torstai 23. helmikuuta 2017

Olo alkaa helpottaa

Mallorca 2016


Heiparallaa! Ajattelin tulla kertomaan hieman kuulumisia, vaikka mitään erityistä ei olekaan mielen päällä. Mutta kuten varmaan muistatte, niin olen ollut hieman stressissä tässä lähiaikoina ja olen siitä täällä maininnut pariin otteeseen. Nyt takana on muutama oikein hyvä päivä, ja stressipöllö alkaa pikkuhiljaa valua takaisin koloonsa - toivottavasti pitkäksi aikaa. Saisi minun puolestani mennä vaikka keväthorrokseen.

Olen onnistunut vakuuttamaan itselleni, että epätietoisuus ei aina tarkoita negatiivisia asioita, ja että kyllä se elämä kannattelee tässäkin asiassa. Uskon, että tuleva loma tekee oikein hyvää ja tulee juuri oikeaan aikaan. Siellä en aio miettiä minuuttiakaan töitä. Olen myös miettinyt, jättäisinkö tietokoneen kotiin, vai ottaisinko sen mukaan. Toisaalta Tuukan kanssa reissatessa saatan joskus herätä aikaisemmin kuin hän, eli aamuisin voisin ehtiä joskus tänne kirjoitella.. Ehkäpä pakkaan koneen mukaan - eihän sitä ole pakko avata, jos ei ole sopivaa hetkeä. Minulla on pieni, 11" MacBook Air, joka on palvellut minua jo viisi vuotta - se on helppo sujauttaa käsimatkatavaroihin eikä paina paljoa.

Vajaan kolmen viikon päästä ollaankin jo ihan erilaisissa maisemissa, jos kaikki menee kivasti ilman ongelmia. Lähinnä tällä tarkoitan lentolakkoa ja sen aiheuttamia mahdollisia viivästyksiä yms. Aurinkoenergia tulee niin tarpeen, samoin kuin pieni luksus arjen keskelle. Sitä onkin luvassa, sillä valkkasimme tarkoituksella paremman hotellin. Ja rehellisesti sanottuna olen aika tosi innoissani siitä! 👀

Pakko muuten sanoa, että on kyllä vähän tiukkaa saada 3-4 kuukaudessa säästettyä iso summa rahaa, kun ensin pitää maksaa matka ja sitten vielä saada käyttörahatkin reissuun. Yleensä viikon etelänreissuihin minulla menee ehkä puolet tämän matkan kuluista, jos lähtee esim. huoneistohotelliin vaikkapa Kreikkaan tai Espanjaan. Mutta kyllähän se oli tietoinen päätös, kun hotellia valkattiin ja sekin on selvää, että kohde ei myöskään ole kaikista edullisin.

En kuitenkaan kadu, sillä tiedossa on varmasti ihana loma ja saa nauttia täysin rinnoin hyvästä palvelusta ja mukavasta paikasta. Joskus on ihana lomailla vähän paremmin, ja nyt on meidän aika. Nyt on vaan loman odotus niin suurta, että pelkään tapahtuvan jotain, ettei päästäkään matkalle. Juurikin esim. joku lakko tai tulivuoren purkaus olisi kamalaa! 😁

Tulevasta viikonlopusta on tulossa super-kiva, sillä rakas ystäväni tulee kaukaa meille kylään, ja kerrankin meillä on niin hyvin aikaa, että voimme viettää yhdessä melkein kokonaisen vuorokauden. Ystäväni jää meille yöksi ja meillä on suunnitteilla tehdä jotain hyvää ruokaa ja istua iltaa rupatellen vaikka koko yön läpi. Odotan innolla, ihana nähdä häntä piiitkästä aikaa.

Mitä teille kuuluu? Oletteko olleet tällä viikolla talvilomalla?

8 kommenttia :

 1. Kuulostaa todella ihanalta :) ihan sattumalta löysin blogisi juuri ja ehdottomasti aion palata :)
  https://byveera.blogspot.fi/2017/02/multi-functional-necklace.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiva että löysit ja että kommentoit 😊🌸

   Poista
 2. Mulla alkaa maaliskuun puolessa välissä talviloma. Tuntuu vähän hassulta kun ollut puolitoista kk sairaslomalla ja kohta jään oikealle lomalle :D tänään oli eka päivä töitä saikun jälkeen ja kyllä jännitti, meni onneksi ihan ok :) vähän tuli huonoja uutisia työnantajan puolelta sairaslomarahoihin liittyen mutta otin yhteyttä pamiin ja katotaan mitä sieltä todetaan tähän asiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että meni kivasti, ja nyt vaan selvittelet sen raha-asian! :) Ja kiva sitten lomailla, kun on terve! :)

   Poista
 3. Meilläkin lasketaan jo päiviä Prahan matkaan, tai varsinkin mies, jolle tämä matka on ihka ensimmäinen reissu, minkä takia pitää nousta lentokoneeseen :).
  Olen jo tutkaillut vuoden päähän reissuja, kun ajattelimme lähteä jonnekin viikko ennen joulua tai sitten helmikuussa, kun valmistun. Täytyy tsekata Mallorcankin lentoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa reissua teille <3 Talvella Mallorca voi olla epävakainen, mieluummin sitten vähän etelämpään, esim. Kanarialle tai Dubaihin, mutta jos Mallorca kiinnostaa niin ehdottomasti sinnekin voi matkata talvella! Palman kaupunki on todella ihana ja palvelut on auki ympäri vuoden :)

   Poista
 4. Täällä aletaan kans pikkuhiljaa pakata laukkuja kun reilun viikon päästä nousee lentokone kohti Kuubaa! Siellä reilu pari viikkoa aikaa tutkia paikkoja ja nauttia Mojitoista rakkaan ystävän kanssa :) Kivaa viikonloppua ja loman odotusta sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että miten kivalta kuulostaa! :) Ihanaa loman odottelua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.