtamaan siten, että on pakko päästä 🌴
Kirjoittelen teille lisää hotellista ja Ajmanista matkan jälkeen. Kovasti odotellaan jo lomalle pääsyä, tulee varmasti meille molemmille oikeaan aikaan tämä pieni breikki arjesta.

Onko jollain teistä sattumoisin kokemusta Fairmont Ajman hotellista?

Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia :

 1. Fairmont-hotellit yleensä ovat tasokkaita ja sopivan luksus, eli eiköhän teille tule ihana loma siltäkin osin! Nauttikaa ja rentouttavaa lomaa :)

  www.itsselja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen myös ymmärtänyt! :) Kiitos Selja, mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kyseisestä hotellista ei ole kokemusta, mutta kaverini majottui viereiseen hotelliin ja kävimme siellä piipahtamassa ja hotellien välissä olevasta rantabaarista tilasimme kaksi isoa vesipulloa ja silmät meinas tippua päästä kun hinta oli 10€ per pullo. Onneksi altaan luota sai hiukan edullisempaa vettä sitten. Muuten alueena tosi viehättävä ja aallot kivat jos niistä tykkää. Hyvää reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Paikka on kallis - ravintolasta jos tilaa vettä, on yleensä montaa eri vaihtoehtoa (menusta huomasin että tässäkin ravintolassa useampi vaihtoehto) ja eri hintaluokista. Niiden kanssa saa olla tarkkana! Pariisissa tilasin myös kahvilassa kahvin kanssa 0,33 dl pullon hiilihapotonta vettä, hinta oli 7€.. Eli kyllä vaan kiskovat! :/ Kiitos paljon :)

   Poista
 3. Hienolta näyttää ja kivalta kuulostaa :) tuo parveke/kattoterassi näyttää oikeen viihtyisältä!
  Hyvää lomaa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.