tiistai 24. tammikuuta 2017

the Balm: 4 kosmetiikkahelmeä + ARVONTAthe Balm NUDE'tude luomiväripaletti täältä

Onko the Balm tuttu? Itse kokeilin merkin tuotteita ensimmäistä kertaa vasta tänä vuonna, ja pakko myöntää, että aluksi pelkäsin upeiden pakkausten olevan se juttu tällä brändillä. Mutta kylläpä sai tämä täti pyörtää ajatuksensa heti ensi kosketuksella merkin tuotteisiin.

Tuossa ylempänä olevassa kuvassa esiintyy NUDE'tude luomiväripaletti, ja varsinkin mattaväreissä on todella hyvä pigmentti. Yltää samalle tasolle Ciatén luomivärien kanssa - iso plussa siis tältä luomivärien suurkuluttajalta! Myös vaaleimmissa helmiäisissä on superhyvä pigmentti ja pysyi silmissäni kauniisti. Paletin vaaleita sävyjä (esim. "Snobby") voi käyttää myös korostukseen esim kulmien ylle/alle tai nenän varteen.Meet Matte Huges mattahuulipuna täältä
Time Balm meikinpohjustusvoide täältä

Meet Matte Huges mattahuulipuna vei voiton NYXin Lingeriestä - ainakin minun mielestäni. Tästä ei jää lainkaan omituinen tulle huulille, vaan huulipunan olemassaolon unohtaa kokonaan. Ei tahrannut juomalasia eikä kahvikuppia ja pysyy hyvin huulilla. Huom! Vaatii öljypohjaisen poistoaineen, ettei mene hinkatessa liian kauaa. Esim. silmämeikinpoistoaine tai ihan vartaloöljy sopii tosi hyvin puhdistukseen. Tästä siis huulipuna kovempaankin menoon - matan ystäville!

Varoitus! Time Balm meikinpohjustusvoiteella tekisi mieli läträtä vaikka litratolkulla - se on nimittäin ihan älyttömän samettista ainetta. ja tekee kasvojen ihosta ihanan "blurrin" ja tasaisen. Nivean miesten after shave voiteen vannoutuneena käyttäjänä (meikin pohjustukseen tosi hyvä tuote) olin jopa hieman hämilläni, kun olen käyttänyt sen sijasta Time Balmia lähipäivät.. Vaihtelu virkistää 😉 Tykkään kovasti ja meikki pysyy paikallaan työpäivän ajan loistavasti.
Pretty Smart huulikiilto täältä

Ihanan sävynsä ansiosta (sävy: Snap!) tykästyin heti Pretty Smart huulikiiltoon. En yleensä pidä kiilloista, jotka levitetään sudilla, sillä tykkään huulipunamaisista, helpoista huulituotteista eniten, mutta tämä sävy oli minulle kuin tehty, joten "kärsin" mielelläni erilaisesta tekniikasta, kuin mihin olen tottunut. Jos etsit täydellistä nudea kiiltoa, testaa tätä! 😊 Saatavilla myös muita sävyjä.

Kaikki eleven.fi tuotteet ovat nyt 20% alennuksessa, kun ostat yli 60 eurolla. Tarjous voimassa 27.1. asti. Katso kaikki the Balmin ihanat tuotteet täältä

❤❤❤

the Balm ARVONTAOsallistu näin:
Jätä kommentti, jossa kerrot onko tuotemerkki ennestään tuttu, ja mikä postauksen tuote herätti mielenkiintosi. Jätä sähköpostiosoitteesi tai tunnistettava nimimerkki.

Tupla-arpa:
Jaa tämä arvontapostaus Facebookissasi tai blogissasi ja saat tupla-arvan arvontaan.
Kerro kommentissasi jos osallistut tupla-arpaan. Voit myös linkittää blogisi, josta arvontalinkki löytyy.

Arvonta-aika:
24.-27.1. Otan yhteyttä voittajaan arvonnan päätyttyä.

