sunnuntai 26. helmikuuta 2017

6 kuvaa täydellisestä viikonlopustaTämä kulunut viikonloppu hipoo täydellisyyttä. Viikonlopun aikana olen saanut nauttia rakkaimpien ystävien seurasta, herkutellut ravintolassa kerran jos toisenkin ja parantanut maailmaa viinilasillisen äärellä.

Perjantaina lähdin ajoissa toimistolta ja suuntasin suoraan kotiin valmistautumaan iltaa varten. Olimme varanneet pöydän ravintolasta, johon kokoonnuimme seitsemän ystävän voimin herkuttelemaan. Joku ehdotti keilausta, ja päätimmekin mennä sulattelemaan ruokia keilailun merkeissä. Keilailun jälkeen riitti vielä energiaa, ja pian löysimme itsemme pelailemasta ilmakiekkoa ja muita pelejä läheisestä ravintolasta. Yhden jälkeen alkoi väsy painaa ja suuntasimme Tuukan kanssa mukavan illan päätteeksi kotiin.

Lauantaiaamu valkeni aivan ihanassa auringonpaisteessa, ja heräilin jo yhdeksän jälkeen puuhastelemaan. Agendalla oli koko kodin siivous, sillä iltapäivällä kävin hakemassa rakkaan ystäväni juna-asemalta meille. Ystäväni on muuttanut reilu kymmenen vuotta sitten Kuhmoon, joten välimatka on aika pitkä. Siksi olikin ihanaa viettää hänen kanssaan kokonainen vuorokausi, ihan rauhassa rupatellen, nauttien hyvästä ruoasta ja juomasta.

Teimme illalla itse pizzaa, ostimme kilon pussin karkkia ja nautiskelimme hyvää punaviiniä telkkarin äärellä. Molemmat oltiin väsyneitä, minä edellisillan riennoista ja ystäväni pitkästä junamatkasta, joten nukkumatti kutsui jo puolen yön jälkeen. Oli ihanaa nukkua pitkät yöunet edellisyön pätkäunien jälkeen, ja tänään onkin riittänyt virtaa puuhastella.

Vietimme rauhallisen aamupalahetken, ja myöhemmin aamupäivällä lähdimme ostoksille. Kaupoilla tuli pyörittyä monta tuntia, ja tein kivoja vaatelöytöjä sekä matkalle, että töihin. Hetki sitten vasta palailin kotiin ja jätin ystäväni juna-asemalle. Onneksi ehdimme vielä ensi viikolla nähdä lounaan merkeissä ennen hänen kotiinpaluutaan. Aivan ihanan rentouttava viikonloppu takana, rakkaassa seurassa.

Kun ajelin kotiin, huomasin hymyileväni. Tunnen oloni hyvin etuoikeutetuksi, kun lähelläni on niin upeita ihmisiä.

Mitä te olette puuhastelleet viikonlopun aikana? 🌸

10 kommenttia :

 1. Kuulostaa kyllä täydelliseltä viikonlopulta. :) Mä vietin iha vaa kotona rentoillen, perjantaina käytiin pari kaveria viemässä baarista kotia ainoastaan. Tuleva viikko tulee olemaan kiireinen, kun neljä iltavuoroa heti alkuun. Maanantai aamuna ois lääkäri ja keskiviikko aamuna työhaastattelu. Lisäksi sisko tulee viikonloppuna tänne, niin häntä pitää myös käydä moikkaamassa.
  Tuli kyllä tarpeeseen tässä välissä tällänen vapaa tekemättä mitään. :)

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä viikkoon! Kuulostaa mielenkiintoiselta viikolta 😊

   Poista
 2. Ihanat nuo lasit :) onko ne mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cilla'slta :) täältä löytyy myös paikkoja josta saa: https://cavablogi2.blogspot.fi/2017/02/raikas-hedelmainen-smoothie.html

   Poista
 3. Kuulostaapa ihanalta viikonlopulta :) ystäväsi ovat myös onnekkaita -heillä on sinut!

  Täällä on valitettavasti pohdittu surullisia asioita, päättyykö parisuhde vai jatkammeko vielä yhteistä taipaletta 😭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ❤ Onpa tosi ikävä kuulla 😞 Paljon voimia asian läpikäyntiin 😘

   Poista
 4. Onpa sinulla ollut kiva viikonloppu :). Minä olin taas koko viikonlopun töissä ja suorittamassa tutkintotilaisuuden viimeisiä päiviä. Nyt on näyttö ohi ja saan nauttia tämän viikon talvilomasta :).

  VastaaPoista
 5. Pakko vielä kysyä tuosta kauniista rahista, yritin etsiä ellokselta mutta ei taida olla sieltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahi on House of Rymin 😊 Saa mm. Cilla's:lta 👌🏻

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.