tiistai 31. tammikuuta 2017

Kevätkoti mielessä - 6 inspistuotetta sisustukseenSohvapöytä täältä  ❤  Lene Bjerre koristekoralli täältä    Vastaava tuikkukuppi täältäPuuvillamatto täältä  ❤  Tyynynpäällinen täältä   Alempi tyynynpäällinen täältä


Kyllä, kevät tekee tuloaan ja se nostattaa myös uusia himotuksia pintaan. Juurihan vaihdoimme sohvapöytämme, mutta kun tuo ylempänä oleva pöytä on vaan niin i-ha-na. Mietin, olisiko "vanhalle" sohvapöydällemme jokin uusi paikka, jos saisin siitä tekosyyn hankkia taas uuden pöydän. Sairasta, I know.

Olen jotenkin aivan ihastunut kullan väriseen metalliin ja siniseen sävyyn tekstiileissä - ne vieläpä sopivat yhteen tosi kivasti. Olen pyrkinyt pitämään yläkertamme tilan, eli ruokailupuolen ja olohuoneen eri sävyisinä, olohuoneen puoli on ollut aina lämpimämpi beigen sohvan ja maton ansiosta. Ruokailupuolen tila taas on ollut kylmempi seinällä möllöttävän, suuren sinisen taulun ja valko-harmaan ruokaryhmän ansiosta. Nyt huomaan sekoittavani myös ruokapuolelle mm. kultaa sarjapöydän muodossa.

Myös uudet sisustustyynyt ja päälliset himottelevat, mutta ne onkin onneksi edullisia ostoksia - ja niitä voi hyvinkin muutella sesongin mukaan. Muistatteko, kun ollessamme lapsia, oli kotona usein tapana vaihtaa kaikki tekstiilit sesongin mukaan mattoja ja verhoja myöten? Nykyään ei taideta enää joka kodissa vaihdella niin tiuhaa tahtia - ainakaan meillä. Itse pelaan aikalailla ruokapöydän tableteilla ja juurikin sohvatyynyillä ja torkkupeitoilla, mutta esim. olohuoneemme matto on ollut sama muutostamme saakka.

Iskeekö teihin sisustusinto valoisamman ajanjakson alkaessa?

Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia :

 1. Nätti kyllä tuo pöytä😊
  Mulla taas hirveä tarve nyt päästä eroon tyyliin kaikesta😂 Jossain vaiheessa kevättä tulevaa muuttoa ajatellen, tekisi mieli heti tyhjentää koko asunto valmiiksi😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi sama ennen muuttoa! Myin pakullisen tavaraa kirppiksellä ja varmaan toisen heitin roskiin / kierrätykseen.. :D Se on helpottavaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.