Palkinto:
the Balm tuotteita: NUDE'tude luomiväripaletti, What's your type musta ripsiväri sekä Pretty Smart huulikiilto sävyssä Snap! (nudemainen sävy)


Käy tykkäämässä elevenistä Facebookissa tästä ja saat kivoja kosmetiikka-aiheisia juttuja ja vinkkejä feediisi.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille - voittaja on Mirka K ja olen saanut häneen yhteyden :)

Yhteistyössä eleven.fi

128 kommenttia :

 1. Tuotemerkki on mulle tuttu, mutten vielä omista yhtäkään tuotetta. Olis huippua saada kokeiluun tuo luomiväri! <3

  VastaaPoista
 2. The Balm on ennestään sen verran tuttu, että Ibizalla lomailessani tutustuin paikallisessa kosmetiikkakaupassa Balmin tuotteisiin ja jälkeenpäin jäi harmittamaan, että en yhtää Balmin tuotetta ostanut :( Mattahuulipuna kiinnostaa eniten, sitä olisi kiva verrata esim. Nyxin vastaaviin tuotteisiin :)

  mindinurmisto@gmail.com

  VastaaPoista
 3. The Balm ei ole mulle aiemmin tuttu merkki, mutta kovasti tykkäisin kokeilla tätäkin uutta merkkiä! 😊 erityisesti tuo luomiväripaletti näyttää kivalta

  elina-5@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Olen halunnut kokeilla the Balmin tuotteita jo pitkään! Kauniit pakkaukset ja tuotteiden kova hypetys ovat saaneet mielenkiintoni heräämään :) Erityisesti luomiväripaletti kiinnostaa!

  Jenni
  j.enni@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Ei ole ennestään tuttu. Huulikiilto vaikuttaa ihanalta!

  ouzka@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Tuttu tuotemerkki, ja sain just lahjaksi ton nuden Dude- version, ja siksipä tuo paletti herätti huomion, ois mahtia päästä testaamaan myös sitä :) Ihanan oloisia nuo kaikki tuotteet! <3

  kira.korajoki@suomi24.fi

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Heippa! En ole aiemmin kokeillut kyseisen merkin tuotteita joten olisi aivan ihanaa päästä testaamaan! :) Eniten kiinnostaa luoviväripaletti.

  jenni.s@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Ei ole tuttu merkki ennestään, kiinnostuksen herätti meikinpohjustusvoide!
  homppimaarit@gmail.com

  VastaaPoista
 9. The Balmi on tuttu ja itselläni on jo yksi luomiväripaletti :) pigmentti ihan huippu! Tuo huulilakka kyllä kiinnostaisi, olen huulilakkojen suurkuluttaja! Linkutin tämän postauksen fb sivulleni :) eli kaksi arpaa!

  tattitv@gmail.com

  VastaaPoista
 10. On tuttu merkki, kaikki kokeilemaan tuotteet on olleet ihan huippuja :) Näistä tuo luomiväripaletti kiinnostaa erityisesti.

  annesavol@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Merkki ei ole erityisemmin tuttu, mitä muutamissa blogeissa nähnyt. Kiinnostuksen herätti luomiväripaletti! :)
  jennajanika@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Vieras merkki minulle, erityisesti luomivärit ja kestävä huulipuna kiinnostaa

  annakokkola@live.com

  VastaaPoista
 13. Henkilökohtaisesti en ole itse testaillut, mutta lukenut kyllä arvosteluja ky. meikkisarjasta.
  Meikinpohjustusvoidetta haluaisin kokeilla.
  Yhdellä arvalla mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Merkki on tuttu vain Mary-Lou Manizer highliterin osalta. Se on mahtava tuote ja uskoisin, että merkiltä voisi löytyä monia muitakin uusia suosikkeja. Sait mielenkiinnon heräämään ihan kaikkiin tuotteisiin kun kerroit kokemuksiasi!Etenkin pohjustusvoide ja huulituotteet kiinnostaisivat kovasti.

