sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Herkullinen synttäriviikonloppuTakana on hauska ja ennen kaikkea herkullinen viikonloppu. Juhlittiin eilen syntymäpäivääni pienimuotoisesti täällä meillä kotona, ja herkuteltiin noin kymmenen hengen porukalla iltaa istuen. Oli kiva nähdä ystäviä pitkästä aikaa, mutta tällaisella isolla porukalla ei aina ehdi jutella kaikkien kanssa kaikkia kuulumisia läpi. Siksi siis hieman harmi, mutta muuten on tottakai tosi kiva viettää aikaa isommassa porukassa. Ilta oli hyvin ruokapainotteinen, mutta sehän sopi meille ruoan ystäville paremmin kuin hyvin.

Helsinkiläinen Base Catering tarjosi meille synttäri-illallisen herkullisen noutopöydän muodossa.Menu oli mukavan monipuolinen, ja siinä oltiin huomioitu mm. maitoallergia sekä lihaton ruokavalio kivasti. Yksi vieraista oli myös raskaana, ja hänellekin löytyi hyvin purtavaa. Tykkäsin menuun monipuolisuudesta ja erilaisista mauista kovasti. Ensimmäisenä menulla oleva lohisalaatti oli monen makuun hyvä; mielestäni on kiva kun salaattiin yhdistetään suolaista ja makeaa - tällöin makuelämys on tasapainoinen ja jännittävä.
Yllä olevassa kuvassa näkyy illan kaksi suosikkia; sienipyörykät sekä itämainen nuudelisalaatti. Näitä moni kävi santsaamassa useammankin kerran. Onnekseni nuudelisalaattia oli toimitettu reilu annos ja saan nauttia siitä vielä tänäänkin. Nams! 😋
Crostini skagenröra - aina hyvä klassikko ja toimi tälläkin kertaa. Rapea leipä ja katkarapupäällinen sopivat kivasti yhteen ja ne olivat juuri sopivan suupalan kokoisia. Helppoa naposteltavaa - tällaisesta pidän paljon tarjoilussa. 🍤
Pienet kasvisnyytit tukivat myös tällaista sormisyötävän linjaa ja niitä oli kiva dippailla yrtti-punasipulidippiin. Hauska idea nuo nyytit, en olekaan ennen vastaavia maistanut.
Paahdettu bataatti & lohiballotine oli sellainen, mitä odotin kovasti. Suurena bataatin ystävänä olisin tietenkin toivonut tähän hieman enemmän bataattia - mutta tämä oli täysin makuasia. Kivan kokoisia napsuja nämäkin!

Taidettiin koko poppoo vetää aikamoiset ruokaöverit, mutta minkäs sille voi, kun nenän edessä on toinen toistaan herkullisempia naposteltavia. Tällainen yksityistilaisuuden catering on ihanan helppo vaihtoehto, kun ei jaksa itse alkaa väkertämään tarjoiluja vieraille - eli aina cateringin käyttö ei vaadi suuria sukujuhlia, vaan palvelua voi hyödyntää ihan koti-oloissa pienemmällekin porukalle. Ja se on myös kiva juttu, että ruoat saa kotiin toimitettuna ilman tarjoiluhenkilökuntaakin, tämä toimi loistavasti tällaisessa illanistujais -tyyppisessä juhlassa.

Base Cateringia on kehuttu paljon, eikä suotta - vieraat kiittelivät hyvästä ruoasta ja palvelukin pelasi moitteettomasti. Basen omistaja Micke on mukava tyyppi ja hoitaa ammattimaisesti pitkällä kokemuksella juhlien tarjoilut pienistä illanistujaisista suuriin häihin tai vaikkapa yritysjuhliin.

Jos Base Cateringin palvelut kiinnostavat, käy kurkkaamassa nettisivuilta lisää infoa ja katsomassa kuvia herkuista: www.basecatering.fi. Base Catering löytyy myös viiden tähden arvostelujen kera Facebookista sekä Instagramista nimellä @basecatering

Lämmin kiitos Base Cateringille tarjoiluista ja yhteistyöstä.

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.