sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Pakkaspäivän kuvaushetki, treffi-ilta ja yksi karkurikoira
Heippa kaikki ihanaiset! Täällä ollaan vietetty loppiaisviikonloppua rennosti, tuntuu kuin olisi ollut jo viikon pois töistä. Tämä tarkoittanee siis sitä, että vapaapäivät ovat olleet onnistuneita.

Meillä oli Tuukan kanssa perjantaina treffipäivä, olin valkannut meille ravintolan ja leffan, jonka kävimme katsomassa. Valkkasin elokuvaksi Passengersin, jossa näytteli mm. Jennifer Lawrence. Elokuva oli ihan hyvä, mutta ehkä jotain pientä jännitystä olisin siihen kaivannut vielä mausteeksi. Kannattaa kyllä kuitenkin katsoa tuo pätkä joskus, jos ei elokuvateatterissa, niin sitten kotisohvalta.

Ennen treffejä kävin ulkoilemassa koirien kanssa ja ilman. Kamera roikkui kokoajan kaulassa mukana, ja kovista pakkasista sekä pikaisesta kuvaussessiosta huolimatta sain napattua koirista nättejä lumikuvia. Pilviä piti nostaa parin minuutin välein syliin lämmittelemään, Kaapo puolestaan pärjäsi tosi hyvin.

Lisää kuvia voit käydä kurkkimassa Instagrameistani: @kristiinamu & @frenchiestaff.Lauantaille olin sopinut lounas- ja shoppailutreffit ystäväni kanssa ja vietimmekin monta tuntia pyörien kaupoilla. Tein tosi hyviä ja halpoja alelöytöjä, ostin Ginasta ison kasan perusvaatteita: toppeja, pitkähihaisia ja leggareita, eikä tuo verottanut kovinkaan paljoa lompakkoa. Kaikki ostamani yläosat olivat alessa; 3-5 euroa kappale. Muuten lauantai meni kotona rentoutuessa, katsoin uusintana perjantaina alkaneen Voice of Finlandin ja sen jälkeen jäin vielä koukkuun American Pie 2:een. Eli sohvaperunana vietin eilisen illan, joka oli hyvä ajatus loppupeleissä.

Tänään heräsinkin virkeänä ja aamu alkoi vauhdikkaasti, kun Kaapo päätti loikata takapihalta naapurin pihalle meidän pihan ainoasta raosta, josta mahtuu menemään. Herra kävi korrektisti merkkaamassa heidän pihan ja jolkotteli sitten takaisin meidän portillemme. Onneksi naapurit on mukavaa sorttia, eivätkä olleet moksiskaan meidän herran puuhista. Kaapo siis innostui niin kovin, kun naapurit olivat lumitöissä ja leikkimässä pihallaan. Vaikka tällaista ei tapahdu usein, on kuitenkin kiva, että kun niin käy, ei vastassa ole huutoa vaan naapurit ottavat ihan mielellään vieraan pihalleen. Aina kun ei näinkään välttämättä ole. Täytyy olla onnellinen mukavasta pihapiiristä.

Karkuriepisodin jälkeen nappasin minäkin lapion käteen ja kävin huiskimassa lumityöt ensin etu- ja sitten takapihalta. Ulkona on aivan ihana ilma, juuri sopivan lämmin minun makuuni. Siinä sai kyllä hyvän aamujumpan tehtyä, lumikin oli juuri kivan raskasta, että sen lapioimisesta oli jotain liikunnallistakin hyötyä. Tällaisesta talvesta minä tykkään, oikein kovasti.

Miten teidän loppiaisviikonloppu on sujunut? Teittekö jotain normaalista poikkeavaa? :)

2 kommenttia :

  1. Jouduin ihan miettimään koskas loppiainen oli ja miten se meni :D mutta siis mähän olin acutassa sen polveni kanssa saamassa jelppiä ja kuvauttamassa sitä. Nyt ollaan köpötelty kepeillä :D alkaa jo ottaan päähän kun ei pääse kotoa kauemmas liikkumaan :( netflix on kovassa käytössä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh paljon tsemppiä sinne! ❤ Varmana ärsyttävää kun ei pääss liikkumaan 😔

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.