  emmijuuliam@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tuttu merkki, tällä hetkellä käytössä on the Balmin ripsari. Tykkään tosi paljon! Haluaisin kokeilla juurikin noita luomivärejä. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 16. En ole vielä testannut, mutta Cocopandan sivuilla olen monesti käynyt haaveilemassa edullisimpien hintojen perässä. Erityisesti luomiväripaletti kiinnostaa, mutta mielenkiinto heräsi myös pohjustajaa kohtaan. Yksi arpa.
  Kepa
  mar.marttinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. On merkkinä tuttu, mutta vain highlighteria ja aurinkopuuteria olen kokeillut! Noista tuotteista eniten kiinnostaa tuo luomiväripaletti, joka on ollut kyllä jo hankintalistalla pitkään, mutta ei ole vain vielä tullut hankittua. Paljon kehuja olen siitä kyllä kuullut! :)

  henna_d@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Mä oon rakastunut The Balmin tuotteisiin, pakkausten vuoksi, vaikka en omistakaan muuta kuin Primerin heidän tuotteistaan. Jo pelkät pakkaukset saa huokailemaan!
  Oon viimeaikoina ruvennut vasta kiinnostumaan meikkileikeistä enemmän, ja tällä kertaa eniten ihastumisrekatioita aiheutti tuo luomiväripaletti. <3
  maijuko(at)outlook.com

  VastaaPoista
 19. En oo kyllä valitettavasti päässy tutustumaan vielä tähän merkkiin, hehkutusta kyllä olen kuullut :) Erityisesti tuo mattapuna ja pohjusyistustustuote kiinnostaisi

  shrimp_n9@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Merkki on tuttu! Juuri tilasin 6kpl pakkauksen minikokoisia liquid lipstickejä ja olen rakastunut. <3 Myös Mary Lou-Manizeria on kehuttu paljon, mutta en ole päässy itse testaamaan!
  t. mirdie (maiju_katariina@windowslive.com)

  VastaaPoista
 21. En ole koskaan testannut, mutta haluisin kyllä! :) Mattahuulipuna kiinnostaisi erityisesti!

  Osallistun tupla-arvalla! Linkkaus arvontaan täällä: https://www.facebook.com/lifealasara/

  Life à la Sara

  VastaaPoista
 22. En taida omistaa mitään tältä merkiltä, mutta kiinnostaisi kyllä.

  VastaaPoista
 23. On tuttu sen verran, että olen kokeillut mary-lou manizer korostustuotetta. Näistä haluaisin kokeilla erityisesti tuota luomiväripalettia :)

  Noora_vaisanen_1@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Muutama tuote ko. merkiltä ollut käytössä jo pitkään ja luomiväripaletista olen haaveillut jo tovin joten se herätti mielenkiintoni. Samoin mattahuulipuna!

  veera_ry@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. On tuttu, olen kokeillut Mary-Lou Manizer hohdepuuteria. Eniten kiinnostusta herätti NUDE'tude luomiväripaletti! :)

  tiina_03@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Merkki on tuttu mutten ole päässyt sitä kokeilemaan! Etenkin nuo mattahuulipunat kiinnostavat kovasti :)

  VastaaPoista
 27. En ole koskaan testannut, mutta kiinnostaisi kyllä! Varsinkin tuo luomiväripaletti :)

  Hennariikkakouhia@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Tuotemerkki on tuttu, mutta en ole päässyt testaamaan tuotteita! Tuo paljon hehkutettu luomiväripaletti herätti mun mielenkiinnon :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. On vähäsen tuttu merkki, kaverilla on muutama luomiväri ja ovat kyllä aivan huippuja! Mattahuulipunat ja meikinpohjustusvoide kiinnostavat eniten.

  tiiasot@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Ei ole tuttu yhtään, joten olisi kiva saads kokeiluun! Muutenkin tarvisin uudistaa mekkkipussiani :)
  Sara.salmela@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Tämä ei ole tuttu merkki, mutta mielelläni kokeilisin tuotteita. Purkit ja pakkaukset ainakin ovat varsin houkuttelevan näköisiä. Erityisesti haluaisin kokeilla Time balm-meikinpohjustustuotetta.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 32. Merkki on tuttu, justiinsa on käytössä ripsari ja huulipuna! Tykkään kyllä ehottomasti :)

  ninniiih@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Merkki on tuttu, mutta en ole itse koskaan käyttänyt tämän merkin tuotteita vielä. Eniten näistä jäi mieleen tuo meikinpohjustusvoide. Itsekin olen nivea for men -fanaatikko :D ida.aleksandra.takala@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ei ole tuttu, mutta ripsiväriä olisi kiva kokeilla.
  Arvontaan yhdellä arvalla leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 35. Sen verran tuttu merkki on että noita pakkauksia on aikoinaan kaikilla Tallinnan-reissuilla tullut kuolattua :D Koskaan en ole raaskinut ostaa. Luomivärit on aina kiinnostaneet eniten, kuten tässäkin tapauksessa!

