maanantai 13. helmikuuta 2017

Diorshow mono

Eilen sain vielä ihanan muistamisen Tuukan äidiltä synttäreiden kunniaksi. Pienestä valkoisesta paperipussukasta kuoriutui kaunis Diorin lahjapaketti. En osta lähes koskaan itselleni merkkikosmetiikkaa, joten tällaisia "luksus" ylläreitä on tosi mukava saada. Se on kyllä jännä, miten tykkään panostaa merkkiin mm. laukuissa, mutta kosmetiikassa käytän suurelta osin aina ns. markettimerkkejä, kuten Lumenea ja Maybellinea. Mutta eikai sillä merkillä ole väliä, kunhan vain löytää itselleen sopivat tuotteet. Merkki ei aina takaa laadukkuutta, vaan on osittain brändäyksen aikaan saamaa silmänlumetta. Tätä Diorshow'n luomivärin testausta kyllä odotan innolla, saa nähdä miten toimii minulla. Onko teillä kokemusta näistä luomiväreistä?

Tänään avatessani kalenterin, oli tämän viikon kohdalla post it -lappu, jossa luki "4 viikkoa lomaan 🌴". Oli kyllä piristävä uutinen muuten niin uniseen aamuun. Heräsin keskellä yötä, enkä jostain syystä saanut enää helposti unta..ja kun kello soi, tuntui että olisin vasta nukahtanut uudelleen ja unikin oli vielä ihan kesken tarinan.

Mutta kyllä tämä viikko varmasti lähtee tästä käyntiin pikkuhiljaa. Huomenna on taas tramppatreenit, polvikin on jo normaali eli pääsee pomppimaan taas kunnolla. Toivottavasti teillä on lähtenyt viikko käyntiin mukavasti, ilman sen suurempia käynnistymisvaikeuksia? 😊

2 kommenttia :

 1. Ihana väri! Mä olen ollut jostain syystä tosi väsyny parin viikon ajan, varmaan enemmän stressiä. Työstressiä, kohta muutto ja pitäs saada kerättyä rahaa ja rahanmenoa on. Mutta yritän silti nauttia elämästä :)
  Asiasta kukkaruukkuun, onko sun lv laukut kuinka kestäny käyttöä? Siracusaa olen eniten ihaillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tsemppiä stressiin ja muutoksiin 😊❤ Ovat kestäneet hyvin, Siracusassa nahkahihna alkaa olla hieman elämää nähnyt, mutta muuten oikein hyvin. Siracusaa ei tietääkseni enää valmisteta, toivottavasti löydät 2nd handina 🙏🏻 Kivaa päivää sinne! ☺️

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.