perjantai 10. helmikuuta 2017

Synttäriaamu alkoi hotelliaamiaisellaPerjantai on aina hyvä päivä, mutta tänään se oli vielä astetta parempi. Tuukka vei minut ennen töitä hotelliin aamiaiselle - oli ihana syödä ihan rauhassa ennen työpäivää. Masut täynnä suunnattiin molemmat omille toimistoillemme aamupalan jälkeen. Minua odotti töissä onnittelulaulu ja herkkuja, kun avasin huoneemme oven, olipa hauska yllätys. Hieman noloa, mutta hauskaa. Puhuinkin eilen Snapchatissa tuosta noloilusta, käy kurkkaamassa videot jos kiinnostaa 😊 Löydät minut Snapista nimimerkillä Kristiinamu.

Tänään on tiedossa vielä synttärilounas työkavereiden kesken ja töiden jälkeen täytyy suunnata ruokakauppaan ja Alkoon huomista varten. Loppuillan olenkin sitten hemaisevana mopin varressa - olen nimittäin jättänyt kodin siivouksen tälle illalle - fiksua! Ehkä nautiskellaan samalla T:n kanssa skumppaa lasillinen tai pari, jos siitä saisi vähän luksusta muuten niin arkiseen puuhasteluun.

Siivouksesta puheenollen, sain toissailtana jonkun kohtauksen, ja oli pakko alkaa siivota meidän romulaatikoita. Meidän keittiön saarekkeen olohuoneen puoleiset kaksi isoa laatikkoa ovat aina niin täynnä, että hyvä kun menevät kiinni. Siispä niiden törkyisyys alkoi ahdistaa, pistin musat kaakkoon ja siivosin lootat tyhjäksi. Kolme paperikassillista lähti roskiin kamaa - lähinnä turhia papereita ja muuta kierrätyskelvotonta. Miten sitä ihminen kerääkin kaikkea moskaa kaappeihinsa! Mutta nyt ne on siivottu, huh heijaa!

Pakko sanoa tuosta hotellin aamupalasta, että se oli ihan hyvä ja osa ruoista oli herkullisia, mutta osaan olin hieman pettynyt ja hintaansa nähden se oli kyllä hieman "huonohko". En haluaisi - tai edes tykkää olla negatiivinen, mutta 21 euroa on mielestäni hieman too much perus aamupalasta. Etelän-reissuilla on tottunut todella upeisiin aamiaispöytiin ja niissä hinnat pyörii siinä 8-10 euron hujakoilla, se on mielestäni todella kohtuullista. Mutta ymmärrän toki, että kustannukset on aivan erit täällä meillä, kuin etelässä.

Täällä jatkuu synttäripäivä, ensi vuonna sitten siirrytään uudelle vuosikymmenelle - jännää!

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua! 😘 Onko suunnitelmia seuraaville päiville?

4 kommenttia :

 1. Olen töissä Lapissa eräässä ketjuhotellissa ja meillä on 14e aamupala, minusta se on vielä ihan ok hinta. Hurjalta kyllä tuo 21 euroa kuulostaa! Pitäisi kyllä olla jotain ihan spesiaalijuttuja silloin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! 14€ on kyllä juuri passeli hinta 😊👌🏻 Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Hyvää syntymäpäivää! ❤

  -Sanna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.