  elisalaipio@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Oon kuullut ja lukenut paljon kehuja merkistä mutten ole vielä päässyt kokeilemaan. Tota luomiväripalettia oon haikaillut jo jonkin aikaa!

  VastaaPoista
 37. Tuotemerkki ei ole ennestään tuttu, mutta kuullostaa hyvältä ja kokeilemisen arvoiselta ehdottomasti :)
  Luomivärit kiinnostaa eniten!

  henna.moi@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Merkki ei ole tuttu ja eniten kiinnostaa palkintopaketin ripsiväri KOSKA nyt sytojen jälkeen NE KASVAVAT <3

  bikkenpilttuu (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Mukana! Merkki ei ole tuttu, mutta luomiväri vaikuttaa aika ihanalta. :).

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 40. Tää on mulle ihan uusi merkki. Luomiväri kiinnostaisi erityisesti!

  pihka1@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Tuttu on! Mukava olisi päästä testailemaan paremmin :)

  Jenna.oiv@gmail.com

  VastaaPoista
 42. tuotemerkki on tuttu ja paljon hyvää kuullut! Silti en omista vielä yhtäkään heidän tuotetta.. s.lauttamus@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Ei ole tuttu tuotemerkki, mutta olen aina halunnut testata
  erityisesti ripsiväri kiinnostaa
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Sain joululahjaksi Mary-Lou Manizer highlighterin, joka on aivan ihana! Sen laatu on niin hyvä että on tehnyt mieli kokeilla muitakin Balmin tuotteita (varsinkin nuo mattahuulipunat näyttää ihanalta!) mutta hinta toistaiseksi hidastanut :D
  Sini-913 at hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Ei ole tuttu merkki minulle, mutta aivan älyttömän paljon alkoi kiinnostaa kestävä huulipuna :)
  thianhthu09@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Olen kuullut kyseisestä merkistä paljon, mutta en ole vielä päässyt tuotteita kokeilemaan. Erityisesti tuo luomiväripaletti kiinnostaisi, niin ihanat sävyt!
  petra_@windowslive.com

  VastaaPoista
 47. Paljon oon kuullut hehkutusta, mutta ei oo tullut vielä testattua! Aiemmin oon jo haaveillut tosta luomiväripaletidta, mut nyt rupes kyllä kiinnostaan tuo pohjustusvoide kans! Samoin kun mattahuulipuna :)

  asalanne@ulaplnd.fi

  VastaaPoista
 48. On tuttu ja ripsaria olen kokeillut:) Tykkäsin siitä itseasiassa tosi paljon, mutta hinnan vuoksi en ole raaskinut ostaa sitä uudestaan. Luomiväripalettia kiinnostaisi kokeilla!
  natsku90@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Täysin uus merkki, en oo koskaan kuullukkaa. Luomiväripaletti ois ehkä paras ja onko toi ripsari veen kestävä.

  minnasie@gmail.com

  -M-

  VastaaPoista
 50. Olen nähnyt merkin tuotteita jossain, mutta en ole vielä päässyt testaamaan. Näistä eniten kiinnostaa tuo luomiväripaletti! :)

  VastaaPoista
 51. Merkki on jo ennestään tuttu ja Mary-Lou Manizer onkin ihan lemppari highlighterini :) Seuraavaksi pitäisi testata paljon kehuttuja luomiväripaletteja :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 52. Ei ole tuttu merkki, luomiväri paletti olisi ihana saada :)

  reetta.vierela@wippies.fi

  VastaaPoista
 53. On tuttu, käytössä tälläkin hetkellä cheater maskara samalta merkiltä :) mattainen huulipuna kuulostaa hyvälle, sitä kokeilisin mielelläni!

