torstai 2. maaliskuuta 2017

Ajatuksiani juuri nyt

Tossut saatu lahjaksi Cillas.fi


...loma, loma ja loma. Olen niin loman tarpeessa. En fyysisesti, vaan henkisesti. Tämä alkuvuosi on mennyt normaalista poiketen todella stressaantuneena ja kaipaan jo irtiottoa arjesta. Kävin äsken Nooralla (klik!) kampaamossa ja pesupaikalla kun hän tarrasi päähäni, kuului huudahdus "Sun pää on ihan stressissä!". On se jännä, kuinka stressin tuntee päänahasta, kysyinkin Nooralta, että osaako hän sanoa asiakkaan päänahan perusteella onko ko. henkilö stressaantuneessa tilassa ja vastaus oli; "Kyllä, useimmiten osuu oikeaan.". Sääntö numero 1: älä yritä huijata kampaajaasi.

...työ ja uudet työkuviot. Olen huono (älyttömän huono!) sulattamaan muutoksia ja epävarmuutta, mutta nyt on sellainen tilanne, että on vaan pakko. Minun työn kuvani tulee muuttumaan tässä kevään mittaan ja se jännittää, pelottaa ja ahdistaa samaan aikaan. Tänään onneksi sain tilanteeseen hieman selvennystä, mutta vielä jää asioita, jotka kaivertavat mieltä. Sääntö numero 2: muutos ei aina ole negatiivista.

...remontti. Paras ystäväni, eli tuo ensimmäisen kappaleen Noora osti asunnon poikaystävänsä kanssa tästä ihan meidän vierestä (sama talonyhtiö, meidän etupihalta näkee heidän takapihalleen) ja heillä alkoi tiistaina siellä remontti. Eilen olinkin naapurissa repimässä lattioita irti ja purkamassa kaapistoja. Roudattiin lähes 100 neliön asunnon kaikki laminaattilattiat peräkärryyn ja ne kuljetettiin sorttiasemalle. Siinä tuli ihan kiitettävä iltajumppa tehtyä, kun kyykisteli, repi, kantoi ja käveli portaita (asunto kahdessa kerroksessa) koko illan. Kun pääsin kotiin, olikin sitten keuhkot, korvat ja suu sekä silmät täynnä pölyä ja likaa, ja sain röhkiä koko illan. Sääntö numero 3: käytä hengityssuojaa kun teet remppaa.

...jännitys. Otin askeleen kohti erästä pientä unelmaani ja nyt jännitän tuottaako tuo askel tulosta. Samalla voin oppia paljon. Odottaminen on vaikeaa ja juuri nyt tunnen jännitystä tähän asiaan liittyen. Ottaako askel tuulta alleen vai lävähtääkö realismi vasten kasvoja? Sääntö numero 4: uskalla tavoitella unelmiasi - niitä pieniäkin.

...turhautuneisuus. Aloitin erään projektin erään tahon kanssa loka-marraskuussa ja projekti on jäänyt junnaamaan alkutekijöilleen jo neljäksi kuukaudeksi - minusta riippumattomista syistä. Tämä ottaa pannuun, mutta en haluaisi luovuttaa, koska kyseessä on mukava ja hyödyllinen projekti. Siispä nielen edelleen ylpeyteni ja odotan josko toinen osapuoli saisi pakkansa kasaan, ja pääsisimme edistämään projektia. Sääntö numero 5: älä luovuta liian helpolla - lopussa saattaa kiitos seistä.

Mitä teille kuuluu? Sattuuko jokin ajatuksista tuntumaan tutulta?

6 kommenttia :

 1. Muutos ei ole aina negatiivista, kunpa pystyisin tällä hetkellä luottamaan siihen 😭

  Toivottavasti saatte tuon junnaavan projektin edistymään pian 💕

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöt tossut :) Kiva kun tietää että kohta voi lähteä reissuun, varsinkin jos on kiirettä ja stressiä.

  Meillä oli alkuvuodesta pieni remontti kylpyhuoneessa kotona joka kesti vain viikon mutta meinasi jo siinä ajassa mennä hermot, vaikutti niin paljon arkeen kun kylpyhuone ei ollut käytössä sinä aikana. Nostan kyllä hattua kun jotkut jaksavat remontoida :)

  Ihanaa kun alkaa viikonloppu, mulla on tänään vapaailta kun ei ole mitään erikoista suunnitelmissa. Taidan vaan pötkähtää sohvalle ja käydä saunassa. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Vapaailta kuulostaa ihanalta, ja sauna myös! Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Useakin kohta kuulostaa tutulta :D Olen tässä etsinyt uutta työtä ja tällä hetkellä odotan vastausta useammasta paikasta, joten turhautuneisuutta varsinkin on ilmassa. Tuntuu, että tämä työnhakuprojekti on jatkunut jo niin pitkään mutta mitään ei tapahdu... Itsekään en erityisemmin pidä suurista muutoksista, mutta tällä hetkellä niitä työrintamalla varsinkin kaipaan. Mikäli muutoksia tulee, toivon että ovat positiivisia!

  Tsemppiä jumittavaan projektiin ja työkuvioihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Sinulle myös, jaksamista ja tsemppiä työnhakuun :) Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.