  VastaaPoista
 54. Ei ole tuttu, huulipuna ois erityisesti ihana! noorammp@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Merkistä ei ole omakohtaisia kokemuksia, mutta paljon kehuja olen kuullut varsinkin tuosta luomiväripaletista!😊 Kovasti on tehnyt mieli kyseinen luomiväripaletti hommata, mutta näin opiskelijana en ole raaskinut ostaa sen hinnan takia. Luomivärin lisäksi kiinnostaa erityisesti tuo mattahuulipuna!💄

  nea.anniina@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. En tunne kyseistä merkkiä ollenkaan. Luomiväripaletti näytti ihanalta.

  rebekka.nikula@outlook.com

  VastaaPoista
 57. En ole kokeillut kyseistä merkkiä, mutta netissä olen tuotteisiin törmännyt. Luomiväripaletti näyttää ihanalta! aadaa93 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Olen kuullut merkistä paljon, mutta itse en ole vielä päässyt testailemaan. Huulikiilto kiinnostaa, sillä olen viime aikoina innostunut kaikista huulituotteista hirmuisesti! (:<3

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 59. En ole kokeillut ko. sarjaa, mutta huulipuna ainakin kiinnostaisi. :)

  sannie.kurki@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Olen kyllä kuullut kyseisen sarjan tuotteista paljon hyvää palautetta, mutta en itse ole päässyt testaamaan. Näin opiskelijalle nuo tuotteet ovat melko kalliita, joten ainakaan vielä en ole raaskinut niitä sen takia ostaa vaikka kyllä kiinnostaisi. Olisi aivan mahtavaa päästä kokeilemaan noita kaikkia. Etenkin tuo luomiväripaletti vaikuttaa aivan täydelliselle, sekä tuo mattahuulipuna!

  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Merkiltä minulla on Rock Star -luomiväripaletti, ja samaa mieltä olen kanssasi niitten laadusta. Tuo mattahuulipuna kiinnostaisi, koska rakastan mattahuulipunia.

  tiia.ahlgren@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Merkki on entuudestaankin tuttu, minulta löytyy tuo samainen luomiväripaletti (pakko kuitenkin osallistua arvontaan, koska tuo paletti olisi oiva lahja isosiskolleni :)) ja olen jotain theBalmin ripsiväriäkin kokeillut.
  Ripsiväri kiinnostaisi eniten :).

  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 63. En ole kokeillut merkin tuotteita, vaikka ovatkin harkinnassa olleet :) Huulikiilto kiinnostaisi kovasti!

  hannakaisa.rasanen@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Nimi tuttu, mutta en ole vielä päässyt sarjaa kokeilemaan. Ensimmäisenä kiinnostaa huulipuna.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Merkki on tuttu ja eniten kiinnostuin luomiväripaletista 😊

  astikainen93@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Ihan uusi tuttavuus, eli en ole kokeillut. Luomivärisetti kiinnostaa eniten :) t. Jossukka87 (jossukka87 (a) gmail.com)

  VastaaPoista
 67. Eipä ole tuttu, mutta mielelläni tutustuisin esim. luomiväripalettiin. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Omistan muutaman theBalmin tuotteen ja olen ollut niihin supertyytyväinen! Olisi kiva päästä testailemaan tuota NUDE'tude palettia!

  monikamakinen@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Hennajenniina
  Ei ole ennestään tuttu merkki, meikinpohjustusvoide kolahti minuun todella hyvin.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 70. Kosmetiikkamerkit ovat nimeltä tuttuja mutta en ole näitä vielä testannut. Olen huulipunien suurkäyttäjä. Osallistun upeaan arvontaan.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Olen kuullut ja lukenut tästä merkistä, mutta sen tutumpi ei ole.
  Mattahuulipuna kuulostaa hyvälle, itse kun en käytä huulipunia sen takia, koska puna ei pysy huulilla kovin kauaa.
  talviuninalle@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Eivät ole tuttuja muuta kuin nimeltä. Eniten mielenkiintoa herätti Time Balm meikinpohjustusvoide, koska itsellä on hyvä voide hakusessa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 73. Olen kuullut merkistä, mutta en ole ikinä kokeillut. Mattahuulipuna herätti kiinnostukseni! idan.heppajutut@gmail.com

  VastaaPoista
 74. En ole kuullut merkistä aikaisemmin. Eniten kiinnostaa matta huulipunan kokeilu, ja toisaalta myös luomiväripaletti kun kunnollinen sellainen uupuu :)
  venla.sillanpaa1@gmail.com

  VastaaPoista
 75. On tuttu merkki ja muutama heidän tuotteistaan minulta löytyykin jo. Näistä kiinnostuksen herätti Nudetude paletti jota olen ihaillut jo pidemmän aikaa :)

  VastaaPoista
 76. Merkki on tuttu, olen parisen vuotta käyttänyt Balmin aurinkopuuteria + viime kesänä ostin vihdoin kauan himoitsemani Mary-Lou Manizer highlighterin, joka on myös huippu!

  t-nja@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Olen kuullut tuotemerkistä, mutta en heidän tuotteitaan vielä omista. Nudetude-paletti herätti mielenkiinnon! anni.hakala@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Oi! Oon kuullut merkistä paljon, muttei ole vielä tullut kokeiltua. Paljon hyvää kuullut myös luomiväreistä, joten se kiinnosti tästäkin eniten! :)

  VastaaPoista
 79. Olen kuullut ja eniten kiinnostaa luomivärit! Vielä en ole päässyt itse kokeilemaan :)

  jenni.koivumaki@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Ole kuullut merkistä, mutta en ole koskaan päässyt testaamaan. Huulipuna ja luomiväripaletti kiinnostavat eniten :)
  Yhdellä arvalla mukana.
  H_lo (ät) netti.fi

  VastaaPoista
 81. Kyseisestä merkistä en ole koskaan kuullut, mutta luomiväripaletti herätti kyllä ehdottomasti kiinnostuksen! :)

  hennahihih@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Tuotemerkki ei ole ennestään tuttu, mutta vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja varteenotettavalta vaihtoehdolta meikkisotoksia silmällä pitäen. Luomiväripaletti herätti erityistä kiinnostusta itselläni.

  jenita.karppinen@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Olen kauan halunnut kokeilla the Balmin tuotteita, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi tilata niitä. Luomiväripaletti näyttää ihanalta ja mattahuulipuniakin olisi kiva kokeilla :)

  mia.langbacka@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Mulla on theBalmin Bahama mama -bronzer käytössä ja oon tykännyt tosi paljon!😊 Eniten kiinnostaisi tuo paletti, sitä kun olen monesti kyttäillyt netissä😁
  tiiak122@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Kuullut olen merkistä, mutta en ole koskaan vielä päässyt kokeilemaan. Tuosta luomiväripaletista olen haaveillut :) emja(at)live.fi

  VastaaPoista
 86. Ei ole vielä tuttu, mutta olisi mukava päästä kokeilemaan! :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 87. On ennestään tuttu merkki mutta en ole kokeillut, luomiväri on suosikki :) suvi.poikela@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 88. Olen nähnyt monissa meikkitutoriaaleissa käytettävän kyseisen merkin tuotteita, mutta itse en ole vielä kokeillut. Näistä tuotteista eniten haluaisin testata Time Balm meikinpohjustusvoidetta.

  else.kristiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 89. En ole vielä kokeillut, mutta mielelläni testailisin😍 huulikiilto kuulostaa ihanalta!
  jansku92@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Olen kuullut the Balmista kehuja, mutta itse en ole vielä kokeillut. Luomiväripaletti kiinnostaa. sonjaemiliia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 91. Tuo luomiväripaletti on niiiin herkku!

  maya87(a)netti.fi

  VastaaPoista
 92. Kahdella arvalla mukana, jaoin Facebookissa.
  Olen lukenut merkistä paljon, mutta itse en ole vielä kokeillut mitään tuotetta. Kaikki tuotteet kiinnostavat, ja aivan erityisesti luomiväripaletti :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Ostin hetki sitten Mary-Lou Manizerin ja vaikutuin todella!!! Nyt tuo paletti kiinnostaisi ��
  tuija.horttanainen@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Merkki ei ole tuttu, muuta kuin nimen perusteella :) Mattahuulipuna herätti mielenkiinnon!

  Pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Mulla on ennestään the balmin kulmakarvasetti, joka on ihan huippuhyvä :)

  Sanni.kovero@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Mary-Lou Manizer on entuudestaan tuttu, huikea tuote! Näistä eniten kiinnostaisi tuo mattahuulipuna :) hanni90@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Merkki on tuttu ja yksi lemppareista! Omistan muunmuassa kyseiset nude luomiväripaletit ja tykkään kovasti. The Balmin huulikiillot kiinnostaisi :)
  janita.peltonen@live.fi

  VastaaPoista
 98. Olen kyllä kuullut aiemmin tuotemerkistä, mutta yhtään tuotetta en omista. Erityisesti kiinnostaisi tuo luomiväripaletti, kun olen vasta viime aikoina luomiväreistä innostunut. :)

  nnetta123@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Merkistä lukenut paljon mutta en ole vielä testannut, erityisesti tuo luomiväripaletti kiinnostaa :) annemari.vihtonen@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Merkki ei ole ennestään tuttu, mutta kaikki kyllä vaikutti kokeilemisen arvoiselta, ennenkaikkea meikinpohjustusvoide!
  janika.suihkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Posti toi itseasiassa viime viikolla saman primerin ja mulla oli ennestään jo merkin hohdepuuteri, molemmista oon kyl tykännyt! Eniten kiinnostaisi luomiväripaletti. :)

  emmi.iivari@live.fi

  VastaaPoista
 102. Mary Lou Manizer on tuttu tuote ja voin suositella sitä. Luomiväripaletti kiinnostaa eniten, värisävyt näyttävät juuri sopivilta.

  VastaaPoista
 103. Ei oo tuttu :( luomiväri ehdottomasti ! jonna.ahokas@luukku.com

  VastaaPoista
 104. Ihan uusi tuttavuus! Ehkä jossain blogissa joskus törmännyt jos oikein muistan. :) Toi luomiväripaletti näyttää ihanalta, kivat sävyt! ♡

  VastaaPoista
 105. Merkki on tuttu mutta en ole ikinä itse vielä kokeillut. Ja mikä kiinnostaa eniten? Onko pakko valita :D ehkä luomiväri palettia haluisin kokeilla eniten. Meikinpohjustusvoide kiinnostaa kyllä kanssa! :)

  noora.aittokallio@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Ei ole ennestään tuttu, ripsiväri kiinnostaa eniten.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 107. Paljon on merkistä kuultu mutta testiin se ei ole vielä päässyt. Kiinostusta herätti erityisesti luomiväripaletti.
  Riina
  riina.m.hytonen@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Time balm- pohjustusvoidetta olis kiva päästä testailemaan :) The balmin tuotteet ovat tuttuja vain blogien kautta, en siis omista niitä itse.
  jenniju@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Merkki on tuttu ja eniten kiinnostusta herätti tuo ihana luomiväripaletti <3 hennamar@outlook.com

  VastaaPoista
 110. Olen kuullut merkistä aiemminkin kehuja, mutta en ole itse vielä tuotteita testannut :) Kaikki postauksen tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta, mutta erityisesti haluaisin kokeilla tuota meikinpohjustusvoidetta!

  mirka.kuula@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Tuotemerkki on tuttu, vaikka en ole tuotteita koskaan kokeillut. Meikinpohjustusvoide kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, varsinkin jos se vetää vertoja Nivean aftershavelle. :)

  cessi123@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Tuotemerkki ei ole ennestään tuttu, mutta tuo luomiväripaletti herätti mielenkiintoni :)

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 113. TheBalm on tuttu merkki, vaikken heidän tuotteitaan ole vielä päässyt kokeilemaan. Eniten mielenkiinnon herätti tuo luomiväripaletti! :) sartsa48(at)luukku.com

  VastaaPoista
 114. En tunne merkkiä entuudestaan, mutta huulikiilto voisi olla hyvä. Lähinnä nuo sopisivat lahjaksi esim. kummitytölleni, joka on kosmetiikasta minua kiinnostuneempi. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 115. Voi ei miten ihana arvonta, mahtavaa! :) Merkki ei itselleni ole kovin tuttu, mutta juuri noihin luomiväripaletteihin olen törmännyt somessa monen niitä hehkuttaessa. Itse en vielä ole raskinut tilata hinnan vuoksi, mutta paletti on kyllä kiikkunut jo hetken aikaa "must have"-kuolauslistalla. :) Myös tuo meikinpohjustusvoide kuulostaa ehdottomasti testaamisen arvoiselta!

  -Eeva (eeva.makela@windowslive.com)

  VastaaPoista
 116. Olen törmännyt näihin mutta kokeiluun ne eivät vielä ole päässeet. Meikkivoide kiinnostaisi näistä eniten :) sari.sinkko@hotmail.fi

  VastaaPoista
 117. Tuotemerkki on tuttu, vaikken omista kyseistä merkkiä. Haluaisin mielelläni kokeilla luomiväripalettia, olen kuullut siitä pelkkää hyvää! :)

  Pauliina

  VastaaPoista
 118. Tuotemerkki ei ole itselle tuttu vaikka monesti olen kyllä kuullut tästä. Tuo luomiväripaletti sekä pohjustusvoide herätti mielenkiintoni, ehkä primeri piiiikkasen himpunverran enemmän :D

  jenpu_@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. Ei ole vielä tuttu, vaikka niin monet ovat hehkuttaneet! Luomiväripaletti on ollut ostoslistalla tovin, joten se kiinnostaa eniten :)

  malluellu

  VastaaPoista
 120. Tätä merkkiä on kyllä paljon joka tuutista hehkutettu, mutta en vieläkään ole saanut aikaseksi henkilökohtaisesti näihin tutustua. Eniten minua kiinnostavat heiltä nuo luomivärit, koska käytän niitä lähes päivittäin.

  nna-@hotmail.com

  VastaaPoista
 121. Ei ole aikaisemmin tuttu merkki, mutta tuota meikin pohjustusvoidetta olisi mielenkiintoista kokeilla! En ole vielä omille kasvoilleni sopivaa pohjustajaa löytänyt.

  paulapaivarinta@hotmail.com

  VastaaPoista
 122. YouTube tutoriaaleja katsellessa merkkiä on kehuttu maasta taivaaseen ja varsinkin luomiväripaletin pigmenttisyys on melko uskomattoman hyvä videoiden perusteella! Itse olen hurahtanut nakedin paletteihin, ja olisi mahtavaa päästä vertailemaan kyseisiä tuotteita ☺ ihanasti kerroit tuosta primeristä ja sen koostumuksesta, voisin ehkä kotiuttaa sen seuraavaksi ☺ iso kiitos myös tuosta mattapunan poistovinkistä, sillä aina kyliecosmeticsien punien kanssa meinaa itku tulla kun niitä yrittää poistella 😅 suvituuli.loiske@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Mulla on ennestään tuo NudeTude-paletti ja oonkin siitä tykännyt kovasti! Muita tuotteita en ole vielä päässyt testaamaan :) Tuo primer herätti mielenkiinnon, pakko varmaan se pistää seuraavaksi testiin!

  saranea-@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. Kahdella arvalla mukana, jaettu Facebookissa.
  Olen kuullut paljon merkistä, mutta itse en ole vielä kokeillut.
  Kaikki tuotteet kiinnostavat, erityisesti haluaisin testata Time Balm meikinpohjustusvoidetta.

  little.miss.zombie@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Merkistä olen kuullut mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan:) kaikki huulituotteet kiinnostaisivat:) mukana arvonnassa

  marikahyrkas@outlook.com

  VastaaPoista
 126. Luomiväripaletti olisi tosi ihana, niin käyttökelpoiset sävyt! the Balmin tuotteet eivät ole kovin tuttuja, mutta mielelläni tutustuisin :)
  Maija
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 127. ei ole tuttu kuin nimeltä, luomiväripaletti kuulosti mielenkiintoisimmalta. ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 128. Paljon olen kyseisestä merkistä lukenut ja mielenkiintoni on herännyt varsinkin luomiväripalettia kohtaan :-)
  tha_emma_91@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.